Lélek

#Lélek

1438 db cikk a témában

#gyerekvállalás
2011.01.11.

Gyereket szeretnék, de még csak 18 vagyok!

Állandóan azon jár az agyam, hogy bárcsak lehetne egy babám. Igen, tudom, még az egész élet előttem áll, de akárhányszor belegondolok, hogy még várnom kell 5-10 évet, úgy érzem üres az életem. Habár a barátom nyilvánvalóan nem értene velem egyet, tudom, hogy mellettem maradna, ha teherbe esnék.

#csontvelő
2011.01.10.

Életet ajándékozott karácsonyra

Egy angliai kisfiú, Robert, a legfurcsább, egyben a lehető legértékesebb karácsonyi ajándékot adja öccsének, történetesen a saját csontvelőjét!

#mosdó
2011.01.08.

Koedukált mosdók- a prűdek rémálma!

Ma már szinte természetesnek számít, hogy a kollégiumokban nem csak lányok vagy csak fiúk laknak, hanem vegyesen. És ebből fakadóan a koedukált fürdőszobák sem számítanak ritkaságnak.

#párkapcsolat
2011.01.04.

Milyen a kapcsolatod igazából?

A kapcsolatok igazán bonyolultak... ha benne vagy egyben, akkor van millió kérdésed (Boldog vagyok? Ő jó hozzám? El kell válnunk?), és ha nem akkor van millió egyéb (Mikor fogok találkozni valakivel?)

#szerelem
2011.01.04.

Nem vagyok belé szerelmes, mit tegyek?

Szerelmes belém egy fiú, és én belé egyáltalán nem! Nem szeretném megbántani, mert jó vele nevetni stb. De mégis meg kellene neki mondanom, hogy én nem úgy érzek iránta. Hogy tegyem ezt meg finoman?

#szerelem
2011.01.03.

Lány-lány szerelem - Mit szólnak a szülők?

"18 éves lány vagyok. Fél éve járok a legjobb barátnőm nővérével, Andival, aki 21 éves. Nagyon szeretjük egymást. A baráti körömben sokan tudnak rólunk, és elfogadják a dolgot. A barátnőm is örült, amikor megtudta a dolgot..."

#vásárlás
2011.01.03.

Vásárlás - Figyelj a termék összetevőire!

A hatékony vásárlás nagy részben az egészséges ételek kiválasztását is jelenti. Az egyes árucikkeken lévő címkék a következő információkkal szolgálhatnak: összetevők és tápanyagtáblázat, illetve a készítés és a lejárat dátuma, valamit az étel fajtája: hús, szárnyas, hal.

#düh
2010.12.20.

Mit tehetsz a düh ellen?

Az érzelmeink, mint a testünk is, átmehet néhány őrült és furcsa változáson a kamaszkor alatt. Ennek normális hozzátartozója az, hogy időről időre dühös leszel. Mindenki tapasztal hangulatváltozásokat a tinédzser évei alatt, és ezek az érzelmek annyira erősek lehetnek, hogy meglepetésként is érhetnek.

#téli szünet
2010.12.18.

Szünidei tanácsok: sportolj, ápold a kapcsolataidat

A karácsony előtti állandó rohanás után nehéz megállni a szeretet ünnepén, sőt van, hogy az egész szünet alatt csak rohanunk, és nincs időnk semmiféle szórakozásra. Lehet, hogy eddig ennek nem is szenteltél külön figyelmet, de idén legyen másképp! Ne rohanjanak el melletted a napok!

#karácsony
2010.12.17.

5 tipp, hogy az ünnepekre is egészséges maradj!

Anya a stresszt piheni ki, a gyerekek az utolsó sütin veszekednek, a nagybácsi felköhög, mielőtt ünnepélyesen felszeletelné a pulykát, és a legjobb barátod éppen sms-ekkel bombáz.

#életszemlélet
2010.12.15.

A pozitív életszemlélet hátrányai

Neked is eleged van azokból a mézes-mázosan mosolygó tanácsadókból, akik szerint ahhoz, hogy jól érezd magad és sikeres legyél, semmi mást nem kell tenned, mint folyamatosan pozitívan gondolkodni?