/ Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Női problémák
  

Női problémák

ora 2013-01-16 15:40:57
Barátnőmről lenne szó:
9 hónapja vagyunk együtt, plusz régebben 5 hónapot is jártunk. Még nem feküdtünk le egymással, és ő nem szokott maszturbálni se. Nem tudom, hogy ez lehet-e az oka a problémájának.
Régebben, pár hónapja kezdődött. Akkor hüvelygombája volt, ami természetes, szóval kapott rá gyógyszereket és elmúlt. De mostanában többször is előfordult, hogy vérzett neki, menstruáción kívül (és nem menstruációhoz kapcsolódó dolog, hanem mpnem tudja mitől).
Én mondtam neki hogy menjen nőgyógyászhoz, de nem szeretne, ezért írtam Önnek.
Szerintem amik okozhatják ezt a vérzést, az összefüggésel lehet a nemi életünkre. Ügye no sex, viszont gyakran dörzsöljük egymáshoz OTT. És a bugyijában még nem jártam, így ruhában... Ez felsértheti esetleg? Vagy arra is gondoltam, hogy csak neki van ilyen problémája, és ő nem maszturbál. Más, aki csinálja, annak nincs. Esetleg ha kielégitené magát, meggyogyulna? Vagy mit javasol?

Szakértőnk válasza a Női problémák kérdésre

Kedves Levélíró!

Ez a probléma semmilyen kapcsolatban sincs a maszturbálással. Inkább hormonális rendellenesség okozhatja, és ennek a kivizsgálása nőgyógyászati feladat. Ha küszöbön áll a nemi élet elkezdése, akkor egyébként is célszerű volna egy vizsgálat.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések