fiúk
#Lélek

10 dolog, amivel a fiúk megölik a varázst

2010.12.11.
2 perces olvasási idő

Senki sem tökéletes. Még egy férfi sem. Főleg, ha a hormonjai (és az a bigyó odalent) irányítják.

Szóval, ha emlékezetes estét szeretnél a barátnőddel, ezt a tíz dolgot -légyszi! - inkább hagyd ki.

Rossz zeneválasztás

Válassz nagyon körültekintően, amikor az elhomályosított fények mellé zenét keresel. A zene, ugyanis üzenetet sugároz, például arról, hogy merre halad az éjszakátok. Kerüld a túl lányos zenéket, (Miley Cyrus, Madonna, Avril Lavigne) és szabadulj meg az olyan közhelyesektől is, mint a Let’s Get On It, vagy az I Wanna Sex Up. Míg a rock zene izgalmassá teheti az együttlétet, a Nine Inch Nails zenéit nem az első randikra tervezték.

Telefoncsörgés

Semmilyen körülmények között se szakítsd meg azzal a ráhangolódási szakaszt, hogy válaszolsz a telefon csengésére. Persze, ha a randi előtt hazamész, kapcsold ki a mobilod. A zavaró tényezők rányomják a bélyegüket az estére, és ha éppen az anyukád hív, valószínűleg a lány már veszi is a dzsekijét…

Tapi

A tapizást inkább hagyd meg az ovisoknak. Ha van elég bátorságod randira hívni egy lányt, tudnod kell, hogy mit teszel. Ha a nyáladat csorgatod a melleire, és vaktában tapogatózol, inkább hagyd az egészet. A lányokat ugyanis ez összezavarja, és nem fogják élvezni. Inkább lassan, de határozottan simogasd, lépésről-lépésre, egyre szenvedélyesebben.

Könyörgés

Egy lány könnyen meggondolhatja magát, attól függően, hogy mennyire van kedve az egészhez, de van esélyed rá, hogy megerősítsd. Az este végén csókold meg úgy, hogy a lélegzete is elálljon (de azért ne fulladjon meg). Ez az a dolog, ami talán elgondolkodtatja arról, hogy hazamenjen-e veled. Ha még mindig nem érdeklődő, ne siránkozz vagy könyörögj. Ha könyörögsz, nem fogsz második esélyt kapni- soha!

Önzőség

A nőknek idő kell a dolgokhoz. Az intim dolgokra gondolok. Szükségünk van csókokra, simogatásra, és kétszer annyi időre az orgazmushoz. Ha már túl vagytok az ismerkedési fázison, sőt ha már a ruhák is lekerülnek, szakíts időt rá, és koncentrálj. Ha nem biztatod, fusztrálttá, vagy éppen unottá válhat, és csak egy estének tartja majd (a sok közül).

Ha rosszul csókol

Mindegy, hogy mennyire van beindulva a srác, ha nem tud csókolni, akkor már az elején elbukik a dolog. Ne nyalogasd a fogát, állát, orcáját, homlokát, és próbálj meg nem oda koncentrálni (a feje alatt).

Rossz kommunikáció

Egy kis verbális biztatás mindig jól jön, de túl sok „Oh, baby” megölheti a hangulatot. Ha a csúcson is fecsegsz, az nagyon mesterkélt és erőletetett. Csak legyél természetes. Ha a dolgok beindulnak, ne kérdezz túl sokat: Szereted, amikor megcsókollak? Jól esik ha a kezem itt van? Nem kell megkérdezned őt, a reakciók úgyis elálrulják, ha jól végzed a munkádat.

Egyenesen hazasietni

Nem tudsz úgy elhaladni a tányérja mellett, hogy meg ne állj, először, másodszor, sőt harmadszor is? Ne nyújts neki oda egy pohár italt, egy kis zenével meg sötétítéssel, úgy hogy utána rögtön a „lényegre” térsz!

Engedélykérés

A legtöbb lány az olyan fiúkat szereti, akik tudják a dolgukat, szóval ha minden lépésed előtt felmerül az engedélykérés, úgy fogsz festeni, mint egy apáca. Ha állandóan kérdezgetsz, bizonytalannak fogsz tűnni. Csak mérd fel a helyzetet, hogy vajon tényleg akarja-e azt a csókot, aztán merülj bele.

Ha irányítod a mozdulatait

Újdonság: A lányok tudják, hogy azt akarod, hogy megérintsenek ott lent. Ha otthon vagytok, 20 perc eltelt, és ő még nem ragadta meg, akkor esélyes, hogy nem is fogja. Ezért ne húzd a kezét a nemi szerved felé, és ne kezdd el a fejét lefelé tolni! A nők tudják mit akarnak (általában), és ezek után biztos, hogy nem az lesz a reakció, mint azt te remélted.

(Sz.L.)