Jércesaláta lisztérzékenyeknek
Töltött káposzta, füstölt csülök, gulyás, chilis bab.. Unod már, hogy minden étel telít és elnehezíti a gyomrod? Készítsd el alábbi receptünk alapján a jércesalátát, melyre meginvitálhatod lisztérzékeny, keringési problémás, crohnos és gyomorfekélyes barátaid is.
- hirdetések -
Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- 2 db burgonya
- 1 db fejes saláta
- 2 főtt tojás
- 2 db alma
- majonéz
- tejföl
Elkészítés:
A csirkemellet és a meghámozott burgonyát megfőzzük. Ha kihűlt, csíkokra vagy kockákra vágjuk, és beletesszük egy tálba a két feldarabolt főtt tojással együtt.
Egy fej salátát vékony csíkokra vágunk, és hozzáteszünk 2 meghámozott, felkockázott savanykás almával együtt. Végül nyakon öntjük majonéz-tejföl fele-fele arányú keverékével. Behűtve fogyasztjuk, lehetőleg minél barnább kenyérrel.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!