Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#recept
2009.12.12.

Mandulás muffin liszt-és laktózérzékenyeknek

Íme egy mindenki által könnyen és gyorsan elkészíthető, igazi karácsonyi süti! Melegen ajánljuk liszt-és laktózérzékenyeknek, csontritkulásosoknak és hízni vágyóknak is.

#recept
2009.11.23.

Kínai csirke vesebetegeknek

Az alábbi egyszerű, gyorsan elkészíthető ételünk nem csak olcsó és finom, de epebetegek, vesebetegek és crohn betegségben, gyomorfekélyben szenvedők is nyugodtan fogyaszthatják!

#sajt
2009.11.19.

Sajtos húsfalatok lisztérzékenyeknek

Könnyen elkészíthető, gyors, finom receptre vágysz? Kóstold meg ezt az ínycsiklandó egytálételt, melyet lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatnak!

#recept
2009.11.09.

Rakott gomba

Az alábbi húsmentes, könnyen elkészíthető, ízletes egytálétellel a vegetáriánus konya rajongóinak próbálunk kedveskedni.

#recept
2009.10.26.

Pulykatekercs zöldségcsíkokkal epebetegeknek

Remek őszi recept mindenkinek, aki szereti a hús és zöldségek kombinációját. Ráadásul epebetegek és keringési rendellenességben szenvedők, chronosok és gyomorfekélyesek is bátran fogyaszthatják.

#recept
2009.10.24.

Amerikai gyümölcssaláta csontritkulásosoknak

Az ősz rengeteg zamatos gyümölccsel ajándékoz meg bennünket. Itt az idő, hogy egy finom salátát készíts belőlük - kicsit másképp. Hidd el, tuti siker! Ajánljuk receptünket lisztérzékenyek, gyomorfekélyesek, keringési problémákkal küzdők és csontritkulásosok figyelmébe.

#tárkonyos
2009.10.22.

Tárkonyos csirkeraguleves epebetegeknek

lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják ezt az egyszerűen elkészíthető, finom ételt. Ki ne szeretné az ilyen hűvös napokon a frissen gőzölgő, illatos ragulevest? Kínáld epebeteg, gyomorfekéllyel, májproblémákkal, chronnal küzdő barátaidat is.

#recept
2009.10.19.

Sajtos-tejfölös tepsiben sült csirkemell

Sajtok és húsok szerelmesei figyelem! Most következő receptünk biztosan elnyeri mindkét rajongótábor tetszését. Ráadásul cukorbetegek és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#recept
2009.10.17.

Diós vagy mandulás félhold lisztérzékenyeknek

Nincs aki ne ismerné, vagy ne evett volna a Nagyi hagyományos receptje alapján készült diós vagy mandulás félholdjából. Mi a receptet egy kis módosítással lisztérzékenyek számára is fogyaszthatóvá tettük.

#recept
2009.10.12.

Chilis bab lisztérzékenyeknek

Ha kerti partiról, vagy csak egy kellemes baráti összeröffenésről van szó, a chilis bab lehet az egyik tuti recept, amivel a barátaidat leveheted a lábukról. Finom, sokan szeretik, könnyű elkészíteni és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#lángos
2009.09.28.

Kefires lángos lisztérzékenyeknek

Nem csak a strandon kívánatos, hanem gyors vacsoraként is remek lehet a kefíres lángos. Akár fokhagymával, akár tejföllel vagy sajtosan tálalod, biztos lehetsz benne, hogy az utolsó darabig elfogy! Kínáld meg lisztérzékeny barátaidat is.