Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#recept
2010.05.10.

Joghurtos csirke cukorbetegekeknek

Könnyű, finom, gyorsan elkészíthető egészséges vacsinak való, melyet cukorbetegek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatnak!

#lepény
2010.04.30.

Habos őszibaracklepény hízni vágyóknak

Egy isteni desszert receptjét osztjuk meg most veletek, melyet minden torkos szájú kicsinek és nagynak bátran ajánlunk! Ha hízni szeretnél akkor bátran láss hozzá az elkészítéséhez!

#recept
2010.03.31.

Joghurttorta - liszt és tojás nélkül

Ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető desszertet lisztérzékeny locsolóid is bátran fogyaszthatják! Lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek, epe-és gyomorbetegeknek és hízni vágyóknak ajánljuk.

#recept
2010.03.17.

Tepsis Rafaello lisztérzékenyeknek

A rendkívül népszerű desszertkülönlegesség receptét most közkinccsé tesszük. A mostani receptünk alapján elkészített finomságot lisztérzékenyeknek és hízni vágyóknak is ajánljuk.

#recept
2010.03.01.

Kefires csirkeszárny

Ha egy félóra alatt összedobható finom, és egészséges vacsival szeretnéd meglepni a családot, az alábbi receptet neked találták ki! Ajánljuk a későbbi csontritkulás megelőzésére is.

#recept
2010.01.27.

Sajtos joghurtos pulykaszeletek cukorbetegeknek

Az alábbi receptben miden van, ami egészséges: sajt, joghurt, pulykahusi, ráadásul cukorbetegek és csontritkulásosok is fogyaszthatják és segít a csontritkulás megelőzésében, és könnyen, gyorsan elkészíthető!

#recept
2010.01.18.

Sajtgombóc vegetáriánusoknak

Ki ne szeretné a sajtot? Pláne ha valami új, de gyorsan, egyszerűen elkészíthető receptről van szó. Az alábbi sajtgombócot vegáknak és cukorbeteg olvasóinknak ajánljuk.

#recept
2010.01.12.

Sajtos rakottas cukorbetegeknek

Az alábbi egytálétel könnyen és gyorsan elkészíthető, és vegetáriánusok, epebetegek, gyomorfekélyesek, valamint cukorbetegek is fogyaszthatják.

#recept
2010.01.02.

Húsos rakott tészta vashiányosoknak

Senki nem szereti a hétvégét házimunkával tölteni, ezért esett választásunk erre a gyorsan elkészíthető, biztos sikert ígérő receptre. Próbáld ki Te is, és meglátod, milyen könnyű elbűvölni a családot! Kínáld vashiányos vagy hízni vágyó barátaidat is!