Zöld kisgiliszták a spermában

2014.03.27.
Kedves Dr. Nő!
Már fél éve is, hogy ejakulációkor nem csak fehér/átlátszó folyadék távozik a péniszemből, hanem benne úszkáló 2-3 cm hosszúságú, zöldes-sárgás színű (de ez inkább csak a fehér zsebkendőn látszódik, egyébként átlátszó) gilisztaszerű sűrű zselécsíkok.
Ilyen fél évvel ezelőtt sohasem volt a spermámban, nagyon is jól emlékszem rá, csak azt hittem, hogy majd magától eltűnik/elfogy, ha sokat maszturbálok, de nem.
Az az egyetlen gond, hogy már nem emlékszem melyik szexpartnerem után kezdett ilyen lenni a spermám, de az biztos, hogy nem magától lett ilyen.
Ha ez valami betegség lehet, akkor milyen betegségnek tudható be?
Olvastam millió olyan fórumot és cikket, ahol a sperma állagát a maszturbálások gyakoriságának tudják be, illetve a folyadékbevitelnek, de én ettől többre gyanakszom, mert régebben is ugyanilyen rendszerességgel maszturbáltam, és ugyanennyi folyadékot fogyasztottam, mégsem volt ilyen a spermám soha.
Egyébként semmi kellemetlen tünete nincs, azon kívül, hogy ejakulációkor érzek egy pici szúró/súrlódó érzést, amikor ez a szárazabb és sűrűbb zselécsík távozik, amit ha közelebbről megvizsgálok, különálló a folyadéktól és könnyen rátapad a zsepire és ha kiszárad nem tűnik el, hanem ott marad megkeményedett formában, mint egy kiszáradt giliszta, amit el lehet tördelni.
Mi lehet a baj? Mit kaphattam el?
Válaszát előre is köszönöm:)
Róbert

Szakértőnk válasza a Zöld kisgiliszták a spermában kérdésre

Kedves Levélíró!

A kérdésedet már megválaszoltam. Én gyulladásra gondolok, ami miatt esetleg genny jelent meg a spermában. Fordulj urológushoz.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor