Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

219 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#petting
2017.02.02.

Hogyan beszélj a szexről?

Elolvashatsz mindent a szexről, lehet szexuális tapasztalatod is, de ha nem vagy képes a partnereddel nyitottan kommunikálni, akkor nagy az esélye, hogy sem neked, sem neki nem lesznek egészséges és kielégítő szexuális tapasztalataid, főleg hosszú távlatban gondolkodva.

Mi történik szex közben?
#szex
2017.01.28.

Mi történik szex közben?

A szex során egy nő és egy férfi érzelmi-testi kapcsolatot létesít. A nemi együttlét célja az örömszerzés és a szexuális kielégülés, illetve a gyermekvállalásra felkészült párok esetében a gyermeknemzés. A szex során természetesen teherbe eshetsz akkor is, ha nem akarsz gyereket. Ezért fontos, hogy tisztában legyél azzal, mi is történik szex közben és milyen következményei lehetnek annak, ha komoly érzelmek nélkül, felelőtlenül létesítesz szexuális kapcsolatot.

#petting
2017.01.11.

Mi a normális szexuális téren?

A szex sok rejtélyt és izgalmat jelent a fiatalok számára. Ám mivel a tizenéveseknek ez egy ismeretlen, felfedezésre váró terep, sok kérdés irányul arra, hogy mikor tér el valami a normálistól szexuális téren? Vajon mi a normális a szexualitásban?

#szex
2016.11.22.

Mítoszok a szexről

A szexualitás az egyik legizgalmasabb és leggyakrabban tárgyalt téma. Kamaszkorban a leghitelesebbnek tűnő információ nem a szülőktől vagy felnőttektől származik, hanem a társaktól, azoktól, akiknek már volt valamilyen tapasztalatuk. Éppen ezért nagyon sok téves hiedelem kering a szexualitásról.

#szexting
2016.11.02.

Szexting: mondj nemet!

A szexting az, amikor szexuális tartalmú fényképeket küldesz magadról a mobilodon vagy a neten - ez manapság eléggé elterjedt szokás a világ bármely pontján. A szexting azért nem szerencsés, mert van arra esély, hogy a fényképeid idegenekhez jussanak.

#szex
2016.10.01.

Miért félnek a lányok a szextől?

Egy ausztráliai egyetem tanulmányai szerint azok a fiatal lányok, akik korán vesztették el a szüzességüket, és nem álltak rá készen, gyakran csalódottak, elutasítóak lehetnek a szexszel kapcsolatban. A kutatás során 14 és 19 év közötti lányokat kérdeztek meg arról, hogyan viszonyulnak a szexhez, beleértve az első szexuális élményt is.

#szüzesség
2016.09.20.

Elmondjam, hogy szűz vagyok?

Ha netán intim kapcsolatot létesítek a barátommal, elmondjam neki előtte, utána vagy valaha is, hogy nekem ez volt az első? - kérdezi egy tanácstalan lány. A szakértő válaszol.

#szex
2016.08.29.

Orális szexnél kell védekezni?

15 éves lány vagyok és néhány napja megbeszéltük a barátommal, hogy nem fekszünk még le egymással, mert még korai, de ő szeretne már valamit, ezért kitalálta, hogy ő valamilyen meglepetés módon örömet szeretne nekem szerezni.

#kamaszkor
2016.07.14.

Az első együttlét - női szemmel

De mikor? És hol? És hogyan? A szexualitást születésünktől kezdve „magunkban hordozzuk”, hiszen ennek köszönhetjük létezésünket. Mégis csak a kamaszkor bekövetkeztével fokozódik érdeklődésünk a másik nem iránt. És már mi is szeretnénk elég felnőttek lenni ahhoz…

#STD
2016.07.04.

STOP STD! 7 lépésben a felelős szexért

Az Országos Epidemiológiai Központ legfrissebb adatai szerint hazánkban a nemi betegek száma aggasztóan növekszik. Mint a Magyar Nemzet megtudta, egyetlen hónap alatt másfélszeresére nőtt a diagnosztizált nemi betegek száma, és a statisztika hosszú távon is jelentős növekedést mutat.

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

#szex
2016.06.19.

Undorodom a szextől - A szakértő válaszol

17 éves lány vagyok, és későn érő típus. Még szűz vagyok, és olyan béna is, hogy nem merek sem pasizni, sem lefeküdni senkivel. Elhatároztam tizenhárom évesen, hogy nem fekszem le senkivel, mert igazán undorító dolog. Szégyen, ha nem élek nemi életet?

#nőgyógyász
2016.06.12.

A nőgyógyászati vizsgálat

Hogy néz ki egy nőgyógyászati vizsgáló? Mi történik ott? Hogyan vizsgál meg az orvos? Mit fog kérdezni? Milyen vizsgálatokra kell számítani? Megannyi kérdés, mely foglalkoztathat az első vizsgálat előtt. Most mindezekre választ kaphatsz.

#szex
2016.06.09.

Azt hiszem, lefeküdtem valakivel...

Alaposan be voltam csípve, és nem emlékszem tisztán arra az éjszakára, de azt hiszem, lefeküdtem valakivel. Most aztán fogalmam sincs, hogy teherbe eshettem-e vagy sem. Azelőtt sohasem feküdtem le még senkivel. Kérlek, segítsetek!

#szexuális élet
2016.05.25.

A szerelmi élet egészségügyi veszélyei

Gombák, vírusok, baktériumok. A leggyakoribb okozói a szexuális úton terjedő betegségeknek. Évente több ezren fordulnak orvoshoz nemi betegség miatt, érdemes tehát a rettegett AIDS mellett a gyakoribb problémák ellen is védekezni. Dr. Hintalan Albert, nőgyógyásza a megelőzés jelentőségéről beszélt.