/ Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / testi fájdalom, kérem seg...
  

testi fájdalom, kérem segítsen :(

ora 2013-03-09 21:13:09
Megpróbálok fogalmazni ritka szar állapotban. Lassan másfél hete valami faj vagyis úgy ereztem a fogam de van az mar 3 is mar a tánc is nehezemre esett. Elmentem fogorvoshoz megmutattam hol érzem kiszedte a tömést majd beletett egy másikat. Ez volt kedden,de mar akkor is fajt a torkom meg a fülem is.
Olyan fajdalmam van h atyauristen. Azt hittem jobb lesz fogorvos utan de nem. Ahol van a fulem az arcomon, ott van egy porcos rész lehet az a fültő nem tudom (ennél hiányoztam ) nagyon nagyon fáj és egész bal oldali fejem. Már nem tudom megállapitani hogy mi. A fulem a fogam mi fáj és hol nem tudom . Azon az oldalon nem tudok enni es nem tudom leirni hogy milyen erzes mintha le lenne fagyva de kozben megis faj. Infra lampaztam, sos vasalos zokni, minden nem javul semmit. Én még bírnám de a szívem nem bírja…. . Nem múlik a fajdalom csak rosszabb. Nem no a bölcsesség fogam. Ma már az állkapcsom alatt is fájt. Mi ez? Mit csináljak? A háziorvos sem mondott semmit
Köszönöm válaszát

Szakértőnk válasza a testi fájdalom, kérem segítsen :( kérdésre

Kedves Levélíró!

Amennyiben a panaszaid nem szűnnek fogászati kezelést követően sem, érdemes visszamenni a háziorvosodhoz. A vizsgálat után, a fájdalom lokalizációját figyelembe véve tud további vizsgálatokat kérni (pl. Röntgen), és szakorvoshoz tud irányítani (fül-orr-gégész, esetleg ideggyógyász). Javaslom Algoflex (forte) szedését, amíg eljutsz orvoshoz.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések