újítás
#Testi problémák

Légy merész: újítsd meg magad tippjeink segítségével!

2009.09.18.
1 perces olvasási idő

Elkezdődött a suli. Egyesek már szétunták magukat a szünet utolsó két hetében és várták az első csengőt. Mások igazságtalannak érezték, hogy nem december elején kezdődik a tanév, ami után már csak párat kell aludni a téli szünetig.

Hogy egyesek mennyit változtak a szünet alatt! Úgy érzed mások hogy kikupálódtak, te meg maradtál kis szürke egérnek és örülsz, ha nem röhög rajtad az osztály? Ennek ideje véget vetni. Nehogy azt hidd, hogy kevesebb lennél bárkinél.


Bár kétségtelenül megvan egy divatmárka varázsa, de nem kell feltétlenül több tízezret költened, hogy te is menő legyél. Egy új frizura, ápolt bőr, trendi smink csodákra képes.

Romantikus göndör fürtök vagy egyenes haj? Mindkettő nyerő. A hajékszer manapság nagyon divatos. Különleges csatok, pántok, hajráfok, csak győzzön az ember választani. Merész hajszínek, különleges színkombinációk tehetik egyedivé hajkoronádat. Gyakran az apró részletek, mint például egy tuti kis bizsu adja meg a külsőd varázsát.

Aprócska részletnek tűnhet egy szolid smink is. Nem kell túlzásokba esni. Kevés szempillaspirál, mely legyezőt varázsol a pillákból. Pici szájfény az ajkakra és máris tettél valamit magadért.

Az öltözködés mindenképpen tükrözze a belsődet. Semmiképpen se akarj másnak látszani, mint amilyen vagy! Az igazság előbb-utóbb kiderül. Akkor inkább légy merész, mutasd az igazságot magadról. Egy megfelelő helyre rakott kitűző, egy megfelelő módon megkötött sál a nyakad körül, egy érdekes fülbevaló, egy tuti öv adhatja meg külsőd savát-borsát.

Kit érdekel ki mit szól? Jobban éreznéd magad egy új külsővel? Hajrá, vágj bele. Légy merész! Készülj a nagy dobásra. Megérdemled.

(N.N.)

Kapcsolódó címkék

smink