SZEX kategória (576)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
"Most leszek 14 éves, és van egy 16 éves barátom. Már 6 hónapja járunk, nagyon szeretjük egymást. A minap msn-en kérdezte, hogy lefeküdnék-e vele. Szerinted megtegyem? Kicsit félek ettől a dologtól..." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-04-27

- hirdetések -

Retrográd ejakulációról akkor beszélünk, ha a sperma az orgazmus során a húgyhólyagba kerül ahelyett, hogy a péniszen át távozna. Így az ejakulátum nem, vagy csak nagyon kevés ondót tartalmaz.
2010-04-21
"Még nem igazán csináltam "önkielégítést", és nem tudom meddig kell felhúzni a bőrt. Már megpróbáltam, de nem nagyon ment hátra..." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-04-18
Arra lennék kíváncsi, hogy a közösülés utáni azonnali és alapos tisztálkodással megelőzhető-e a teherbeesés? Köszönöm: Egy Kíváncsi Nő
2010-04-18
"Néhány napja pettingeltünk a barátommal, és a spermájából az ágyra is került, amit letörölt. De nem emlékszik, hogy melyik kezével tette. Mivel kézzel elégített ki, ezért féltem, hogy teherbe eshettem. Jó megoldás volt a 72 órás tabletta bevétele? Lehetek terhes ennek ellenére is?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-04-08
Annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. Figyelembe kell venni a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát, és az esetleges mellékhatásokat is. Mielőtt a védekezés módjáról döntenétek, alaposan gondoljátok át annak előnyeit és hátrányait is.
2010-03-23
"Lehet úgy szexelni valakivel, hogy a szűzhártyám nem szakad át az együttlét alatt? Hogyan lehet ezt kivitelezni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-22
Bizonyára azt szeretnéd, hogy az első szexuális élményed tökéletes legyen, de a legelső alkalom során pont a tapasztalatlanságodból fogsz tapasztalatot meríteni.
2010-03-21
"15 éves vagyok, és a péniszem mereven 15,4cm. Ernyedt állapotban a bőrt hátra tudom húzni, de mikor merev, akkor nem megy magától hátra, csak akkor ha én hátrahúzom. A péniszem lefelé görbül mégis, ha állok a földön a péniszem merev, akkor a padlóval párhuzamos, és így görbül innét lefelé! Ez baj?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-20
"3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, nagyon szeretjük egymást, csak 1 probléma van. Mégpedig az, hogy amikor behatolásra kerülne a sor, addigra teljesen lelankadok! A petting alatt rendesen áll és a keménységével sincs gond! Tudtommal semmilyen szervi bajom nincsen." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-11
"Egy hónapja megismerkedtem egy kedves fiúval, de úgy tűnik, túl gyors volt a tempónk. Az első randin már volt csók, a másodikon pedig tapizás is. Szerinte nem lehetünk boldogok, mert ő szereti az elérhetetlen nőket. Mitévő legyek? Milyen egy elérhetetlen nő?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.
2010-03-10
"Olyan megtörténhet, hogy a here kijön a zacskójából, vagy amiben ott benne van? Ilyenkor rendesen működik? Hogyan lehet észrevenni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-08
"Tetszik nekem egy fiú, minden pénteken találkozunk egy tanfolyamon. Az órákon folyton engem néz, ezt már a barátnőim is megjegyezték. Nem tudom, hogy elmondjam-e neki, hogy tetszik, vagy inkább ne. Félek, hogy neki nem tetszem és így nekem kínos lesz." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-04
"A hímvesszőmön sok kis "pötty" van, és mikor kicsit megnyomtam az egyiket, fehér valami jött ki belőle. A herezacskómon van egy jóval nagyobb dolog is, ami kemény, és nem lehet szétnyomni sem. Nem tudom mitévő legyek, kérem segítsen." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-25
Nem szedek gyógyszert, és nem is védekeztünk a barátommal, aki elment (bennem). A kérdésem az, hogy akkor is terhes lehetek, ha csak ő ment el és én nem?
2010-02-20
<<  1 ... 34 35 36 37 38 39  >>