/ LÉLEK / Msn - Elárulta a titkomat...
  2010-08-22

Msn - Elárulta a titkomat!

"A legjobb barátom (?) bemásolt egy teljes msn beszélgetésünket a barátnőjének. Előzményként tudni kell, hogy a barátnője kezdte megcsalni egy másik sráccal, amit én megtudtam, és elmondtam a barátomnak, valamint tanácsokat adtam. A vége az lett, hogy a barátnője engem szidott minősíthetetlen stílusban, és el akarja érni, hogy ne barátkozzunk ezentúl. Mit tegyek?"

- hirdetések -

Kedves Levélíró!

Nehéz helyzetben vagy és érthető, hogy jót akartál csak épp rosszul sült el. Talán az segít, ha végiggondolod, hogy mit éreznél, éreztél volna a barátod helyében. Segíteni akartál neki, csak épp ezzel belekeveredtél egy olyan dologba, ami elsősorban rá és a barátnőjére tartozik. Beszélned kellene vele őszintén erről a dologról, mielőtt meg tudsz neki bocsátani, hiszen ő meg a te titkaidat adta ki, ami miatt joggal haragszol rá.

Valószínűleg a barátnőjével is beszélned kell előbb-utóbb, ha együtt maradnak, mert akkor el kell neked is fogadnod, hogy ők egy pár és szeretik egymást, akármi is történt. Javaslom, a jövőben hagyd rájuk ezeket a dolgokat, esetleg csak az érintett felet figyelmeztesd, hogy gondolja meg, mit csinál.

 

  Ezeket is Ti kérdeztétek

(KamaszPanasz - Pyreschitz Anna, pszichológus)