/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (702)

Ébren maradni egyszerű… Legalábbis 5 eszpresszóval és egy Red Bull-lal. Bár így könnyen ébren maradhatsz, de sajnos egyre nagyobb eséllyel kaphatsz szívrohamot. Tehát itt a nagy kérdés – hogyan is maradhatsz ébren egészségesen, amikor muszáj?
2010-08-02 3 hozzászólás

- hirdetések -

Kedves Szakértő! Van egy mellrákos a családunkban (az anyukám). Az igaz, hogy emiatt esetleg számomra nem biztonságos fogamzásgátló tablettákat szedni? A barátaim közül sokan mondták, hogy többször elszakadt a kondom, így ettől picit félek. Valamilyen biztonságos védekezési módszert keresek! Kérem, segítsen!
2010-08-01 1 hozzászólás
"13 éves lány vagyok, és érdekelne, hogy hány éves kortól ajánlatos nőgyógyászhoz járni? És ugye lehet a nőgyógyászom nő, mert nagyon szégyellős vagyok? Az egyik osztálytársnőmet is akarom magammal vinni, hogy ne legyek egyedül. Anyummal túl ciki lenne." A szakértő válaszol
2010-07-31 Nincs hozzászólás
"Hat éve próbálkozunk a párommal a családalapítással, de egyszerűen nem sikerül teherbe esnem. Ennek mi lehet az oka? A nőgyógyászom sem mond semmit." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-07-30 Nincs hozzászólás
Valóban formálják az alakot? Az egészségügyi és fitness szakértők felnagyítják a jelentőségét? Egy pár cipő segíthet abban, hogy több kalóriát égess, formáld a fenekedet, megszüntesd a narancsbőrös combodat, és csökkentsd az ízületi fájdalmakat?
2010-07-26 Nincs hozzászólás
A hosszú nyári szünetben sokkal nehezebb megoldani a gyerekek étkezését, így könnyebben előfordulhat, hogy az iskolások azt esznek, amit éppen találnak otthon, vagy gyorsételekre költik a zsebpénzüket. Ráadásul a rendszeres testnevelésórák és edzések hiánya is okozhat náluk súlygyarapodást, így érdemes ebben az időszakban is nagyobb hangsúlyt fektetni az egészségükre. – tájékoztat dr. Babai László, az Oxygen Medical prevenciós szakértője.
2010-07-23 Nincs hozzászólás
A menstruáció megjelenésével válik érvényessé a belépőjegy abba a misztériumba, ami az örökléssel, a genetikával, a folytonossággal, a körkörösséggel mesél a szerelemről, a családi életről, a szexről. Nemi értelemben menthetetlenül az lesz az emberből, ami.
2010-07-20 Nincs hozzászólás
Sok ember életét, karrierjét megkeserítheti teste korlátlan fizikai reakciója.
2010-07-12 Nincs hozzászólás
Minden nap mást hallasz a TV-ben? Összezavarodtál a rengeteg napfényvédő krémtől? Hát épp itt az ideje, hogy bőrgyógyászok közreműködésével elmondjuk, mi is az igazság. Mik azok a hibák, amelyeket nyárról-nyárra elkövetünk, mert fogalmunk sincs arról, hogy az árthat is egészségünknek.
2010-07-07 1 hozzászólás
A legnagyobb testnyílásunk a száj, a kommunikáció fontos eszköze. De a pontosan és jól artikuláló emberek jobbak az orális szexben is – állapítja meg a Napidoktor szakembere.
2010-07-06 Nincs hozzászólás
"14 éves lány vagyok , szeretném borotválni a lábamat, de anya nem engedi. Hogyan vehetném rá, hogy megengedje?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-07-04 2 hozzászólás
Arra keressük a választ, hogy vajon van-e összefüggés a gyorsabb érés és a főként lányok körében egyre gyakoribb elhízás között?
2010-06-27 Nincs hozzászólás
Szeretnéd száműzni a sápadt bőrödet és mélyebb tónust akarsz? Üdv a klubban. Főleg, amikor a strandszezon közeledik, sokan elgondolkoznak azon, milyen módon kaphatna a bőrük bronzos pirosasságot- önbarnítókkal, szoláruimmal, napozással vagy ezek kombinációjával.
2010-06-24 Nincs hozzászólás
Mindannyiunknak szüksége valamennyi napozásra: ez az elsődleges D-vitamin forrásunk, amely biztosítja a szervezet kalciumfelvételét, hogy a csontozatunk erős, egészséges legyen. A legtöbb embernek azonban nem kell sok időt töltenie a napon, hogy hozzájusson a szükséges D-vitamin mennyiséghez, ráadásul ha nem védekezünk a nap ibolyántúli sugarai ellen, a következmény könnyen lehet bőrbetegség, szemkárosodás, az immunrendszer gyengülése, sőt még rák is. Akár huszonéveseknél is kialakulhat bőrrák.
2010-06-23 1 hozzászólás
Mindannyian nagyon jól ismerjük a problémát, amikor a pórusaink kitágulnak és eltömődnek. Ezt a esztétikusnak nem mondható állapotot pedig tovább ronthatja, ha még száraz a bőröd, vagy esetleg te magad szárítod ki, a pattanások kialakulásának elkerülése végett. Van néhány tippünk, hogyan tedd széppé az arcodat!
2010-06-21 Nincs hozzászólás
<<  1 ... 36 37 38 39 40 ... 47  >  >>