Lélek

#Lélek

1440 db cikk a témában

#randi
2009.10.17.

Top 10 randimozi

10 film, amelyet érdemes megnézned barátnőddel: minden megtalálható bennük, amik egy sikeres randi lehetőségét megalapozzák

#szexuális vonzódás
2009.10.12.

Kihalófélben a férfiak?

Miközben a világon egyre kevesebb az irányító típusú férfi, és egyre több az ambiciózus nő, bennünk, nőkben felmerül a kérdés: hogyan hat majd a jelenség a Mi életünkre? A kutatók meglepő felfedezésekre jutottak- jót is, rosszat is tartogat számunkra a jövő.

#kinézet
2009.09.26.

Feketeként Magyarországon

Magyarországon sokan bámulnak meg a bőröm színéért, meg talán a nagy hajam miatt is. Sokan néznek rám csúnyán, a kisebb gyerekek van, hogy mutogatnak - sőt egyszer előfordult elem hogy egy kosárlabda bajnokságon keresztet vetettek..na ez már talán egy kicsit erős volt. Olyan pillanat, amikor nem tudod, hogy sírj vagy nevess. Én röhögtem.. ők meg..mosolyogtak.

#mosoly
2009.09.21.

Mosolyogj a világra – a világ is visszamosolyog rád

Tapasztaltad-e már, hogy pillanatok alatt tovaszáll a félelmed, a rosszkedved, ha őszinte mosolyt kapsz valakitől? Egy spontán mosollyal feloldhatjuk egy másik ember feszültségét – ez történik ilyenkor veled is. Az ember arcán megmutatkozó kedvesség bumerángként hat vissza. Tudatosan mosolyogj minél többet, hogy saját mosolyod derűt csempésszen a napodba.

#internet
2009.09.14.

Safe Szexting?

Szinte ma már nem telik el nap anélkül, hogy ne derülne ki, újabb meztelen tini képeket találtak az interneten. Ez nem is olyan rég egy felkapott szokás lett, melyet sextingnek neveznek. És egyre több híve lesz. Egy legutóbbi felmérés szerint, ugyanis a tinik 20%-a küld magáról meztelen, vagy félmeztelen képeket, egy másik felhasználónak.

#randi
2009.09.13.

Tippek egy romantikus randi érdekében

Ki ne szeretne egy remek randit? Szerintem mindenki. De most nem a hagyományos ezer éves randi ötleteket fogjuk elmondani. Én nem mondom, hogy a rózsa nem szép, és hogy egy gyertyafényes vacsora nem romantikus, de hát mindenki többre vágyik. És mindig jól jön pár kreatív tanács, főleg ha valami újjal és izgalmassal akarod lenyűgözni leendőbeli kedvesedet.

#korkülönbség
2009.09.09.

A korkülönbség buktatói (2. rész) A szülő vagy a partner?

Ez nem egy olyan dolog, amiről mindig is szeretünk beszélni, különösképpen nem akkor, amikor serdülők vagyunk. Hisz várjuk a pillanatot, amikor végre ténylegesen elszakadhatunk a szüleinktől és ténylegesen felnőttek lehetünk. De sokszor egy kapcsolat hiánya egy bizonytalanság az, ami a tinédzsereknél egy idősebb barátot eredményez

#internet
2009.09.07.

Hogyan ölhet egy közösségi portál?

Bár a történet nem Magyarországon történt, mégis érdemes róla beszámolni, hisz hasonló közösségi oldalak itthon is léteznek. És ez a veszély esetlegesen itthon is fennállhat. Számolva azzal a ténnyel, hogy az internetes zaklatások száma szinte percről, percre növekedik.

#szem
2009.08.31.

Miért szeretik a pasik a tág pupillákat?

A pupillánk az a testrészünk, amely a legnagyobbnak látszik saját méretéhez képest. A férfiak nagy része azt állítja, hogy egy nőn először a szemét nézi meg. Úgy gondolják, hogy egyfajta erotikus sugárzása van az írisznek és a pupillának.

#kamaszkor
2009.08.23.

Mikor érem el a kamaszkort?

Sokan mondják neked azt, hogy későn érő típus vagy? Cikiznek a magas hangod miatt? Éretlenebb vagy társaidnál? Ne aggódj! Nem sokára eljön a te időd is, hogy felzárkózz hozzájuk.

#pozitív állítások
2009.08.19.

A pozitív mondókák rontanak a hangulaton

„Én minden nap, minden tekintetben egyre többet fejlődöm.”- mondja Dino, Kusturica Emlékszel Dolly Bellre? című filmjének főszereplője. Neki működött ez a mondat, és a film végén úgy tűnik, egészen normális ember lesz belőle. Egy tanulmány azonban azt mutatja, az ehhez hasonló mantrák a legtöbb esetben csak rontanak az emberek hangulatán.

#önértékelés
2009.08.17.

Önértékelésed növelése - mantrával vagy anélkül?

Számtalan könyv, újságcikk arra buzdítja az önbizalmukat fejleszteni kívánó embereket, hogy pozitív gondolatokkal próbálják megalapozni hiányos önértékelésüket. Kutatók azonban arra figyelmeztetnek, hogy a pozitív sugallatok ismételgetésével szándékainkkal éppen ellentétes hatást válthatunk ki.

#média
2009.08.10.

A média és a valóság

Biztosan mindenki ismeri a My humps c. dalt. Igen-igen én arról a számról beszélek, melyet a gyönyörű nő Fergie, énekel a Black Eyed Peas-ből. Ebben a számban arról énekel, hogy szerzett meg minden pasit, és hogy költötték ezek a pasik rá a pénzt

#depresszió
2009.08.05.

5 tipp a depresszió ellen harcolóknak

Ha depressziósnak érzed magad, a legjobb, ha teszel valamit ellene. A depresszió a Te közreműködésed nélkül csak lassan múlik el.

#trauma
2009.08.03.

Hogyan tegyük túl magunkat egy nagy traumán?

Egy családtag vagy barát elvesztése, a szülők válása, egy súlyos baleset, de akár egy szakítás is komoly lelki megrázkódtatást okoz mindannyiunknak. Hogyan dolgozzuk fel?