/ SULI / Felvételizők! Fontos hatá...
  2016-01-06

Felvételizők! Fontos határidő jár le ma este

A keresztféléves jelentkezők 2016. január 6. éjfélig ellenőrizhetik és módosíthatják adataikat, egy alkalommal megváltoztathatják a jelentkezési sorrendjüket, valamint pótolhatják a jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumaikat - írja az eduline.

A hivatalos tájékoztató szerint a keresztféléves képzésre felvételizőknek ellenőrizniük kell, hogy minden jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot feltöltöttek-e, mert az esetleges pótlás szükségességéről külön értesítést nem kapnak.

- hirdetések -

Ha van még hiányzó dokumentumotok, azt legkésőbb január 6-ig fel kell töltenetek. Amennyiben elektronikus benyújtásra nincs lehetőség, postán is elküldhetitek a dokumentummásolatokat az Oktatási Hivatal címére (1443 Budapest, Pf. 220).

Módosítanál az intézmények sorrendjén?

Szintén 2016. január 6-ig van lehetőség az egyszeri sorrendmódosításra, illetve jelentkezési helyek visszavonására. A sorrendmódosítással akkor érdemes élnetek, ha valamilyen okból megváltozott a preferenciátok, szívesebben járnátok olyan képzésre, amit eredetileg hátrébb soroltatok. 

A folytatást az eduline.hu oldalon olvashatod.