Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#fogamzásgátlás
2016.05.11.

Óvszer vagy tabletta?

Barátommal csaknem fél éve élünk nemi életet, s védekezésképpen óvszert használunk. Pár hete viszont felvetődött a kérdés, hogy mi lenne, ha tablettára váltanék. Sokat olvastam róla, de sok előnye mellett rengeteg mellékhatást is feltüntettek. Mi erről az Ön véleménye?

#szex
2016.05.10.

7 gyakori tévhit a nemi életről

Milyen esélyed van a WC ülőkéről betegséget szerezni, teherbe eshetsz-e az első szex során, vagy a menstruációs időszakban? Mi az összefüggés a sürgősségi fogamzásgátló és az abortusz között, elhízáshoz vezetnek-e a fogamzásgátló tabletták? Íme, a válaszok!

Újbóli erekció magömlés után?
#megömlés
2016.05.08.

Újbóli erekció magömlés után?

Tisztelt Szakértő! Igen kényes problémával fordulok Önhöz: nem tudok erekciót előidézni közvetlenül ejakuláció után. Van, hogy várok 10-20 percet is, de nem igazán jön össze a dolog, és ilyenkor ez bosszantja a barátnőmet, aki ezt a tudtomra is adja.

#ondó
2016.04.24.

Orgazmus ejakuláció nélkül?

Azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy önkielégítést végez valaki, és nem jön ondó a nemi szervéből? - Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2016.04.11.

Nem csak a szüzességed a tét!

Úgy gondolod, hogy készen állsz a szexuális életre? Gondoltál már arra, hogy esetleg terhes lehetsz vagy egy egész életre kiható nemi úton terjedő betegség áldozatává válhatsz? Mielőtt beadod a derekad, mérlegeld a kockázatokat.

#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!

#petting
2016.01.14.

Egy fontos kérdés az önkielégítésről - A szakértő válaszol

Kedves Szakértő! Én egy 15 éves lány vagyok. Lehet, hogy kicsit érdekesen hangzik, de szeretném kipróbálni a maszturbálást, de természetesen úgy, hogy a szüleim ne tudjanak róla. Az egyetlen alkalom ugyebár az este a szobámban, de nem akarom, hogy a szüleim meghallják, esetleg véletlenül benyissanak. Hogy tudnám megtenni ezt anélkül, hogy észrevennék? Köszönöm!

#Herpes Simplex
2016.01.10.

Tények a nemi betegségekről (2. rész)

Tudtad, hogy a HIV betegségen kívül még számos olyan nemi betegség létezik, ami akár szexuális együttlét nélkül is terjedhet, és nincs rá gyógyír? Cikkünkből többet is megtudhatsz eme súlyos kórokozók terjedéséről, tüneteiről.

#petting
2016.01.07.

Mi történik orgazmus közben?

A férfi és női szexuális reagálás fokozatai nagyon hasonlóak. Milyen út vezet az orgazmusig? Miért van az, hogy a nők látszólag nehezebben jutnak el az orgazmusig?

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?
#szex
2015.10.09.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?

15 éves vagyok, lefeküdtünk a barátommal, de az első alkalom nagyon fájt, annyira hogy abba is hagytuk. Ráadásul nagyon véreztem! Kb. 2 héttel utána megint megpróbáltuk, de még jobban fájt, és ugyanúgy véreztem. Mi okozza ezt és mit tegyek? - Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

#homoszexuális
2015.09.29.

Homoszexuális hajlam

A homoszexuális hajlammal kapcsolatban nagyon kevesen mernek kérdéseket feltenni. Sok serdülőt és fiatalt érint valamilyen formában, mégis félve hozzák szóba. Talán azért, mert már egy egyszerű kérdés magában hordozza a félelmet, hogy elítélik a többiek.