/ Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / hajhullás és alvászavar é...
  

hajhullás és alvászavar és más

ora 2012-11-03 12:01:10
Tisztelt Doktornő!
Volt egy kérdésem; http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/csak_lanyoknak/13790
és ebből a levelemből kihagytam azt a fontos részt, hogy májusban voltam ismeretlen eredetű hasfájásom miatt (azóta se tudják, az mi miatt volt) vérvételen, ahol a véreredményem jó lett. Tehát elvileg nem vagyok vérszegény. De akkor miért produkálok olyan jeleket? (csak abból ítélve, hogy jópár különtanárom azt állapította meg rólam. Persze, ők nem orvosok, tudom, csak érdekes, hogy egymástól függetlenül vérszegénységet mondtak)
Egy másik kérdésem pedig ezzel kapcsolatban lenne:http://www.drdiag.hu/diagnosztika.adatlap.php?id=59358
Tavaly nagyon rosszul éreztem magam, s bűntudatom volt (ez okból vagdaltam is néha magam), valamint ezek a tünetek megjelentek nálam. Akkor ez azt jelenti, hogy tényleg depressziós voltam/vagyok? (Ez a kérdés főleg úgy lenne feltéve, hogy annak ellenére, hogy már jól vagyok (egy álom hatására lehet jobban az ember, ha abban az áll, hogy a megbántott, szeretett ember megbocsátott nekünk? (és később találkoztam is vele)).
Köszönöm a választ!

Szakértőnk válasza a hajhullás és alvászavar és más kérdésre

Kedves Levélíró!

Az fontos információ,hogy nem vagy vérszegény. A hormonális rendellenességet (pajzsmirigy) azonban jó volna kizárni, ez laborvizsgálattal (vérvétel) lehetséges. Továbbra is azt javaslom, hogy keresd fel a háziorvosod a panaszaiddal.

Megeshet, hogy egy enyhébb depressziós epizódon mentél keresztül, amiből segített kilábalni az a bizonyos álom (is). Szinte mindannyiunk életében vannak néha ilyen hullámvölgyek, de ez nem jelenti azt, hogy mindannyian depressziósok vagyunk.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések