/ MOZGÁS / fitnesz

MOZGÁS fitnesz kategória (111)

Ha korábban már próbálkoztál a fogyással, bizonyára hallottad ezeket a mítoszokat. Ezek a mítoszok már a kereskedelmi fitnesz kezdete óta jelen vannak. Általános igazságoknak állították be őket, de egy friss kutatás leleplezte, hogy valójában hatalmas téveszmék.
2015-01-19
Már unod az aerobikot? Mindent kipróbáltál az edzőteremben? Semmi sem tud már újat mutatni? Ha fel akarod rázni egy kicsit a megszokott edzésrutinod, akkor próbáld ki a tai chi-t.
2015-01-18
Elhatároztad, hogy új életet kezdesz? Úgy döntöttél, ezentúl egészségesebben élsz és táplálkozol? Segítünk a megvalósításban.
2015-01-04
A folyamatosan csökkenő téli hőmérséklet sem szabad, hogy elvegye a kedved a szabadtéri sportolástól. Ha a leghatékonyabb edzést szeretnéd, a kültéri mozgás után ne a forró fürdőt, hanem a hideg zuhanyt válaszd – tanácsolják francia kutatók.
2014-11-30
Úgy véled, hogy a videójátékok csak a fotelhuszároknak valók? Gondold csak át még egyszer! A legújabb technika lehet a legjobb megoldás arra, hogy úgy tartsd a tested formában, hogy közben szórakozol is egyben, hiszen motiváló, személyre szabható, kényelmes és nem utolsósorban zsírégető elfoglaltságot jelent.
2014-01-19
Trambulinos aerobic, TRX, cross fit, kangoo, kettlebell, úszó jóga és mezitlábas futás... Bemutatjuk neked a legújabb edzéstrendeket!
2013-10-20
„Mindig is fontos volt az életemben a mozgás, mint musical-színésznő rendszeresen jártam táncórákra, de már az iskolai tornaórákon is olyan mozgáselemeket tanultunk, amelyekre a jóga is épül."
2013-08-02
Felejts el minden aerobik órát, súlyzót és biciklit. A legújabb fitnesz trendek szerint a legjobb felszerelés nem más, mint a saját tested és a saját súlyod. 2013-ban új fitnesz dimenzióba léptünk: a saját súlyunkkal való edzések éve ez.
2013-02-27
A nemrégiben megrendezett Health 2.0 berlini konferencián egy egész délutánt szenteltek a különböző wellness és fitnesz újdonságoknak, alkalmazásoknak, honlapoknak. Itt mutatták be a már több éve működő digifit.eu honlap mobilalkalmazását, a VirtuaGymet, ami nem más, mint egy online edzőterem. Miből is áll ez?
2013-01-11
A SuperBetter egy alkalmazás, amit szintén San Francisco-ban, a Health 2.0 konferencia keretén belül ismertem meg. Rendkívül izgalmas ötletnek találom, ezért a cikkben egy kicsit bővebben szeretném bemutatni!
2012-11-28
A KamaszPanasz Kreatív Pályázatára számos izgalmas, érdekes mű érkezett. Nyerni azonban még most sem késő. Válaszd ki, hogy szerinted melyik a legjobban sikerült videó, fotó, fotómontázs vagy plakát, szavazz a kedvencedre, és ha szerencséd van, nyerhetsz egy pendrive-ot.
2012-07-10
Jóképű? Helyes? Csinos? Dögös? - Jelzők, melyeket akkor használunk, amikor valakinek a külső megjelenését próbáljuk leírni. Mostanság minden a foci Eb-ről szól, mi pedig arra gondoltunk, női olvasóink se maradjanak ki a jóból, válasszák ki a számukra leghelyesebb játékost az Eb-ről! Hölgyeim, gyertek szavazni!
2012-06-13
A fitnesz, a pilatesz, a capoeira, a jóga és a testmozgás valamennyi válfaja főszerepet kap a FitBalance Aréna - Nemzeti Egészség és Fitnesz Fesztiválon a fővárosban május 13-án.
2012-05-06
Már egyetlen edzés is elég ahhoz, hogy pozitív üzenetet küldjünk a génjeinknek. A mozgással szinte azonnal aktiválunk olyan géneket, amelyek az izomtónus növelésére ösztönzik a testünket.
2012-03-29
Remélve, hogy többet megtudnak a renyheség betegségkeltő hatásáról, a Missouri Egyetem kutatói nemrég rábeszéltek egy csapat egészséges, aktív fiatal embert, hogy kevesebbet mozogjon.
2012-03-19
<<  1 ... 5 6 7 8  >>