/ Szakertő válaszol / Csak fiúknak / méret és korai magömlés
  

méret és korai magömlés

ora 2013-03-25 13:49:14
Tisztelt Doktornő, az a panaszom hogy, szexuális együtt léteim során mindig azt tapasztaltam hogy, a behatolás után kb 15-20 másodperc után vagy hamarabb megtörtént az erekció, ezután a merevedésem is elmúlt és ez nem csak engem zavart hanem a hölgyet is miután ő még "nem érte el a csúcsot" én pedig már nem voltam abban az állapotba hogy, folytatni tudjuk a szexet és saját magába is elkezdte keresni a hibát ami szerintem nem a partner hibája. A méretem merev állapotban 13 cm ami már szerintem nem lesz nagyobb mivel 20 éves kort már betöltöttem és szemmel láthatóan kisebb a férfiasságom mint a korombeli srácoké, még itt jegyezném meg azt hogy,édesapámnak és bátyámnak sincs méretbeli problémája. Ezek után az a kérdésem hogy orvos tud-e segíteni ezeken a problémákon vagy mit tudok csinálni hogy jobb legyen a szexuális kapcsolatom ?
Köszönöm a válaszát !

Szakértőnk válasza a méret és korai magömlés kérdésre

 Kedves Levélíró!

A két probléma (ti. a méret és a korai magömlés) nincsen egymással összefüggésben. A méreted valóban az átlag tartomány alsó határára tehető, de nem zárja ki a kiegyensúlyozott és örömteli szexuális életet. Ezzel orvosi értelemben teendő nincsen.

A korai magömlés valóban problémát jelent. Ideális az lenne, ha együttlét során (is) körülbelül 5-10 percig tudnád késleltetni a magömlést. Ez lehetővé tenné, hogy a partner is eljusson az orgazmusig. 

Érdemes lenne mind önkielégítés, mind együttlét során megfigyelned, hogy hol van az a pont, ahol már nem állítható meg a folyamat és a magömlés bekövetkezik. Ezt követően meg kell tanulnod felismerni ezt a pontot, és azt megelőzően megszakítani az együttlétet. Tehát fel kell egy időre függeszteni a pénisz stimulálását. Amint az izgalmi állapot csökkent, folytatható az aktus. Több ilyen pihenő beiktatására is szükség lehet az első időszakban, de idővel a tested "átáll", meghosszabbodik a magömlésig eltelt idő.

Kitartónak kell lenned, valódi változáshoz hosszabb időnek kell eltelnie.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések