Lélek

#Lélek

1438 db cikk a témában

Miről beszélgess a fiúddal?
#barát
2010.09.05.

Miről beszélgess a fiúddal?

Szóval problémád van azzal, hogy nem tudod miről beszélgess a barátoddal. Ne aggódj – valószínűleg ő épp annyira ideges emiatt az egész dolog miatt, mint te. Ha követed ezeket a lépéseket, valószínűleg nem kell majd semmi miatt aggódnod (és ráadásul lesz néhány remek beszélgetésed).

#barát
2010.09.03.

Elfogadtatni magunkat a barátunk szüleivel…

Az első találkozás a barátod szüleivel, talán picit kínos lehet, így nem árt, ha van a tarsolyodban egy előre megírt forgatókönyv. Természetesen ilyenkor tele vagyunk izgalommal, mit vegyünk fel, mit mondjunk majd nekik, vagy hogy hogyan viselkedjünk. Tehát ha még előtte állsz, mielőtt elmennél barátodhoz és megismernéd a szüleit, olvasd el a cikkünket!

#cikizés
2010.09.01.

Miért nevetnek ki az osztálytársaim?

Délelőtt hallgathatom az osztálytársaim gúnyolódását. A legapróbb dologért is kiröhögnek! Délután igyekszem hamar hazaérni, erre anyám belém köt, hogy mért késtem ennyit, kivel voltam. Aztán szeretnék leülni egy 10 percre, hogy kifújjam magam, de egy perc múlva anyám rám szól, hogy miért nem tanulok már. Semmi sem jó neki, amit csinálok." A szakértő válaszol

#randi
2010.08.30.

Hogyan legyek magabiztosabb a nőkkel?

Engem az érdekelne, hogy hogyan tudnám növelni az önbizalmam a nőknél, mert ha randira hívom őket, nem nagyon tudok miről beszélgetni velük. Eléggé izgulós típus vagyok, és szeretnék magabiztosan társalogni velük, nem csak ilyen 1-2 szavas "beszélgetéseket" folytatni. A szakértő válaszol.

#verekedés
2010.08.28.

Meg akartak verni, azóta rettegek!

"Múltkor egy buliban voltam, és 2 srác odajött hozzám, hogy menjek ki velük. Verekedni akartak. Én nagyon megijedtem az egésztől, és azóta nem tudom kiverni a fejemből őket. Most lesz egy buli, amit nagyon vártam eddig, és félek, hogy megint belém kötnek. Kérem, segítsen!" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#piros ruházat
2010.08.21.

A nők vonzódnak a pirosba öltözött férfiakhoz

Egy új multikulturális kutatás kimutatta, hogy a nők vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik pirosat viselnek – pedig legtöbbjük még nem is ismeri a tényt, hogy ezt a hatást ébreszti. Oké srácok, itt egy új tipp az udvarláshoz – öltözzetek pirosba! Ez aztán segíteni fog a lányok szemét magatokra terelni.

#szex
2010.08.16.

Lefeküdtem vele - Szégyellnem kell?

"15 éves lány vagyok. 6 hónapja vagyok együtt a barátommal. Lefeküdtünk, hiszen szeretem, és már én is akartam. Anyuék megtalálták az óvszeres dobozt, és azt mondták, szégyent hozok rájuk, hogy ezt megtettem, és kitagadnak. Miért nem értenek meg?!"

Hogy hívjam el randizni?
#randi
2010.08.13.

Hogy hívjam el randizni?

Talán pont most találkoztál azzal a fiúval vagy lánnyal, akit el akarsz hívni valahová, és lehet hogy egy kicsit bele is zúgtál a csajba/pasiba. Mindegy is, hiszen sose fogtok összejönni, ha valamelyikőtök meg nem teszi az első lépést.

#szakítás
2010.08.10.

Szakítás - avagy mit ne csinálj szakítás után!

Most megosztunk veled néhány tipikus hibát, amelyet az emberek nagy része elkövet egy szakítás után. Ez azért is rossz, mert meghosszabbítja szenvedésünket, és tovább kínozza érzéseinket.

#énkép
2010.08.10.

Hogyan fejleszthető az énkép?

Rengeteg dolgot tehetsz, hogy megváltoztasd az önmagadról alkotott képet, mindenféle plasztikai sebészet nélkül is. Ne feledd, az én kép nem azt jelenti, hogy hogyan is nézel ki, hanem hogy te mit gondolsz magadról és hogyan érzed magad a bőrödben.

#terhesség
2010.08.09.

Terhes tinik: pániktaktikák

Többekhez hasonlóan sokan mondogattuk az elmúlt néhány hétben, hogy a Terhes tinik c. sorozat tökéletes eszköze a fiatalok szexuális nevelésének. Egy okból azonban valamennyi eddigi epizód közül kiemelkedik a múlt éjszakai, amely egy egészségügyi középiskolában játszódik, ez az ok pedig a szörnyű, gyomorszorító szülőszobai jelenet.

#család
2010.08.07.

Származás - lelkileg megvisel

"Nem tudom, hogy honnan származom. Azt tudom, hogy apukám tiszta magyar, de az anyukámnak az apukája sváb, az anyukája viszont olyan, mintha cigány lenne. Nem vagyok benne biztos, nem tudom, és megkérdezni sem merem. Hogyan jöhetnék erre rá biztosan? Mindig úgy képzelem el magam, mint egy cigányt, mióta nagyon régen egy osztálytársam lecigányozott." A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#önbizalom
2010.08.06.

Nincs önbizalmam! - A szakértő válaszol

"14 éves fiú vagyok, és elég sokszor meggyűlt a bajom amiatt, hogy alig van, vagy egyáltalán nincs önbizalmam... Eléggé félek az új emberektől, nem szívesen megyek ki a házból, és már kezd zavaró lenni ez a rettegés. Pszichológushoz nem szeretnék menni." A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.