/ MOZGÁS

MOZGÁS kategória (318)

A has és a derék körül lerakódó zsírfelesleg egyaránt érint fiatalt és idősebbet, férfit és nőt. Tulajdonképpen egy általános társadalmi probléma. Nagyon könnyű elcsábulni a sokféle, gyors és energiabefektetés nélküli fogyást ígérő „csodaszernek”.
2014-02-23 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Olvasóink nagy részétől azt hallottuk, hogy futás vagy edzés közben szinte mindig valamilyen zenét hallgatnak – és ezek a számok legalább annyira segítik őket a munkájukban és elszántságukban, mint egy jó tornacipő, vagy lányok esetében sportmelltartó.
2013-06-09 Nincs hozzászólás
"Végezz naponta x ezer felülést, és pár hét múlva már kockás hassal fogsz a strandon feszíteni." Számtalanszor olvastuk, hallottuk már ezt a tanácsot, de mégsem látunk túl sok lapos hasú, szálkás izomzatú embert a környezetünkben. Miért vallanak ilyen sokan kudarcot?
2013-03-21 Nincs hozzászólás
Fogyókúra során az energiabevitel csökkentése önmagában gyakran nem bizonyul hatékonynak. A csökkent energiabevitelt a hatékonyság érdekében fokozott fizikai aktivitással szükséges kiegészíteni. Azonban nem mindegy, hogy milyen mozgásformát választ valaki, azt milyen rendszerességgel, milyen időtartammal űzi, ezért itt szeretnénk szólni a különböző sportok előnyeiről, hátrányairól.
2014-01-04 Nincs hozzászólás
A Twilight sorozat első részében Taylor egy meglehetősen vékony srác volt, s alig volt valaki, aki bízott abban, hogy a folytatásban is ő fog szerepelni az erős, izmos vérfarkas, Jacob Black szerepében. A szerephez mintegy 15 kg izmot kellett magára gyúrnia, mindössze egyetlen év alatt! Íme, az edzésprogram, hogy Te is utána csinálhasd!
2012-11-14 2 hozzászólás
Bokaficam akkor keletkezik, amikor a boka a normális tartományon kívül hátrafordul. Ennél a mozgásnál az ínszalagok megnyúlnak és elszakadnak. Ezek a szalagok erős rostszövetek, melyek a csontokat kötik össze, valamint megerősítik és megtámasztják az ízületeket. Néha az erek is elszakadnak, ami vérzést okoz.
2014-10-21 Nincs hozzászólás
Sokat hallhatjuk a kardiotréning és az aerob edzés kifejezéseket – különösen a fogyással és az egészségre gyakorolt hatással kapcsolatban -, de nem árt pontosítani, valójában mit is takarnak ezek a fogalmak.
2014-04-19 Nincs hozzászólás
Sokak számára véget nem érő küzdelmet jelent az alakformálás, ráadásul az egyik legnagyobb kihívást jelentő terület a has: mivel könnyen rakódik rá a nem kívánt zsírfelesleg, de annál nehezebben lehet megszabadulni attól.
2013-05-29 Nincs hozzászólás
Ha még nem sportolsz valamit, vagy már nem szívesen űzöd jelenlegi mozgásformádat, akkor mindenképpen olvasd el ezt a cikket. Segítünk megtalálni a hozzád leginkább illő sportot!
2014-10-18 Nincs hozzászólás
Kezdj el egészségesebben étkezni, légy aktívabb, és kezdj el fogyni a KamaszPanasz egyszerű és nagyszerű, 12 hetes útmutatójával!
2014-03-18 Nincs hozzászólás
A futás és a kocogás formában tart, és kikapcsol. Mégis, megfelelő bemelegítés és hirtelen terhelés következtében a térdízület könnyen megsérülhet. Hogyan védd a térded és az ízületeidet?
2014-05-24 Nincs hozzászólás
A futás egészséges és remek sport, ezzel a kijelentéssel mindenki egyetért. De azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy hogyan is hat a futás a szervezetünkre, milyen változások mennek végbe a testünkben futás közben.
2014-05-10 Nincs hozzászólás
Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.
2013-06-22 Nincs hozzászólás
A legtöbb futóedző egyetért abban, hogy az 5 km nagyszerű kezdőlöket, és sok 5 km-es futóverseny is van. Megmutatjuk neked, hogyan maradj motivált, és hogyan kerüld el a buktatókat. Célvonalba juttatunk 8 vagy akár kevesebb hét alatt.
2014-03-30 1 hozzászólás
Ez a hat gyakorlat hozni fogja a várt eredményeket, függetlenül attól, hogy otthon vagy az edzőteremben csinálod őket. Ügyelj a megfelelő testtartásra, mert ez elengedhetetlen a biztonságod és a gyakorlat hatékonysága érdekében!
2013-02-02 Nincs hozzászólás