/ Szakertő válaszol / Csak fiúknak / nemi betegsègem va...
  

nemi betegsègem van

ora 2013-08-08 22:23:00
kedves doktornő!
Èn egy komoly kettős problèmárol szeretnèm kikèrni a vèlemènyèt! Rögtön bele is csapok a közepèbe!
Szoval kb 15 èves koromba elkeztem maszturbálni rendszeresen (sajnos). ez azt jelenti hogy minden nap legalább egyszer, ès ezt a kàros szokásomat kb 20 èves koromig gyakoroltam. Volt ugy hogy egy ideig nem csinaltam de egy kis szűnet után ismèt folytattam. Sajnos mostanra már szinte az egèsz èletem egy pokollal egyenlö!!! mièrt mondom ezt? Azèrt mert az èvek folyamán időr-időre hamarabb jött az orgazmus ès mostanra már szinte 2perc alatt el tudom èrni az orgazmust! a második orgazmusom is hamar eljön! ès igy sehogy nem tudom kielègiteni a barátnöm! :( Règen nem volt gond ,mert sokkáig birtam! De most már ugy èrzem nagy a baj!!:( mindent elkövettem de nem tudom meghosszabitani sehogy se! Mostmàr nekem annyi???
A másik problèmám pedig az lenne hogy szerintem elhanyagoltam a tisztálkodási szabályokat mert a fitymán elöször kis fájdalmatlan pontok jöttek ki, most meg a makkon foltok jelentek meg valamint nèha villámlo szúró èrzèst èrzek a hugycsövemben! Èn valamilyen baktèriumos fertözèsre gondolok de nem tudom pontosan. ezek a tünetek hol felerösödnek hol enyhülnek. ezek a tünetek kb 3 ève megvannak. Orvoshoz sajnos mèg nem tudtam elmenni. Mostanra szinte teljesen biztos hogy komoly szövődmènyek alakultak ki, ès már fèlek attol hogy valami komoly bajom lehet! de legjobban a korai magömlès aggaszt! Már nem leszek a règi?? Segitsen kèrem!!!!!

Szakértőnk válasza a nemi betegsègem van kérdésre

Kedves Levélíró!

Fordulj urológushoz, mert a panaszaid (fájdalom) hátterében állhat prosztatagyulladás is. A foltokról nem tudok nyilatkozni, szintén orvosi vizsgálat szükséges ahhoz, hogy ezek háttere tisztázható legyen. Nyugodtan menj el vizsgálatra, főleg miután ezek a panaszok nagyon nyomasztanak.

Az önkielégítés teljesen általános dolog fiatal fiúk között, nem kell hogy lelkiismeretfurdalást érezz miatta. A korai magömléssel elképzelhető összefüggés. Nyilván a probléma nem egyik napról a másikra kezdődött, és nem is fog ilyen gyorsan rendeződni. Önkielégítés során igyekezned kell az orgazmus kitolására. Ehhez valószínűleg több alkalommal meg kell szakítanod az ingerlést, és tartani egy kis szünetet (amíg csökken az izgalmi állapotod). A cél az, hogy az aktív ingerlés időtartama 5-10 perc legyen legalább. Legyél türelmes és ne kesererdj el, mert a helyzeten tudsz változtatni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések