/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (415)

"Miért utálnak az osztályban? Csendesebb típus vagyok és még a halálomat is kívánják. Pedig próbálok mindenkivel kedves lenni. Már többször elsírtam magam. Mit tudna tanácsolni? Más suliba nem mehetek." A szakértő válaszol.
2010-12-03
Mi a teendő, ha elpirulsz, amikor felszólítanak a suliban? Hogyan lehet ezt a helyzetet megúszni? A szakértő válaszol.
2010-12-02
18 éves gimnazista lány vagyok. Jellemzően elpirulok, amikor olyan emberrel beszélek, akiben némi rosszindulatot látok bujkálni, még ha ez téves is, vagy akár olyan témáról esik szó, ami számomra kellemetlen.
2010-11-29
"Van egy 12 éves húgom, és tőle szoktam hallani, miket csinálnak a mostani 12-13 évesek. Isznak, dohányoznak, bulizni járnak, és rettenetesen tiszteletlenek a tanáraikkal és a szüleikkel szemben."
2010-11-25
Akár az iskolában, munkahelyen, online, vagy akár otthon történik, a terrorizálás komoly probléma, és foglalkozni kell vele minden esetben.
2010-11-14
Mikor kedvenc állatod, aki szinte családtagnak számított meghal, teljesen természetes, hogy mélységes szomorúságot érzel. A hosszú évek alatt, amit együtt töltöttetek, hozzád nőtt, életed részévé vált. Rengeteg örömet és élményt adott neked, így nincs semmi csodálnivaló azon, hogy fáj ennek a kapcsolatnak az elvesztése. Szeretnénk néhány hasznos tippel segíteni, hogyan bírkózz meg a gyásszal.
2010-11-03
Majd’ mindenki izgul, amikor szerepelnie kell, legyen szó akár nyilvánosság előtt tartandó beszédről, felelésről, előadásról vagy tanításról. Senki sem kivétel. Mégis, vannak, akik képesek mások elől ügyesen elrejteni idegességüket. Miért? Mert egyszerűen csak meg értik, hogy az idegeskedés önmagát gerjesztő folyamat.
2010-10-29
Alkoholmámoros éjszaka után bizony gyakran előfordul, hogy meggondolatlanul létesítünk szexuális kapcsolatot valakivel. A megkérdezettek az alábbi módszereket alkalmaznák lány ismerőseik "jobb útra térítésére".
2010-10-18
Ha nem tudsz leállni az sms-ek vagy e-mailek küldésével, akkor mentális problémád van. Ilyennel él együtt például Nikki Brown is – nem tudja lerakni a kezéből a telefonját.
2010-10-12
"Busszal járok iskolába, és amikor nagy a tömeg, és nincs benne levegő, elkezd a kezem az ujjaimnál zsibbadni. Amíg ki nem szállok a buszból, ez van... Miért? Azt mondta egy haverom, hogy ez az infarktus kezdete..."
2010-09-20
"14 éves vagyok, most lettem nyolcadikos. Bár még van egy évem, de én már előre félek a középsulitól. Tartok tőle, hogy kigúnyolnak. Van pár ismerősöm, akiknek nagyon rossz tapasztalata volt az első középsulis napot illetően. Hogy fogok majd barátkozni? Az sem az erősségem... Hogy illeszkedjek be?"
2010-09-08
"Mindenki engem cikiz. Nyolcadikos vagyok, és még az alattam járók is beszólogatnak és nevetnek rajtam. Mindenfélét pletykálgatnak rólam, és olyanokat is kitalálnak, aminek egy kis része sem igaz! Jóban vagyok az osztálytársaimmal, már amennyire lehet, de mindig azt hallom vissza - több ember által megerősítve! - hogy engem mennyire utálnak a többiek! Pamacsgolyó" A szakértő válaszol.
2010-09-06
Délelőtt hallgathatom az osztálytársaim gúnyolódását. A legapróbb dologért is kiröhögnek! Délután igyekszem hamar hazaérni, erre anyám belém köt, hogy mért késtem ennyit, kivel voltam. Aztán szeretnék leülni egy 10 percre, hogy kifújjam magam, de egy perc múlva anyám rám szól, hogy miért nem tanulok már. Semmi sem jó neki, amit csinálok." A szakértő válaszol
2010-09-01
"Múltkor egy buliban voltam, és 2 srác odajött hozzám, hogy menjek ki velük. Verekedni akartak. Én nagyon megijedtem az egésztől, és azóta nem tudom kiverni a fejemből őket. Most lesz egy buli, amit nagyon vártam eddig, és félek, hogy megint belém kötnek. Kérem, segítsen!" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.
2010-08-28
"A legjobb barátom (?) bemásolt egy teljes msn beszélgetésünket a barátnőjének. Előzményként tudni kell, hogy a barátnője kezdte megcsalni egy másik sráccal, amit én megtudtam, és elmondtam a barátomnak, valamint tanácsokat adtam. A vége az lett, hogy a barátnője engem szidott minősíthetetlen stílusban, és el akarja érni, hogy ne barátkozzunk ezentúl. Mit tegyek?"
2010-08-22
<<  1 ... 23 24 25 26 27 28  >>