/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (682)

A biológiatanárom mesélte, hogy lehetnek növekedés közben csomók a mellben. 16 éves vagyok. Ezek még azok, vagy valami baj van?
2010-05-22 Nincs hozzászólás
Mielőtt elkezdődne a menstruációm, fájdalmat érzek a melleimben. Ez minden alkalommal előfordul. Akkor fog elmúlni, amikor a melleim már nem nőnek tovább? Egy kényelmesebb melltartó segíthetne?
2010-05-21 Nincs hozzászólás
A fogkő látványnak sem kellemes, viszont ezen kívül más problémákhoz is vezethet, mint az ínyvérzés, a kellemetlen szájíz és szájszag. Érdemes tehát e problémákkal fogorvoshoz fordulnunk, még akkor is, ha maga a fogkő esetleg nem látszik.
2010-05-19 1 hozzászólás
Ugye jó mulatság volt gyerekkorunkban, amikor körbe-körbe forogtunk, majd élveztük, ahogy forog velünk a világ. Az azonban korántsem szórakoztató, ha az ágyból kiszállva megindul a szoba körbe-körbe. A szédülés fokozza a sérülések és balesetek kockázatát, kezeletlen szédülés esetén pedig egy esetleges súlyosabb, veszélyes betegség is a háttérben maradhat.
2010-05-19 Nincs hozzászólás
Most már visszavonhatatlanul megjelentek az erősebb tavaszi napsugarak, amelyek sokakat napozásra csábítanak. A védelem azonban már ilyenkor is elengedhetetlen. A témában felmerülő kérdésekre dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa válaszol.
2010-05-17 1 hozzászólás
"Nagyon kíváncsi vagyok, milyen is valójában ez a menstruációs csésze. Mit tudsz róla, mik a tapasztalatok?"
2010-05-15 2 hozzászólás
"Az mitől lehet hogy néha fájni szokott a hajam? Ritkán, mikor visszafele megsimogatom, akkor ezt tapasztalom. Lehet azért, mert elég száraz? Hogyan lehet rugalmasabbá és fényesebbé tenni? Ajánlana nekem egy hajolajat?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-05-14 Nincs hozzászólás
A benőtt köröm népbetegség, kezelése az egyik leggyakoribb ambuláns (járóbeteg) műtét. Milyen okokra vezethető vissza az elváltozás kialakulása és hogyan kezelhető?
2010-05-14 Nincs hozzászólás
Vannak olyan ételek, amik növelhetik bizonyos férfi hormonok termelődését, és ha igen melyek ezek?
2010-05-13 1 hozzászólás
Amikor egy barátoddal bizalmasan elkezdtek beszélgetni az alvási problémáidról, a beszélgetés könnyen afelé fordulhat, hogy nem pihensz eleget, túl sokat idegeskedsz, és éjszaka is túl sok mindent teszel. De mi van azokkal a dolgokkal, amelyeket akarva-akaratlanul a testünk csinál, miközben alszunk? Ilyen például a nyáladzás, a horkolás, az ágybavizelés vagy az éjszakai szellentés. Nos, ez minden olyan alvási „titok”, amelyről napközben nem szívesen beszélgetünk! Hát épp itt az ideje!
2010-05-11 Nincs hozzászólás
"Középiskolai orvosi vizsgálaton a lányoknak miért kell teljesen levetkőzni? Nekünk még most lesz az első ilyen vizsgálat, de több helyről hallottam már, hogy minimum bugyira kell vetkőzni, de van ahol a bugyit is le kell venni. Ez mindenhol így van?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-05-04 3 hozzászólás
A nyári szezon előtt a nők két dolognak mondanak búcsút szívesen: a plusz kilóknak és a hófehér bőrnek. A drasztikus fogyókúrákhoz hasonlóan azonban a gyorsan szerzett barnaság is többet árt, mint használ.
2010-05-01 1 hozzászólás
"Körülbelül egy éve szedek fogamzásgátló tablettát, és azt hiszem, emiatt szedtem fel ez alatt az idő alatt majdnem hét kilót. Mivel hetente legalább ötször aerobikozom, és nagyon egészséges étrend szerint eszem pontosan már három éve, el sem tudom képzelni, mi mástól gyarapodhatott volna a súlyom. Még csak húsz éves vagyok, szóval a koromnak nem tulajdonítható a hízás. Elképzelhető, hogy a tablettáktól van? Ha igen, mit tehetnék azon kívül, hogy abbahagyom a szedésüket?"
2010-04-30 Nincs hozzászólás
Lehet egy mosolyt korrigálni – igen költséges és hosszadalmas beavatkozások nélkül, minimális foganyag eltávolítással? Mit jelent az élkorrekció, vagy az ínykontúrozás? Mit csinál egy esztétikai fogorvos? Ezekre a kérdésekre válaszol dr. Hatházi Katinka, az Oxygen Medical fogszakorvosa, mosolytervező specialista.
2010-04-29 Nincs hozzászólás
Mi van azokkal a dolgokkal, amelyeket a testünk akarva-akaratlanul csinál, miközben alszunk? Ilyen például a nyáladzás, a horkolás, az ágybavizelés vagy az éjszakai szellentés. Nos, ez minden olyan alvási „titok”, amelyről napközben nem szívesen beszélgetünk.
2010-04-29 2 hozzászólás
<<  1 ... 36 37 38 39 40 ... 46  >  >>