/ SULI / A KamaszPanasz is részt v...
  2011-10-04

A KamaszPanasz is részt vesz a Health 2.0 Europe konferencián

A Kamaszpanasz képviseletében Gyarmati Anna is részt vesz a 2011. október 27-28-án, Berlinben megrendezésre kerülő Health 2.0 Europe konferencián, amelyen a legújabb és legjobb európai egészségügyi 2.0 technológiák mutatkoznak be.

- hirdetések -

A 16 éves Gyarmati Anna, a konferencia legfiatalabb résztvevőjeként mint tini szerkesztő és blogger mutatja be a Kamaszpanasz.hu oldalt a keresés, tartalomszolgáltatás és közösségek, azaz az új generációs megoldások a betegkommunikációban témakörében.

health 2.0 europe

Az első, 2010 áprilisában Párizsban tartott konferencia sikere utánaz idén Berlinben rendezik meg a Health 2.0 konferenciát, ahol több mint 35 előadót várnak 15 különböző országból. A konferencián részt vesznek az egészségügyi web 2.0 területének kiemelkedő alakjai és aktív formálói és szakértői: informatikai megoldások szakemberei, egészségügyi szakemberek, betegszervezetek, egészségügyi szervek, állami és magán biztosítók képviselői, gyógyszeripari és orvosi segédeszközt gyártó cégek, telekommunikációs csoportok és szabályozó szervek munkatársai.

A konferencia részletes programja itt megtekinthető >>

A konferenciát követheted Facebookon és Twitteren!

  Kapcsolódó cikk