/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (710)

Az aknék és pattanások megkeserítik az életed, vagy érzékeny a bőröd? Úgy érzed, ennél rosszabb már nem is lehet? Bár most nem így érzel, hidd el, a helyzeted korántsem olyan elkeserítő, mint gondolod! Meggyőzésképp összeszedtük a legfurcsább bőrproblémákat.
2010-11-04 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Spanyolországban, Jerez de la Frontera városában történt a megdöbbentő eset.
2010-11-03 Nincs hozzászólás
Születés előtt a magzat tüdeje nincs összeesett állapotban, fel van fújódva mintegy kétötödére, egy sajátos anyagnak köszönhetően, melyet a szervezete termel.
2010-10-29 Nincs hozzászólás
14-15 éves koromban fekete szőrszálak jelentek meg a mellemen (a bimbó környékén). Azt olvastam, hogy tanácsos ezeket kihúzni egy csipesszel. Hát azóta is kihúzgálom őket, de azt vettem észre, hogy így csak megerősödnek. Ezen kívül van, hogy befele nőnek, vagyis szőrbenövés alakul ki, ilyenkor tűt használok. Okozhatok ezzel valamilyen károsodást?
2010-10-28 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátlót szedő nők fele havonta legalább egyszer elfelejti bevenni tablettáját, és közülük minden második nincs tisztában ennek kockázataival – derült ki egy nagyszabású, mintegy hétezer fővel készített internetes felmérésből.
2010-10-26 Nincs hozzászólás
Milyen nyomások nehezednek egy tinire… Jó jegyeket hozni, ügyesen sportolni, játszani valamilyen hangszeren, elvégezni a házimunkát, lógni a haverokkal, és persze mindig jól kinézni.
2010-10-26 Nincs hozzászólás
Ahogy az emberek beözönlenek a mozikba a legújabb 3D-s mozifilmre, ámulatból ámulatba esnek a vizuális hatástól, amit Hollywood fejlett 3D technológiája produkál. Nos, ez korántsem igaz mindenkire.
2010-10-25 Nincs hozzászólás
Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...
2010-10-24 Nincs hozzászólás
Amikor a tested megváltozik, úgy érzed, hogy más vagy, mint a többiek, más, mint amit valaha is tapasztaltál. Ettől érezheted magad jól is, de nem ez a gyakori. A legtöbben szégyellik, vagy egyszerűen csak ledöbbennek, amikor megnőnek, lefogynak, hirtelen erekciói lesznek, fejlődni kezdenek a mellei, szőrösödnek, zsírosodik a hajuk, megváltozik a bőrük.
2010-10-21 Nincs hozzászólás
A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel – a herpesszel, a chlamydiával, a HIV-vel - szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.
2010-10-20 Nincs hozzászólás
Valószínűleg hallottad már, hogy a nevetés jó gyógyszer, de ez nem jelenti azt, hogy állandóan vicceket kellene olvasnod, miután eltörted a karodat.
2010-10-19 1 hozzászólás
Azt hallottam, hogy az interneten lehet orális fogamzásgátlót rendelni recept, vagy orvosi vizsgálat nélkül. Így van-e, s ha igen, hol rendelhetem meg?
2010-10-18 Nincs hozzászólás
Ha valakit ásítani látsz, előbb-utóbb te is ásítasz. Ugye tapasztaltad már? Most megtudhatod a jelenség okát.
2010-10-12 Nincs hozzászólás
A kamaszkor rengeteg kellemetlen testi változással jár együtt. Idétlenül megnő kezed, lábad, hangulatváltozásaid vannak, folyton izzadsz, és nem vigasztal az sem, hogy mindenkinek vannak pattanásai. Akár a legbizarrabbnak tűnő helyeken is. Kész rémálom elrejteni őket vagy megszabadulni tőlük. Ráadásul még szőrösödsz is. Különösen bosszantó, ha ez utóbbi kettő együttesen jelentkezik gennyes, duzzadt, fájdalmas szőrtüszőgyulladás formájában.
2010-10-10 Nincs hozzászólás
"Azt hallottam, hogy ha a mobiltelefont a nadrágzsebünkben tartjuk, akkor az idővel okozhat combcsont ritkulást. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e belőle valami igaz, vagy csak valami felfújt pletyka?" A szakértő válaszol.
2010-10-07 Nincs hozzászólás
<<  1 ... 36 37 38 39 40 ... 48  >>