randi
#Lélek

Randi kalauz

2009.11.02.
1 perces olvasási idő

Ha elkerülnek ezek az első randizós hibák, akkor megpróbálhatod a kettes számú randit. A partnerednek azt kell mutatnod, hogy magabiztos vagy, és arrogancia nélkül kell jó benyomást keltened. Az, hogy hogyan öltözöl fel, hogy mozogsz, miről beszélgetsz és az étkezésnél a viselkedésed, mind nagyítócső alá kerülnek majd.

Ha étterembe viszed a partneredet

Először is, el kell döntened, hogy hol esztek. Ez nagyobb valószínűség szerint tőled függ majd, úgyhogy jól kell választanod. Válassz rosszul, és már a kezdeteknél tönkremegy a randi. Ha nem a megfelelő helyet választod örülhetsz ha még mindig a randin leszel, mire befejezed a kajádat.

A másik véglet, hogy valószínűleg olyan helyre sem szeretnéd vinni választottadat, ami túl puccos és drága. Először is, azt hiszik majd, hogy a felső tízezerből jöttetek, másodszor, a legolcsóbb ételeket kell majd a menüről választanotok.

Egy kényelmes, helyes kis éttermet válassz, ahol jó a koszt és ahol együtt kikapcsolódhattok, beszélgethettek. Sokkal előnyösebb ha tudod, hogy hova mentek, vagyis jártál már ott. Rendelheted a szokásost, és ajánlhatsz is a partnerednek.(ez mindig nagyon hatásos)

Megjelenés

A jó benyomáshoz, jól kell kinézned. Nem akarsz úgy megfordulni egy kellemes étteremben, hogy inkább egy hamburgerezőben lenne a helyed. A legtöbb nő (vagy pasi) csak azért elmegy vásárolni, hogy jól nézzen ki, szóval meg kell próbálnod. Egy ing, csinos nadrág, és a megfelelő cipő pont jó lesz az alkalomra. Ehhez hozzátartozik a makulátlan higiénia is, úgy mint a frissen mosott haj, borosta nélkül, tiszta kezek és körmök.

Csak Ő!

Ha azt mutatod, hogy nem figyelsz a másikra, az nagyon idegesítő lehet. Észre fogja venni ha a szemeid őt csodálják, míg beszélsz hozzá. Mindig mutatnod kell, hogy figyelsz rá. Ha közbevágsz egy oda illő kérdéssel, tudni fogja, figyeled, amit mond. Soha ne nézz másik nőre ha randizol - különösen a pincérnőre ne. Ez nem vet rád jó fényt. Fel kell venned a vakító ”szemüveget” és el kell feledned mi zajlik körülötted arra az estére.

Tabu témák

Van néhány dolog, amit jobb, ha magadban tartasz az első randin. Természetesen, néhány dologgal várhatsz pár hónapot, mielőtt túl őszinte lennél. A kerülendő témákhoz tartoznak az ex-barátnők, bármilyen bűnözői ügyletek, lényegtelen mennyire kisstílű is, kezelések, amik alatt állsz, úgy általában bármi, ami nem hangzik jól az első randin. Neki is lesznek olyan dolgok, amiket nem mond el az első randin, ne aggódj.

(Sz.L.)