Lélek

#Lélek

1439 db cikk a témában

#félénkség
2009.11.22.

Ötletek, hogy lerázd magadról a félénkséget

Ha félénk típus vagy az nem egy szükségszerű probléma. Teljesen rendben van ha idő kell hozzá, hogy bemelegedj egy új szituációban, új emberekkel. De a félénkség megakadályoz néhány embert abban, hogy annyira szociális legyen, mint amennyire szeretne.

#feszültség levezetés
2009.11.21.

Hogyan vezesd le a feszültséget?

Sokszor elveszted a jó kedélyedet és nem tudod miért? Vannak napok amikor felkelsz és úgy érzed, dühös vagy?

#e-mail
2009.11.18.

Mi teszi az e-mailt szexivé?

A közmondás szerint, a szépség a szemlélő szemében van. Nyilvánvaló, hogy vannak, akik szeretik az e-mailekben a rugalmasságot, változatosságot, egyedi vagy üzleti ajánlatokat, engem személy szerint elszomorít a sok ipari cikkre való utalás, mely egy e-mailt nem tesz vonzóvá!

#internet
2009.11.17.

Az Internet-függőség, avagy a XXI. század új találmánya

Gyorsan változik körülöttünk a világ. Ezt már mindenki a saját bőrén tapasztalja. Ám a valóság az, hogy 10-20 évvel ezelőtti világhoz képest az egyik jelentős változás az Internet. Ennek az egyik hátulütője az, hogy megjelent az Internet- függőség is sok ember esetében. De mit is jelent az Internet-függőség?

#barát
2009.11.13.

Mondd ki, amit gondolsz

Nehezedre esik kínos dolgokat a szüleid, a barátaid tudtára hozni? Nehezen tudsz nemet mondani, úgy érzed, ezzel megbántanád a másikat? Szeretnéd, ha te is számíthatnál a többiekre? Íme néhány, jól működő ötlet.

#szakítás
2009.11.13.

Hogy túl tudd élni a szakítást…

Kevés dolog fáj jobban, mint hogyha dobnak. Persze, a legtöbb ember inkább elviselné, hogy egy szumó birkózó kilapítsa, mintsem hogy az összetört szív magányát át kelljen élnie.

#randi
2009.11.12.

Hogyan úszd meg olcsón a randizást?

Ha már kiszemeltél magadnak egy lányt és már el is hívtad randira, de nincs semmi ötleted, hogy hova, merre, mit csináljatok, hát itt egy nagyon egyszerű, de nagyszerű tipp: Próbálj ki valami mást! Ne a szokásos legyen mint pl:mozi, vacsi, ebéd, lógás

#negatív énkép
2009.11.11.

Negatív énkép és a szexuális élet

Az énkép fontos dolog: fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy reálisan gondolkodjunk magunkról. Igen, de mi van, ha negatív dolgokat sugárzunk magunk felé? Ennek hosszú távon komoly mellékhatásai lehetnek!

#szülő
2009.11.11.

Boldogulás tini szülőként

Igen nehéz tini szülőként boldogulni. Egy gyerek igényeit kielégíteni és a saját jövődet is egyengetni nem könnyű, még a legenergikusabb és leglelkesebb szülőknek sem. Habár kaphatnak segítséget a tini szülők, mindent egyensúlyban kell tartani, hogy ne érezd magad teljesen elhasználtnak. Állíts fel szabályokat az életviteleddel kapcsolatban, keress támogatást, légy tisztában a jogaidat az oktatással és munkával kapcsolatban, és találj támaszt másokban! Ez mind segíteni fog abban, hogy boldogulj.

#szülők
2009.11.10.

7 tipp a tini élethez – a szülők nem csak hátráltatni tudnak!

A tinik számára az élet nem játszótér, sokkal inkább dzsungel. A szülőkkel karöltve már parkban sem sétálunk, nemhogy dzsungelben. Akkor mégis, hogy élhetjük túl ezt az időszakot, hogyan érthetjük meg és fogadhatjuk el a világot anélkül, hogy a szüleink agyára mennénk? Az alábbi 7 tippünk mindenképpen segíteni fog ebben.

#randi
2009.11.02.

Randi kalauz

Ha elkerülnek ezek az első randizós hibák, akkor megpróbálhatod a kettes számú randit. A partnerednek azt kell mutatnod, hogy magabiztos vagy, és arrogancia nélkül kell jó benyomást keltened. Az, hogy hogyan öltözöl fel, hogy mozogsz, miről beszélgetsz és az étkezésnél a viselkedésed, mind nagyítócső alá kerülnek majd.

#öngyilkosság
2009.10.26.

Halálos figyelmeztetés - tini öngyilkosság

Családi gondok, stressz, depresszió – csak néhány ok, ami felelős lehet a tinik által elkövetett öngyilkosságokért. Sokan úgy érzik, elvesztették az irányítást az események felett, és reménytelennek látják a helyzetüket. Az öngyilkosságok száma manapság folyamatosan nő.

#álom
2009.10.22.

Meghalhatsz álmodban?

Íme egy mítosz: Amikor az emberek álmodnak, s a halál közelében vannak, vagy épp meg akarja őket valaki az álomban ölni, felébrednek. Ha mégsem, akkor előfordulhat, hogy a személy nem csak az álomban hal meg, hanem a valóságban is.

#randi
2009.10.17.

Top 10 randimozi

10 film, amelyet érdemes megnézned barátnőddel: minden megtalálható bennük, amik egy sikeres randi lehetőségét megalapozzák