Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

#film
2017.07.25.

Három film, amit nézz meg, mielőtt egyetemre mész

Három film, ami egy kicsit másképpen mutatja be az oktatást. Ha még egyiket sem láttátok, és most mentek egyetemre, akkor mindenképpen nézzétek meg a nyári szünet alatt - írja az Eduline.

#facebook használata
2017.06.12.

Te kiteszed ezeket az infókat a netre?

A felhasználók több mint harmada tesz közzé pénzügyi tranzakcióiról részleteket a neten, és tízből néggyel esett már meg, hogy beszkennelt személyes okmányukat is kitették Facebookra. Ez baj.

#instagram
2017.06.07.

Mit nem szabad csinálni az Instagramon?

Egy amerikai tanár rákérdezett az iskolája diákjainál, hogy szerintük mit nem szabad csinálni az Instagramon, és elég meglepő válaszok érkeztek, majd jöttek a további szabályok is -olvasható a hvg.hu oldalon.

#alkohol
2017.01.25.

Karkötő bulizóknak? - Jó lenne viselni!

A Proof nevű készülék képes a viselője bőrén keresztül megmondani, mennyi alkohol van a vérében. Ennek alapján azt is megbecsüli, mikorra józanodik ki az illető. - olvasható a hvg.hu-n.

#diabétesz
2016.07.08.

Lego figurák rántják le a leplet a cukorbetegséget övező tévhitekről

Népbetegségnek számít a cukorbetegség, amelynek 1-es típusa az abszolút inzulinhiány miatt alakul ki, ezért felismerése jellemzően már gyermekkorban megtörténik. Ezzel szemben a diabétesz 2-es típusa leginkább az egészségtelen táplálkozás, az elhízás és a mozgásszegény életvitel számlájára írható, így bármely életkorban kialakulhat.

#mozi
2016.06.09.

Olyan dolog történt a moziban, amin mindenki meglepődött

Rengeteg meghökkentő reklámmal találkozhattunk már életünkben, amelyeknek célja, hogy felhívja a figyelmet valamilyen fontos dologra, és olyan nyomot hagyjon, amire sokáig emlékezni fognak a nézői. Kétségtelen, hogy az alábbi mozis kampány minden jelenlévő emlékezetébe bevésődött.

#Kapás Boglárka
2016.06.06.

Kapás Boglárka: Az úszás megtanít az életre

Lassan az egész világ olimpia-lázban ég, hiszen néhány hónapon belül kezdetét veszi a riói olimpia, ahol Magyarország csapatát erősíti Kapás Boglárka, Európa-bajnok úszónk is. A sportolás fontosságáról, a felkészüléséről, valamint a sport és a táplálkozás egyensúlyáról beszélgettünk vele.

#motiváció
2016.04.20.

Ha megnézed ezt a videót, te is elmész edzeni

Nincs kedvem! Nem érek rá! Izomlázam van! Túl nehéz! - Persze, kifogásból soha nincs hiány, ha nincs meg a kellő motivációd a testmozgáshoz. Pedig már a csapból is az folyik, hogy mozogni egészséges és szükséges. Szükséged lenne egy löketre, ami erőt ad, hogy sportolni kezdj, vagy ne hagy abba?

#elsősegély
2016.04.15.

Életmentő debreceni fiatalok

Agrármérnök hallgatók élesztettek újra egy idős asszonyt Debrecenben. Az egyetemisták azt mondták: az elsősegélynyújtó tanfolyamon és a tévében látottak alapján tudták, hogy mit kell tenni.

#húsvét
2016.03.25.

3 szuperegyszerű húsvéti tojás ötlet

Ha nem szeretsz pepecselni, de mégis saját készítésű ajándékkal lepnéd meg a húsvéti locsolkodókat, ezek az ötletek neked lettek kitalálva. Pár perc és néhány hozzávaló szükséges hozzájuk!

#Nick Vujicic
2016.03.17.

A leginspirálóbb videó, amitől jobban érezheted magadat

Úgy érzed, kifogytál a motivációból? Sokszor érezhetjük úgy az életünk során, hogy minden körülmény az utunkba próbál állni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk reményvesztetten arra gondolni: csak én lehetek ekkora szerencsétlen. Viszont minden csak viszonyítás kérdése. Ne gondold, hogy mások nem küzdenek meg a saját akadályaikkal.

#diszlexia
2016.03.08.

Tudni szeretnéd, milyen az élet diszlexiával? Próbáld ki így az olvasást!

Akiknek nincs problémájuk a tanulással, talán nem ismerik vagy nem feltétlenül tudják átérezni, milyen érzés amiatt hátrányból indulni, hogy az ember lassabban boldogul egy szöveggel. A betűk összekuszálódnak, a sorok összefolynak, egy-egy mondatnak vagy bekezdésnek többször is neki kell futni. Most megtapasztalhatod, milyen érzés ez.

#cd
2016.02.26.

Hogyan hasznosítsam a régi CD-ket?

Biztos bennetek is felmerült már a kérdés, hogy mit lehet kezdeni a régi vagy elrontott CD-kkel, DVD-kkel. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan lehet őket dekorációként, ajándékként, teljesen átalakítva felhasználni - a többi csak a kreativitásotokon múlik!

#szolárium
2016.02.19.

Így járt a felelőtlenül szolizó modell - Sokkoló képek!

A szoláriumozás veszélyeiről biztosan hallottál már. Azonban sokan hajlamosak vagyunk mindaddig kétkedéssel fogadni a dolgok rossz oldaláról szóló híreket, amíg mi magunk meg nem tapasztalunk valamilyen negatív hatást. De lehet, hogy elég, ha látod, hogy járhatsz, ha nem vigyázol. Felkavaró képek következnek.