/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (666)

A bőrrák kialakulásának kockázatát a szolárium használata olyan mértékben fokozza, hogy amerikai szakorvosok azt javasolják, sújtsák különadóval ezt a szépészeti szolgáltatást, a fiatalok számára pedig - egy Európai Uniós állásfoglalást követve - tiltsák meg.
2010-04-26 Nincs hozzászólás
Kedves Szerkesztőség! Igaz-e, hogy a fogamzásgátló tablettától nagyobb lesz a mellem?
2010-04-24 Nincs hozzászólás
Anna az első iskolai évében csatlakozott az atlétikacsapathoz, és keményen dolgozott azért, hogy karcsú és erős sprinter válhasson belőle. Amikor az edzője azt tanácsolta neki, hogy egy kis súly leadásával sokat javíthatna a teljesítményén, azonnal elkezdte számolni a kalóriákat, és megnövelte az edzései időtartamát. Túlságosan elfoglalt volt a gyakorlással és a diétával ahhoz, hogy észrevegye menstruációja kimaradozását. Jobban foglalkoztatta a bokájában lévő repedés ami lelassította őt.
2010-04-20 Nincs hozzászólás
Csökkenti-e a penicillin vagy az ampicillin a fogamzásgátló gyógyszerek hatását? Ha igen, a szedésüket követően mennyi ideig kell alternatív védekezési módszert használnom?
2010-04-20 Nincs hozzászólás
A műszaki tudományok és az orvostudomány fejlődése révén napjainkra új módszerek alakultak ki a terhesség megállapítására. Orvosi vizsgálattal már a születés előtt meghatározható gyermeked neme, a méhben levő magzatvíz mennyisége, a babád születés előtti súlya és sok egyéb más is. Azonban a diagnosztikai módszerek iránti megnövekedett bizalom ellenére továbbra is számos mítosz és tévhit övezi a terhességet.
2010-04-19 Nincs hozzászólás
Léteznek olyan gyógyszerek, melyek szedése összeférhetetlen a fogamzásgátló tabletták használatával. Vannak, amelyek gyengítik a tabletta hatását, ezért kiegészítő fogamzásgátló módszert is be kell vetni a gyógyszeres kezelés idejére. Hormonális fogamzásgátlók használatakor tehát nem árt odafigyelni az esetleges kereszthatásokra, adott esetben pedig érdemes kikérni az orvos véleményét is.
2010-04-16 Nincs hozzászólás
"Barátnőm ötödikes kor óta sminkeli magát (most nyolcadikos), és a hónapokban elkezdett ráncosodni a szeme (de csak alul, a szempillák alatt közvetlen). Azt mondja, éjszakára nem szokta lemosni, ez szerintem összefüggésben áll vele. Jól gondolom?"
2010-04-15 Nincs hozzászólás
Miért van az, hogy a méregtelenítő kúrák olykor inkább károsak, mint hasznosak? Most egy józan stratégiát ajánlunk neked.
2010-04-15 Nincs hozzászólás
"Pár napja voltam egy diszkóban, ott eléggé nagy hangerővel bombázták a fiatalokat. Mikor kimentem, azt tapasztaltam, hogy zúg, sípol a fülem. Van-e esély arra, hogy ez a nagyon pici sípolás is elmúljon, vagy ezzel együtt kell éljek?" A szakértő válaszol.
2010-04-14 2 hozzászólás
Bizonyára volt már olyan időszak az életedben, amikor orvos nélkül is tudtad, hogy baj van. Hogy a hajad nem egészséges, és valamit tenned kell, hogy meggyógyuljon.
2010-04-09 Nincs hozzászólás
Anna az első iskolai évében csatlakozott az atlétikacsapathoz, és keményen dolgozott azért, hogy karcsú és erős sprinter válhasson belőle. Amikor az edzője azt tanácsolta neki, hogy egy kis súly leadásával sokat javíthatna a teljesítményén, azonnal elkezdte számolni a kalóriákat, és megnövelte az edzései időtartamát. Túlságosan elfoglalt volt a gyakorlással és a diétával ahhoz, hogy észrevegye menstruációja kimaradozását. Jobban foglalkoztatta a bokájában lévő repedés, ami lelassította őt.
2010-04-07 Nincs hozzászólás
A botox egyrészt hatékonyan tünteti el a mimikai ráncokat és segít az izzadás legyőzésében is, másrészt viszont komoly problémákat is tud okozni, ha használatát nem vagy hajlandó abbahagyni.
2010-04-06 Nincs hozzászólás
Komoly és kemény edzések után bomba alakod lehet, ezt ma már szinte mindenki tudja a kardio edzésekről. Azonban mostani kutatások kimutatták, hogy nem csak a testnek tesz jót ez a fajta edzés, hanem az agyunkat is kellőképpen megtornáztatja. Itt az idő, hogy megtanuljuk kihasználni a kardio egész testre vonatkozó jótékony hatásait.
2010-04-03 Nincs hozzászólás
Akár természetes, akár festett a hajszíned, a világ szerint ez sokat elárul Rólad... és talán azt is, hogy Te hogyan látod a világot. Mivel sajnos elég gyakran magunkat is olyannak látjuk, amilyennek a külvilág lát bennünket, így a hajszínekkel kapcsolatban kialakult sztereotípiák azok viselőit is befolyásolhatják.
2010-04-03 Nincs hozzászólás
Mi lehet az oka, hogy az utóbbi másfél évben feltűnően elernyedt a homlokomon a bőr? Ha beráncolom, nem simul ki teljesen, nem áll vissza úgy, ahogy másoknál megfigyeltem.
2010-04-01 Nincs hozzászólás
<<  1 ... 36 37 38 39 40 ... 45  >  >>