/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (708)

Azt hallottam, hogy az interneten lehet orális fogamzásgátlót rendelni recept, vagy orvosi vizsgálat nélkül. Így van-e, s ha igen, hol rendelhetem meg?
2010-10-18 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Ha valakit ásítani látsz, előbb-utóbb te is ásítasz. Ugye tapasztaltad már? Most megtudhatod a jelenség okát.
2010-10-12 Nincs hozzászólás
A kamaszkor rengeteg kellemetlen testi változással jár együtt. Idétlenül megnő kezed, lábad, hangulatváltozásaid vannak, folyton izzadsz, és nem vigasztal az sem, hogy mindenkinek vannak pattanásai. Akár a legbizarrabbnak tűnő helyeken is. Kész rémálom elrejteni őket vagy megszabadulni tőlük. Ráadásul még szőrösödsz is. Különösen bosszantó, ha ez utóbbi kettő együttesen jelentkezik gennyes, duzzadt, fájdalmas szőrtüszőgyulladás formájában.
2010-10-10 Nincs hozzászólás
"Azt hallottam, hogy ha a mobiltelefont a nadrágzsebünkben tartjuk, akkor az idővel okozhat combcsont ritkulást. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e belőle valami igaz, vagy csak valami felfújt pletyka?" A szakértő válaszol.
2010-10-07 Nincs hozzászólás
Az iskolába sétálás segíthet csökkenteni a napi stresszt, egy új kutatás eredményei szerint. A kutatásban a gyalogos diákoknak jobb szívműködése és vérnyomása volt a tesztek során.
2010-10-07 Nincs hozzászólás
A zsírégetést megcélzók számára jó hír, hogy a széles körben elterjedt vélekedés – miszerint a szervezet zsírégető folyamatai csak az edzés első harminc perce után indulnak be – óriási tévedés! Szervezetünk már kis fizikai igénybevétel esetén is mozgósítja zsírraktárait, amennyiben szükséges.
2010-10-06 Nincs hozzászólás
Évszázados szépségápolási trükkökkel is nagyszerű hatást lehet elérni, nem kell feltétlenül méregdrága kozmetikumokra, szolárium és kondi-bérletre költeni, hogy szép és fitt legyél: így még spórolhatsz is.
2010-10-02 Nincs hozzászólás
Ha már idejében elkezdünk felkészülni az új szezonra, azzal bebiztosítjuk magunkat, és egy lépéssel mások előtt járhatunk. Nézzük hát, mi várható a közeljövőben szépségfronton, s melyek azok a sminkelési irányvonalak, amelyeket nagy eséllyel követünk hamarosan.
2010-10-02 Nincs hozzászólás
Miért van az, hogy a fiúk még javában ingujjra vetkőzve járkálnak ilyenkor ősszel, a lányok viszont már vacognak, és bekapcsolják a fűtést?
2010-09-30 Nincs hozzászólás
A legtöbb tudományos kutatás a videojátékok káros hatásaira hívja föl a figyelmet, de egy új tanulmány szerint a videojáték terápia javíthatja a lusta szemmel küzdő fiatalok és felnőttek látóképességét.
2010-09-29 3 hozzászólás
Anna Wood tavaly januárban kezdett édesanyjával fogyókúrázni. Mindössze néhány kilótól szerettek volna megszabadulni.
2010-09-29 2 hozzászólás
Mindegy, hogy eszpresszóról, latte macchiato-ról vagy az automatából származó, instant porból készülő kávéról van szó, mindenki a koffeinbomba pozitív hatását keresi benne, s a legtöbben a munka előtti időszakban. Pedig az extra energia csak illúzió, nem valóság – állapította meg a Bristoli Egyetem kutatógárdája Peter Rogers táplálkozáspszichológus vezetésével.
2010-09-28 Nincs hozzászólás
Az egyik ausztriai egészségügyi portál és a Bécsi Városi Biztosító közös kutatása a résztvevők fogyással kapcsolatos terveiről és saját testsúlyukról alkotott képet vizsgálta, és emellett kiterjedt a diétákkal kapcsolatos addigi tapasztalatokra is.
2010-09-27 Nincs hozzászólás
Egy amerikai kutatás nemrégiben kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik hétköznapokon kevesebb, mint 8 órát alszanak, sokkal több zsíros ételt fogyasztanak, mint azok, akik 8 óránál többet alszanak.
2010-09-22 Nincs hozzászólás
Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.
2010-09-20 Nincs hozzászólás
<<  1 ... 36 37 38 39 40 ... 48  >>