test
#Testi problémák

Az árulkodó pasi-testbeszéd az első randin

2010.02.14.
2 perces olvasási idő

A pasi nonverbális üzeneteit felfogva és értelmezve sokat megtudhatsz róla, a személyiségéről, illetve arról, hogy mit is érez irántad.

  • Ha a mellkasa és a vállai feléd fordulnak, még ha másmerre is néz, akkor is az jelenti a legtöbbet neki abban a szobában, aki felé a mellkasával fordul. Tehát, hogyha egy srác ilyen pózban áll és feléd fordul a mellkasával, nem kell gondolkozni azon, hogy ki is jön be a srácnak – a testbeszéde elárulja, mielőtt leszólítaná bármelyikőtöket is.

  • Hosszan, mélyen néz a szemedbe. Ilyenkor még azt is hiheted, hogy ez véletlen vagy talán csak játszik veled, de ha 5 másodpercnél tovább néz így rád, akkor biztosan tetszel neki, vagy csak azt a technikát alkalmazza, hogy ágyba vigyen.
  • A szívbe markoló félmosolyai. Nincs is ennél többféleképpen értelmezhető arckifejezés. Ez lehet kedves, flörtölő, de akár gúnyos is, minden szituációban máshogy jön le. Figyelj, és te is rá fogsz jönni arra, hogy mit nem mond ki.
  • Mozgatja a szempilláit. Ha egy pasi bármikor meglát valakit, akkor automatikusan úgy mozgatja a szemét, hogy azzal a szempillái is mozognak, ezalatt jól szemügyre vesz és feldolgozza amit lát. De egyes esetekben ez a szempillamozgatás az érdeklődés biztos jele, tehát nézz a srác szemébe és nézd a szempilláit is!
  • Megérinti az övét vagy a farmerzsebét. Ha megérinti az övét, övcsatját vagy zsebeit, akkor egyértelmű, hogy melyik testrészére szeretné terelni a hangsúlyt – de az biztos, hogy nem egy komoly kapcsolat gondolatát sugározza feléd!
  • Széttartja a lábfejeit. A srácok gyakran állnak lábfejeiket széttartva, feléd fordulva, hogyha érdekled őt. Ez egy biológiai folyamat, és leggyakrabban a srácok nem is tudják, hogy ezt csinálják.
  • A lábujjait egymás felé fordítva ül vagy áll. Ez azt jelenti, hogy egy kicsit bizonytalan magával szemben. Szóval, ha egy srác egy bárban így ül a széken, de közben a szemedbe néz, akkor érdekled, csak nem mer odamenni hozzád.
  • Félénk, csukott szájú mosolya van miközben rád néz. Ez azt jelenti, hogy felkeltetted a figyelmét, de nem akar túl sokat, túl hamar. Talán egy picit bozonytalan és nem ad hamar teret az érzelmeinek.
  • Egy picit elfordítja a fejét, amikor a szemeitek találkoznak. Ha bármilyen csajjal szemben is így viselkedik, az azt jelenti, hogy komoly érzelmei vannak irántad. Szóval, ha így nézitek egymást, akkor készülj fel arra, hogy oda fog menni hozzád, hogy bemutatkozzon.
  • Féloldalas mosolya van, miközben az első fogai alig, de kilátszanak. Ez egy udvarias jelzése annak, hogy érdekled – de nem a romantikus oldalad indítja be. Ez nem azt jelenti, hogy nem érez semmit irántad, de a szándékai nem biztos, hogy túl komolyak.
  • Ördögien, kissé önelégülten, csukott szájjal mosolyog. Ha szeretnéd felszedni ezt a srácot, akkor nagyon igyekezned kell, hiszen igazi kihívás, akiért csak úgy bomlanak a lányok – harcolj, ha tudsz!

(KamaszPanasz; Forrás.cosmopolitan.com)