Lélek

#Lélek

1439 db cikk a témában

#szülés
2010.06.19.

16 évesen babát szeretnék - Nem túl korai?

"Most múltam 16 éves, a párom 23. Szeretnék tőle babát, és ő is szeretne, de mégse, lesz, mert azt mondja, nem akarja, hogy rossz legyen nekem, nem akarja, hogy ilyen hamar lekössem magam egy babával. Szerintem maximálisan helyt tudnék állni." A szakértő válaszol.

#homoszexualitás
2010.06.16.

Honnan tudhatom, hogy ő is meleg-e?

"Azt hiszem, meleg vagyok, és nem tudom ezt magamnak bebizonyítani. Valaki tetszik nekem, és nem tudom, hogy őt érdeklem-e. Eléggé jóban vagyunk, ő is fiú, de még mindig nagyon kiismerhetetlen. Mindenki azt mondja, hogy ő biztos nem meleg, de attól még tetszik. Bárkivel smárolok, járok, amint szakítunk, ő az első gondolatom." A szakértő válaszol.

#szerelem
2010.06.14.

Utál engem, de én mégis őt szeretem

"Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de hiába mondom neki, ő mindig azt mondja, hogy utál, és a többiek elött leéget. Nagyon rossz nekem így, de nem tudom hogy felejtsem el." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#félelem
2010.06.11.

Úgy érzem, figyelnek

"Sokszor érzem úgy hogy valaki figyel, és sokszor látok olyanokat éjszaka, hogy valaki néz az ajtóból, vagy simogatja az arcomat és szólongat." A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#öngyilkosság
2010.06.09.

Már többször volt öngyilkossági kísérletem -Egy 13 éves tini panasza

"13 éves vagyok, és már nagyon sokszor megvágtam a kezemet késsel. Azt hittem, sikerült leszokni róla, mert már egy ideje nem csináltam, de aztán megint visszaestem a mélypontra. A szüleim tudják, de nem nagyon tudnak segíteni (pszichológushoz is járok )." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#randi
2010.06.08.

Mire figyeljek első randin? -Az orvos válaszol

"Nagyon tetszik egy csaj, elhívtam randizni, úgy néz ki, nyalunk egy fagyit, és elmegyünk sétálni. Mire figyeljek oda? Gondolom, az öltözködés is nagyon fontos. Szeretnék pár tanácsot kérni." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#pasi
2010.05.30.

Pasititkok: így bűvöld el a párodat!

Pasik...Néha olyan jó lenne belelátni a fejükbe. Vajon mit gondolnak? Mi az, amit nem mondanak ki? Miért jár más rugóra az agyuk? Csak olvass tovább, mindent megtudhatsz!

#elutasítás
2010.05.25.

Elutasítás és az elutasítás kezelése

Harry Pottert elutasították. Csak úgy, mint Bellát és Edwardot is. Ha J.K. Rowling és Stepehnie Meyer nem jártak volna kiadótól kiadóhoz, akkor talán sosem olvashattuk volna kedvenceinket. Az élet arról szól, hogy céljainkért küzdünk, ám bármit is teszünk, mindig lehetőség az elutasítás.

#szülők
2010.05.24.

Folyton kérdezősködnek a szüleim, mit tegyek?

Akkor is faggatnak a szüleid, ha csak egy előadásra mész? Érdekli őket, hogy mit tesznek a barátaid, vagy, hogy mivel töltöd az összes szabad percedet? Néha vannak olyan dolgok, melyek tényleg nem tartoznak rájuk, de az örökös kérdezősködésnek is véget vethetsz tippjeink segítségével.

#veszekedés
2010.05.22.

Ha veszekednek a szülők

A szülők veszekedése mindig annak a jele, hogy olyan konfliktus van köztük, bennük, amelyet képtelenek megoldani. A hangos szó vagy a fizikai erőszak azt mutatja, hogy az egyik fél le akarja győzni a másikat, nem kezeli egyenrangú partnerként.

#szülők
2010.05.19.

Mit tehetek, ha a szüleim nemet mondanak?

Ha szeretnék elmenni valahova, de a szüleim esetleg nem engednének el, ezért inkább azt mondom, hogy máshova megyek, ahova szabad, akkor az egy jó megoldás, nem? - Gondolom, sokak fejében felvetődött már az alábbi felvetés, ám a válasz határozottan nem.

#elhízás
2010.05.19.

Az elhízott gyerekeket jobban terrorizálják a társai

A 3–6. osztályos, elhízott gyerekeket sokkal inkább terrorizálják az osztálytársai, mint a többieket, függetlenül társadalmi, szociális vagy tanulmányi helyzetükre – állítja egy új tanulmány.

#önbizalom
2010.05.18.

Hogyan lehet több önbizalmam?

"Nem bírom, ha néznek, teljesen zavarba jövök. Nem szeretek idegenek között lenni, mert úgy érzem, mindenki engem bámul. Már próbáltam olyat, hogy leírtam egy papírra amit jónak látok magamban, minden nap megnéztem, de nem segített..." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából