ismerkedés
#Lélek

Hogyan nyűgözzünk le egy nőt?

2010.12.05.
2 perces olvasási idő

Szeretnék tanácsokat kérni ahhoz, hogy hogyan is éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra. Az a helyzet, hogy van egy lány a buszon, akinél még soha életemben nem láttam szebbet. Szerettem volna szóba elegyedni vele, de rettentően szégyenlős vagyok.

"Azon gondolkozom, hogy írok neki egy levelet, és odaadom egy rózsával együtt. Ám nem nagyon tudom, hogy mit is írhatnék neki. A másik kérdésem, hogy ha esetleg összejönnénk, hogyan tudnám megtartani?Tényleg nagyon érdekel ez a lány."

Kedves Olvasó!

Az ötleted nagyon romantikus, és két kimenetele lehet: a lány vagy örömmel elfogadja, vagy csak szembesülnöd kell azzal, hogy nem értékeli. Ha már nekiindulsz, legyen mind egy optimista, mind egy realista hozzáállásod, hiszen ez sokat segíthet. Számolnod kell mind az elutasítással, mind az elfogadással, hiszen mindkettő lehetséges eredményként áll fent.

Először is kezd kicsiben – mosolyogj rá, próbálj szemkontaktust létesíteni. Természetesen hagyj fel vele, ha nem reagálna megfelelően a lány, hiszen gondolj csak bele, sokan nem tudják kezelni a meglepetésszerű eseményeket, főleg ha ez publikus helyen történik. Ha mindezzel jól haladsz, akkor esetleg rá is köszönhetsz – természetesen, ha csak az alkalom is adja magát.

Gondolkozz a közös témákon… Láttál valamit mondjuk egy általa olvasott magazinban, könyvben? Láttál egy együttest a pólóján, egy kitűzőt a kedvenc énekeséről a táskájára tűzve? Elég, ha csak azt mondod, „Ó, én is olvastam ezt a könyvet. Mi a véleményed?” vagy „Én is nagyon szeretem a Guns ’N Rosest.” Ezzel el is kezdheted a beszélgetést. De természetesen beszélhetsz a buszról, az időjárásról vagy bármilyen más közös dologról is. Próbálj meg lassan haladni, lépésről lépésre, és csak várj, hogy mi is fog történni. Ha az idegen szépséggel sikerül csevegned, akkor az nagyon jó. Ám ha nem, akkor sem szabad elkeseredned, hiszen te megpróbáltad.

Ha ez a módszer működik, akkor utána be is mutatkozhatsz. „Tudod, már régóta ugyanazon a buszon utazunk. Engem X-nek hívnak.” Valószínűleg az ő nevét is meg fogod tudni, és ezek után már nem is vagytok idegenek. Egy pár beszélgetés után már bókolhatsz is neki, dicsérd meg például a szemeit, és így mindketten jól érezhetitek magatokat.

És ha nem csak a busz a közös bennetek? Ha esetleg egy iskolába jártok, és ez a csevegős dolog jól megy, akkor megpróbálhatod elhívni ebédelni valamelyik nap. De akár le is szállhattok a buszról egy jó kávézónál, teázónál. Arra a kérdésedre válaszolva, hogy hogyan is éreztesd valakivel hosszú távon, hogy igazán fontos számodra, azt tudjuk tanácsolni, hogy próbálj meg az érzéseidre és a szívedre hallgatni.

Légy nagyon intelligens, őszinte – és éreztesd vele, hogy őszintén szereted. Gondolj bele, hogy milyen lehet a másik cipőjében járni, és ezek alapján mikor kell gondoskodónak, érzékenynek, szeretőnek vagy csak tiszteletteljesnek mutatkoznod a másikkal szemben. Persze érdemes tényként kezelned, hogy nem kezelheted a másik érzéseit, gondolatait vagy éppen a viselkedését.

A legjobb, amit tehetsz, ha önmagadat adod és élvezed az együtt töltött időt. Hagyd, hogy a kapcsolatotok magától haladjon előre – vegyél neki rózsát, ha szeretnél, de ne is érezd kötelezőnek. Persze mindez még messze van. Próbálj csak mosolyogni, beszélgetni, varázsold el, és mindig add önmagadat. A modorosság és a kétségbeesettség nem túl vonzó. Mi pedig reméljük, hogy minden rendben fog menni, és sikerül megszerezni a lány szívét!

(KamaszPanasz - Gy.A., goaskalice.com)