Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#pattanás
2009.07.09.

Tévhitek és tények a pattanásról

Te már mindent tudsz a pattanásról? Talán meglepődhetsz, hogy jó pár dolog, amit a pattanásról hallasz – ezért is íródott ez a cikk – nem teljesen igaz. Most pedig, ha van pár perced maradj itt, hogy megtud mi igaz és mi nem.

#pirszing
2009.06.25.

Női intim piercingek

Manapság megszokott dolognak számítanak a test különböző részein - mint a nyelv, ajkak, orr, szemöldök, vagy akár a nemi szervek legérzékenyebb pontjain- elhelyezkedő piercingek. Az emberek általában azért lövetnek piercinget, hogy mutogassák az ékszert, az intim piercing esetében azonban más a helyzet. A nők leginkább a kalandvágy és a nemi vágy fokozása miatt vállalkoznak az intim ékszer belövetésére.

#szépségápolás
2009.06.18.

Szépségápolás nyáron

Nyáron sem szabad megfeledkezni a szépségápolásról, hiszen bőrünket védeni kell a nap káros sugaraitól. Cikkünkben megtalálhatók a legfontosabbak, hogy miként tarthatjuk karban testünket a nyár alatt.

#szépségápolás
2009.04.09.

Szépségápolási tippek lányoknak

A média hatására sokan úgy gondolják, ma már nem elég egyszerűen csak jól kinézni ha érvényesülni akarsz, olyannak kell lenned, mint egy szupermodell. Szerencsére a legtöbb kamasz tudja, hogy az egészség és jókedv fontosabb a mindenáron való szépségnél, hiszen mindannyian mások vagyunk, mindenkiben valami más az, ami igazán elbűvölő. Kihozni magadból a maximumot azonban nem is olyan ördöngősség.

#fiú
2009.04.07.

Szépségápolási tippek fiúknak

Tudjuk, hogy a férfi szépség (ápolás) kifejezéstől sok fiúnak feláll a szőr a hátán. Sokkal jobban szeretik, ha velük kapcsolatban a férfias, jóképű, vonzó vagy sármos jelzőket használjuk, nem pedig a szépet. Bárhogyan is legyen, íme néhány tipp, hogy a legjobb formádat hozhasd!

#pattanás
2009.03.07.

Pattanások - minden tinédzser rémálma

A kamaszkor tipikus velejárója és természetesen mindannyiunk által gyűlölt "jelenség". Úgy gondoljuk szövetkezett ellenünk az ég, amikor randi, esküvő vagy buli előtt meglátjuk a hatalmas és gennyes piros pöttyöt az arcunkon.

#plasztikai sebészet
2009.02.28.

A kés alatt kiterülve - plasztikai sebészet fiatal korban

Amikor meghallod a plasztikai sebészet kifejezést, ki és mi jut róla eszedbe? Az öregedés jeleit eltüntetni próbáló hollywood-i sztárok? A gyomruk, mellük, egyéb testrészeik méretén a TV műsorok sugalmazása alapján változtatni akaró emberek? Esetleg egy gyermek, akinek az állkapcsát kellett helyreállítani egy súlyos kutyaharapás után? Vagy talán egy, az anyajegyét lézersugárral kezeltető hölgy?

#szolárium
2009.02.23.

A szoláriumról

Főleg ezeken a borús téli napokon, amiken már igazán várjuk az első tavaszi napsugarakat, fontos lehet, hogy felviduljunk. Ezt elérhetjük úgy, hogy elmegyünk szoláriumba. Azonban, mint oly sok mindenre, erre is fontos szabályok vonatkoznak.

#menstruáció
2009.02.11.

Menstruáció alapismeretek

Nagyon összetett folyamat során válunk nővé és ezek a folyamatok leginkább a kamaszkorban bontakoznak ki. Ekkor kezdenek fejlődni (kisebb-nagyobb mértékben) az úgynevezett "másodlagos nemi jellegek", vagyis a mellek. Az alkat is kezd nőiesedni, a csípő szélesedik, a fenék terebélyesedik. Megkezdődik a menstruálás.

#vegetariánizmus
2009.01.27.

A vegetarianizmus árt a csontoknak

Sokan úgy vélik, hogy a húsmentes, alacsony kalóriájú étrenddel megóvható szervezetünk egészsége. Pedig az egyoldalú táplálkozás számos veszélyt rejt magában.