/ Szakertő válaszol / Csak fiúknak / szexualitás
  

szexualitás

ora 2012-07-05 00:04:10
Kedves Szakértő!
20-on éves fiú vagyok, nagyon sok kapcsolaton, rövidebb-hosszabb, túl vagyok, és sok tapasztalattal rendelkezem csajozás terén, sokan nagy csajozógépként ismernek. Az egyetlen dolog, hogy mostanában el kezdtem fantáziálgatni a saját nememről, meg már régebben is voltak ilyen dolgok. Ez mi miatt lehet? Nem tudnék együtt lenni egy másik fiúval, undorodok a gondolattól is, de néha izgató, ha szexuális dolgokra gondolok. Lehet, hogy ez csak sima fantázia, vagy elegem lett a nőkből egy időre, mert túl sok volt? Vagy keresem az újat? Már idősebb vagyok, tehát tini dolgokra nem tudom visszavezetni, meg hogy keresem a szexuális beállítottságom stb. Mit kellene tennem, hogy ezek elmúljanak? Van amikor napi 3-4 szer is maszturbálok, ez káros lehet?
Üdvözlettel,
G

Szakértőnk válasza a szexualitás kérdésre

Kedves G!

Szerintem semmi porbléma nincs veled. Attól hogy nem egy az egyben nem vonzanak a fiúk, még lehetnek olyan helyzetek, amik megmozgatják a fantáziádat. Ez nem jelenti azt, hogy valóban tennél is lépéseket ez ügyben, ha alkalnad nyílna rá.

A maszturbálással sincs gond, ez most egy ilyen időszak az életedben. Amíg nem válsz "függővé" ettől a tevékenységtől, addig nincsen proléma. Később ez háttérbe fog szorulni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések