/ SULI / Idén is lesz Educatio okt...
  2016-01-20

Idén is lesz Educatio oktatási szakkiállítás

A szakkiállítást, amely január 21-23-án, immár 16. alkalommal segíti a felvételizőket abban, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő képzést, a fővárosi SYMA rendezvényközpontban rendezik meg. - írja az MTI.

Válogass a lehetőségek közül

Ha még bizonytalan vagy, merre szeretnél továbbtanulni, érdemes ellátogatni a rendezvényre, hoszen több mint száz oktatási intézmény mutatja majd be kínálatát.

Az Educatio kiállításon az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, a juttatásokkal, ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is.

- hirdetések -

A válaszokat a lehető leghitelesebb forrásból kaphatják meg a kilátogatók, a pavilonoknál az intézmények jelenlegi hallgatóit is kérdezhetik, akik a hasznos információkon kívül megosztják velük saját tapasztalataikat. 

Az eseményen külföldi egyetemek, szakképző intézmények, nyelviskolák is bemutatkoznak, továbbá az első ízben felvételizők mellett a mester- és doktori képzések iránt érdeklődők is megtalálhatják álmaik képzését. A rendezvény a szülők, pedagógusok, intézményvezetők számára is hasznos esemény lehet.

A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.hu oldalon található.

(MTI)