/ Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Aggodalom , tanácstalansá...
  

Aggodalom , tanácstalanság !

ora 2012-06-30 09:26:43
Tisztelt Doktornő ! a problémám a következő : tegnap elég heves száraz maszturbálás után kis idővel 10-20 perc azt vettem észre hogy a péniszem a tövétől a makk felé haladva igencsak megvastagodott mintha megduzzadt volna , a fityma kb 3 szorosára vastagodott de ugyanúgy a makk alá húzható , mely ekkor gyűrűs szerű és olyan látszatot kelt mint ha a pénisz szárán a bőr alatt lenne valami de kézzel nem érezhető fájdalmat se érzek ! Mindenféleképpen nézessem meg szakemberrel ? És ha igen akkor ugye elég
nemi gondozóba bőrgyógyászhoz menni ? Urológiára semmikép nem szeretnék menni , nem tudnám elviselni hogy férfi vizsgáljon , mivel minden iskolai vizsgálat során ( középiskolában minden évben 1x) mindig hölgy volt az orvos és így szoktam meg és a nemi gondozóba nő orvos van viszont urológusnőről pedig még nem is halottam de ha van is nem az én megyémben ! Remélem nem nagy a probléma és valami kenőccsel is kezelhető . Válaszát előre is köszönöm !

Szakértőnk válasza a Aggodalom , tanácstalanság ! kérdésre

Kedves Levélíró!

Én inkább utológiai vizsgálatot javasolnék, hiszen minden valószínűség szerint nem fertőzés okozza a panaszt. Nem teljesen világos a leírásodból hogy ez az elváltozás mennyi ideig állt fenn, de ne halogasd a vizsgálatot (ha hosszabb ideig álltak/állnak fenn a tünetek).

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések