/ SULI / Kényes kérdések és a Kama...
  2012-10-10

Kényes kérdések és a KamaszPanasz a San Francisco-i Health 2.0 konferencián

A KamaszPanasz is bemutatkozott a 2012-es San Francisco-i Health 2.0 elnevezésű egészségügyi szakmai konferencián. A Health 2.0 a világ egyik legnagyobb, közel 1600 résztvevős online egészségügyi kommunikációval foglalkozó konferenciája.

- hirdetések -

A szakmai közönség számára a konferencia legfiatalabb előadója, Gyarmati Anna ismertette a KamaszPanasz célkitűzését, törekvéseit - mindezt a fiatalokat érintő, az oldalon tárgyalt kényes kérdések szemszögéből.

Az idén San Franciscoban megrendezett Health 2.0 konferencia első napjának délutánján, az "Unmentionables", vagyis az "amiről nem beszélnek" elnevezésű fejezet keretében mutatta be a konferencia legfiatalabb előadája a KamaszPanaszt.

"Leginkább arról beszéltem, hogy a tinédzserek hogyan tudnak válaszokat kapni kínos kérdéseikre, hogyan tudnak információt gyűjteni egy-egy kínos témáról, illetve milyen online platformokon tudják megvitatni egymással a gondolataikat, ötleteiket, élményeiket teljesen anonim módon." - számolt be az eseményről Gyarmati Anna.

A KamaszPanasz sikerét és pozitív fogadtatását az is magyarázza, hogy az Egyesült Államokban nem létezik olyan weboldal, ahol a fiatalok ennyire nyíltan beszélgethetnek egymással kényes témákról, illetve az ezekkel kapcsolatos kérdéseikre sem kapnak ilyen gyorsan választ szakértőktől, mint a KamaszPanaszon.

A konferencia maga hatalmas élmény, és szerencsére az előadás is nagyon tetszett a közönségnek, abszolút pozitív visszajelzéseket és véleményeket kaptunk a KamaszPanaszról - tette hozzá a konferencia legfiatalabb előadója.

(KamaszPanasz, videó: health2con.com)

  Kapcsolódó cikkek