/ SZEX / Gruppenszex egy 15 éves l...
  2010-09-15

Gruppenszex egy 15 éves lánnyal - Már megbántuk

"Kb. másfél hete, egy barátommal hármasban szeretkeztünk egy lánnyal. Óvszerrel védekeztünk, de sajnos egyikőnk sem nyugodt..."

 

 Gruppenszex egy 15 éves lánnyal

Kb. másfél hete, egy barátommal gruppenben szeretkeztünk egy lánnyal. Óvszerrel védekeztünk, de sajnos egyikőnk sem nyugodt:

- Én teljesen nem görgettem fel az óvszert, de a makkot, meg utána pár cm-t még "védett", de nem görgettem tövig... Nem hiszem, hogy ettől esély lenne a terhességre, mert ugyan könnyebben csúszhat le, de ettől függetlenül végig rajtam volt (a biztonság kedvéért írom csak le, mert nem ettől tartunk igazán, de hátha ez is fontos tény).

- Viszont sajnos a barátomnál "jobban indult, de rosszabbul végződött". Ő teljesen felgörgette az óvszert, de menet közben leesett, és több percig anélkül folytatódott a vaginális szex, mert csak később vettük észre. Miután észrevettük, azonnal felvett egy másikat.

Egyikőnk sem élvezett el, mert hamarabb abbahagytuk. Sem a barátomnak, sem nekem az önkielégítés során nem szokott előváladék jönni.

Viszont sajnos a lánynak (15 éves) 10 napja meg kellett volna jönnie a menstruációjának, de eddig még semmi, és MÉG SOHA NEM MARADT KI NEKI. Így sajnos egyre idegesebbek vagyunk, hogy létrejött a terhesség.

Mondtuk a lánynak, hogy amint tud, vegyen be 72 órásat, de sajnos ezt nem tette meg...

Kérdéseim a következők:

A párperces óvszer nélküli szex miatt mennyi a valószínűsége a
teherbe esésnek (előváladék miatt, de úgy, hogy önkielégítés során egyikőnk sem tapasztalta ezt)?

A nem tövig felhúzott óvszertől (a leírt módon) ugye nem eshetett teherbe?

Ha mégis terhesség lenne, hogyan lehet majd megállapítani, hogy kitől történt? Természetesen a gyereket nem szeretnénk megtartani, de nem tudom, hogy szükség van-e majd az abortusz során arra a félre, akitől a terhesség származik (ezt csak ezért kérdezem).

Ennyi idővel az aktus után már egy terhességi teszt ki tudja mutatni? És ha teherbe esett a lány, akkor mi a következő lépés?

Kedves Levélíró!

A nem teljesen felhelyezett óvszer is rejt magában némi veszélyt, hiszen esély van rá, hogy a pereme mellett bármi (előváladék is, akkor is, ha ilyesmit nem tapasztaltatok) kifolyjon. De ez a kisebbik gond, a barátod esete inkább okot ad az aggodalomra, hiszen az előváladékban esetleg jelen levő kósza spermiumoktól létrejöhet terhesség. Figyelembe véve, hogy a lány körülbelül az aktus idejére várta a vérzését, vagyis az eset a ciklus végén történt, nagyon kicsi a terhesség esélye. Persze ettől még lehet terhes, ha a ciklus során korábban is volt olyan aktus, amikor nem védekeztek.

A terhességet a teszt kb. 2 héttel az aktus után mutatja ki. Amennyiben a teszt pozitív lenne, akkor nőgyógyászt kell felkeresni, hogy igazolja a terhességet. Az abortuszhoz erre a dokumentumra mindenképpen szükség van. A további teendőkről a nőgyógyász tud tájékoztatást adni. Ha terhességmegszakításra kerül sor, akkor nincsen szükség az apa megnevezésére, hozzájárulására vagy jelenlétére. Egyébként az apaság a gyermek megszületése után DNS vizsgálattal határozható meg.

(KamaszPanasz - Dr. Szimuly Bernadett)

 

  Terhesség, fogamzásgátlás