/ LÉLEK / szerelem

LÉLEK szerelem kategória (469)

Szeretnéd, ha ez a kapcsolatod az előzőnél tovább tartana? Kíváncsi vagy a randizás fortélyaira? A nagy őt kutatod, de a fehér ló szervizben van? Íme, a nyolc leggyakoribb baklövés, amit lányként a randizás során elkövethetünk.
2010-05-16
"Nem tudom elfejteni azt a fiút, akibe szerelmes vagyok/voltam. Mindig ő jut eszembe, ha zenét hallgatok, ha csak meglátok egy fekete táskát, vagy ha fölszállok a buszra. Mindig ő jár az eszemben, mit csináljak?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-05-13
"Van egy srác aki tetszik nekem, de roma származású, és nem tudom milyenek a szülei (pl. ha mondjuk szakítani akarnék majd vele, akkor a szülei vagy ő magához akarna-e láncolni). Mit tegyek ilyenkor ?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-04-30
Kedves Doktornő! Mi lehet annak az oka, hogy nem tudom élvezni a testi érintést? Gyermekkoromban sem szerettem, ha ölelgettek, vagy ha hozzám értek. Emiatt a kistestvéremmel sok veszekedésünk is volt, aminek mindig sírás lett a vége.
2010-04-29
A randevúzgatásnak nem kell egy kitalálós játékhoz hasonlítania, mert sokkal magabiztosabban is kiderítheted, hogy ki az, aki igazán hozzád való.
2010-04-01
Általánosan elterjedt az a vélemény, hogy az az ideális, ha a fiú néhány évvel idősebb a lánynál. De mit takar az a bizonyos „néhány” év?
2010-03-23
Hmmmm, randizás. Hadd figyelmeztesselek, hogy egy 17 éves lány vagyok és még csak 2-3 igazi barátom volt, de mindig úgy gondoltam, hogy új kapcsolatokat létrehozni fiúkkal nagyon szórakoztató, főleg, hogy annyi mindenben különböznek a lányoktól.
2010-03-14
"Tetszik nekem egy fiú, minden pénteken találkozunk egy tanfolyamon. Az órákon folyton engem néz, ezt már a barátnőim is megjegyezték. Nem tudom, hogy elmondjam-e neki, hogy tetszik, vagy inkább ne. Félek, hogy neki nem tetszem és így nekem kínos lesz." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-04
Bármennyire is gondosan hozod a döntéseidet most, rengeteg olyan dolgot fogsz megtenni, amelyet felnőttként meg fogsz bánni. Egyszerűen ezt nem tudod kikerülni.
2010-02-06
Hallgasd meg a febuár 2-i adást, amelyben Katka elmeséli, hogy miért üti-veri folyton a párját, majd -többek között- Enci mesél arról, hogy milyen, amikor a szerelmed börtönben ül.
2010-02-04
Ez nem csak egy szakításra adott reakció, hanem komoly lelki betegség is lehet. A neve androfóbia, magyarul pedig hogy irtózás a férfiaktól.
2010-01-30
A szerelem érzékeny dolog, ezért szükség van arra, hogy törődjünk vele, és tápláljuk, ha azt szeretnénk,hogy sokáig tartson. Akárcsak a barátságok, a szerelem is elromolhat, hogyha nem szánunk rá elég időt és figyelmet. Ez az az ok, ami miatt számos kapcsolat véget ér- az iskola, sport, munka vagy akármi elveheti az időnket a kapcsolattól. Sok kapcsolat a távolság miatt ér véget, például ha valaki elköltözik, vagy más helyen tanul mint eddig.
2010-01-08
Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? Sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekeztünk választ találni
2009-12-29
A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, ezt mindenki tudja. Majdnem minden komoly kapcsolat egy formális vacsis- iszogatós randival kezdődik, ahol kiderül, hogy lesz e folytatása a kapcsolatnak, tehát az első randi nagyon fontos.
2009-12-20
Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.
2009-12-16
<<  1 ... 28 29 30 31 32  >>