/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (705)

A legtöbb tudományos kutatás a videojátékok káros hatásaira hívja föl a figyelmet, de egy új tanulmány szerint a videojáték terápia javíthatja a lusta szemmel küzdő fiatalok és felnőttek látóképességét.
2010-09-29 3 hozzászólás

- hirdetések -

Anna Wood tavaly januárban kezdett édesanyjával fogyókúrázni. Mindössze néhány kilótól szerettek volna megszabadulni.
2010-09-29 2 hozzászólás
Mindegy, hogy eszpresszóról, latte macchiato-ról vagy az automatából származó, instant porból készülő kávéról van szó, mindenki a koffeinbomba pozitív hatását keresi benne, s a legtöbben a munka előtti időszakban. Pedig az extra energia csak illúzió, nem valóság – állapította meg a Bristoli Egyetem kutatógárdája Peter Rogers táplálkozáspszichológus vezetésével.
2010-09-28 Nincs hozzászólás
Az egyik ausztriai egészségügyi portál és a Bécsi Városi Biztosító közös kutatása a résztvevők fogyással kapcsolatos terveiről és saját testsúlyukról alkotott képet vizsgálta, és emellett kiterjedt a diétákkal kapcsolatos addigi tapasztalatokra is.
2010-09-27 Nincs hozzászólás
Egy amerikai kutatás nemrégiben kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik hétköznapokon kevesebb, mint 8 órát alszanak, sokkal több zsíros ételt fogyasztanak, mint azok, akik 8 óránál többet alszanak.
2010-09-22 Nincs hozzászólás
Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.
2010-09-20 Nincs hozzászólás
"Az lenne a problémám, hogy akad az arcomon pattanás bőven. Van, aki azt mondja, hogy nem szabad kinyomni, máshonnan meg azt hallom, hogy ki kell nyomni, ha "megérett". Mi az igazság?" A szakértő válaszol.
2010-09-08 Nincs hozzászólás
Avagy nem mindig van igaza anyának! De azért amennyire lehet, maradj távol a tábortűztől és a füstjétől, és ne igyál a kerti slagból!
2010-09-07 Nincs hozzászólás
A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.
2010-09-05 Nincs hozzászólás
Amikor a napok egyre hosszabbá válnak a tavasz folyamán a tinédzsereknél hormonális változások indulnak meg. Ezek a változások kitolhatják a lefekvés időpontját, amely több komoly problémához is vezethet, így például alváshiányhoz, vagy hangulatváltozáshoz - mutatták ki amerikai kutatók.
2010-09-03 Nincs hozzászólás
Szeretek magassarkút hordani munkába és szórakozáskor is. Azonban kellemetlen fájdalmat tapasztaltam az elmúlt időben a lábfejemnél és a lábaimnál, és azon gondolkoztam, hogy ez lehet-e az öltözködésem miatt. Mit gondolnak? Éva
2010-08-31 Nincs hozzászólás
2010 június 17-19 között volt Egerben a X. Kozmetológiai Kongresszus, amelynek nyitó napján az előadások a címben szereplő témákat járták körbe, a jelenlegi tudományos evidenciák összefoglalásával. A kongresszus eseményeiről Dr Horváth Béla, a Melanomamobil vezető bőrgyógyászának blogja ad tájékoztatást.
2010-08-31 Nincs hozzászólás
Létezik egy orrpótló műtét, aminek a mai napig is „indiai lebeny” a neve. Ebből lehet következtetni arra, hogy a plasztikai műtétek messzi korokra és tájakra nyúlnak vissza. Egyiptom és India területén évszázadokkal ezelőtt is művelték.
2010-08-22 Nincs hozzászólás
Az orvostudomány - miután évtizedekig keresztes hadjáratot folytatott a zsírréteggel szemben - most felfedezte, hogy tulajdonképpen több előnyt mint hátrányt jelentenek. Számos aktuális kutatás arról számol be, hogy tudományosan bizonyítottnak vehető, hogy a testzsír növeli az életkedvet és a mentális frissességet, azaz boldoggá tesz.
2010-08-19 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátló tabletta hormonális úton fejti ki hatását: a nem kívánt terhesség ellen ezúton védekező nők hormonszintje nem sokkal a tabletta bevétele után eléri az ahhoz szükséges szintet, hogy a petesejt megtermékenyítése elméletileg lehetetlenné váljon.
2010-08-12 Nincs hozzászólás
<<  1 ... 36 37 38 39 40 ... 47  >>