/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (704)

2010 június 17-19 között volt Egerben a X. Kozmetológiai Kongresszus, amelynek nyitó napján az előadások a címben szereplő témákat járták körbe, a jelenlegi tudományos evidenciák összefoglalásával. A kongresszus eseményeiről Dr Horváth Béla, a Melanomamobil vezető bőrgyógyászának blogja ad tájékoztatást.
2010-08-31 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Létezik egy orrpótló műtét, aminek a mai napig is „indiai lebeny” a neve. Ebből lehet következtetni arra, hogy a plasztikai műtétek messzi korokra és tájakra nyúlnak vissza. Egyiptom és India területén évszázadokkal ezelőtt is művelték.
2010-08-22 Nincs hozzászólás
Az orvostudomány - miután évtizedekig keresztes hadjáratot folytatott a zsírréteggel szemben - most felfedezte, hogy tulajdonképpen több előnyt mint hátrányt jelentenek. Számos aktuális kutatás arról számol be, hogy tudományosan bizonyítottnak vehető, hogy a testzsír növeli az életkedvet és a mentális frissességet, azaz boldoggá tesz.
2010-08-19 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátló tabletta hormonális úton fejti ki hatását: a nem kívánt terhesség ellen ezúton védekező nők hormonszintje nem sokkal a tabletta bevétele után eléri az ahhoz szükséges szintet, hogy a petesejt megtermékenyítése elméletileg lehetetlenné váljon.
2010-08-12 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Egy nagyon idegesítő problémám van… Szőrös a mellkasom és nő vagyok! Nem olyan vastag, de észrevehető, és nagyon idegesít! Ez egy hormonális probléma, vagy más az oka? Nagyon idegesítő, és mindent megtennék, hogy megszabaduljak tőle! Jelenleg borotválom, de 2-3 nap alatt újranő! Kérem, segítsen!
2010-08-10 Nincs hozzászólás
Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre, a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.
2010-08-09 Nincs hozzászólás
Kitört a vakáció, és a napocska már igencsak csalogatja a levegőre a jó népet. Ilyenkor fontos, hogy a leggyakoribb nyári problémákról, hibákról és mítoszokról beszéljünk, jelen esetben a napszemüvegekről.
2010-08-03 1 hozzászólás
Ébren maradni egyszerű… Legalábbis 5 eszpresszóval és egy Red Bull-lal. Bár így könnyen ébren maradhatsz, de sajnos egyre nagyobb eséllyel kaphatsz szívrohamot. Tehát itt a nagy kérdés – hogyan is maradhatsz ébren egészségesen, amikor muszáj?
2010-08-02 3 hozzászólás
Kedves Szakértő! Van egy mellrákos a családunkban (az anyukám). Az igaz, hogy emiatt esetleg számomra nem biztonságos fogamzásgátló tablettákat szedni? A barátaim közül sokan mondták, hogy többször elszakadt a kondom, így ettől picit félek. Valamilyen biztonságos védekezési módszert keresek! Kérem, segítsen!
2010-08-01 1 hozzászólás
"13 éves lány vagyok, és érdekelne, hogy hány éves kortól ajánlatos nőgyógyászhoz járni? És ugye lehet a nőgyógyászom nő, mert nagyon szégyellős vagyok? Az egyik osztálytársnőmet is akarom magammal vinni, hogy ne legyek egyedül. Anyummal túl ciki lenne." A szakértő válaszol
2010-07-31 Nincs hozzászólás
"Hat éve próbálkozunk a párommal a családalapítással, de egyszerűen nem sikerül teherbe esnem. Ennek mi lehet az oka? A nőgyógyászom sem mond semmit." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-07-30 Nincs hozzászólás
Valóban formálják az alakot? Az egészségügyi és fitness szakértők felnagyítják a jelentőségét? Egy pár cipő segíthet abban, hogy több kalóriát égess, formáld a fenekedet, megszüntesd a narancsbőrös combodat, és csökkentsd az ízületi fájdalmakat?
2010-07-26 Nincs hozzászólás
A hosszú nyári szünetben sokkal nehezebb megoldani a gyerekek étkezését, így könnyebben előfordulhat, hogy az iskolások azt esznek, amit éppen találnak otthon, vagy gyorsételekre költik a zsebpénzüket. Ráadásul a rendszeres testnevelésórák és edzések hiánya is okozhat náluk súlygyarapodást, így érdemes ebben az időszakban is nagyobb hangsúlyt fektetni az egészségükre. – tájékoztat dr. Babai László, az Oxygen Medical prevenciós szakértője.
2010-07-23 Nincs hozzászólás
A menstruáció megjelenésével válik érvényessé a belépőjegy abba a misztériumba, ami az örökléssel, a genetikával, a folytonossággal, a körkörösséggel mesél a szerelemről, a családi életről, a szexről. Nemi értelemben menthetetlenül az lesz az emberből, ami.
2010-07-20 Nincs hozzászólás
Sok ember életét, karrierjét megkeserítheti teste korlátlan fizikai reakciója.
2010-07-12 Nincs hozzászólás
<<  1 ... 36 37 38 39 40 ... 47  >  >>