EZT LÁTNOD KELL kategória (116)

Nyáron kifejezetten sokat foglalkozunk a megjelenésünkkel, ezért jól jöhet néhány hasznos tipp olyan esetekre, amelyekre eddig nem voltál felkészülve. Izzadás? Elkenődött körömlakk? Napégés? Egyik sem lehet akadály többé!
2015-07-30
A különféle bőrproblémák kamaszkorban amellett, fokozott higiéniai és ápolási feladatok elé állítanak bennünket, komoly lelki megterhelést is jelentenek. A sebes, pattanásos, aknés bőrű emberek gyakran szoronganak a külsejük miatt, ráadásul a környezetüktől kapott visszajelzések sokszor rontanak ezen a helyzeten.
2015-07-27
Biztos vagyok benne, hogy lapul a szekrényedben néhány hagyományos fazonú póló, amit már rég meguntál. Most mutatunk egy egyszerű ötletet ahhoz, hogy mit is kezdhetsz ezekkel a darabokkal. Csupán néhány perc kell az elkészítéshez, és máris kész a varrás nélküli, lenge top, ami kiváló viselet a hőségben a strandon, fesztiválokon vagy akár edzés közben.
2015-07-21
A melanoma csupán Ausztráliában 1500 halálos áldozatot követel évente. A betegség a 15 és 30 közötti korosztályt fenyegeti leginkább, ezért fontos, hogy odafigyelj magadra és elkerüld azokat a szituációkat, amelyek elősegíthetik a bőrrák kialakulását!
2015-07-09
A sztárok körében is hódít az ékszertetoválás, hiszen ultra könnyű feltenni, majd eltávolítani, és garantáltan a leglátványosabb megjelenést biztosítja nyáron. Ha szeretnél igazán dögös külsőt a strandon, akkor ideje, hogy többet megtudj az ékszertetoválásról!
2015-07-06
A nyár a színes, lenge ruháké, amik persze nem lehetnek teljesek divatos kiegészítők nélkül. Sok trendi darabot lehet vásárolni az üzletekben, de ha szeretnél teljesen egyedi karkötőt, akkor egyszerűen elkészítheted te magad. Így garantáltan nem jön veled szembe az utcán senki még csak hasonlóval sem.
2015-06-29
Nem ritka manapság, hogy az interneten ismerkednek az emberek. Amikor sor kerül az első találkozásra, mindenki izgatottan várja, hogy a képeken látott szimpatikus ember milyen is lesz a valóságban. Bizony, könnyen érhet bennünket csalódás. De mi történik ilyenkor? Mennyire számítanak a külsőségek?
2015-06-20
Érdekes néha összevetni a saját magunkról alkotott képet, valamint azt, ahogyan a külső szemlélők látnak bennünket. Ha egészséges a testképünk, a külsőnket reálisan látjuk, meg tudjuk ítélni a kisebb-nagyobb hibáinkat, ám az erősségeinket emeljük ki, nem pedig a kinézetünk előnytelenebbnek vélt részleteit.
2015-06-17
Minden kornak megvannak a maga sajátosságai: nem volt mindig divat a soványság. Manapság is folyamatos változáson megy keresztül az ideális női testre vonatkozó nézet, de így volt ez már az ókori Egyiptomban is. Lássuk, hogyan változott ez a felfogás az idők során.
2015-06-14
A legtöbb ember tudna legalább egy dolgot említeni, amitől fél, ami feszültséget okoz számára. Legyen ez egy utazás a liftben, egy félelmetes állat, vagy a nyilvános szereplés. Te mitől félsz?
2015-06-09
Szerinted mi történik, ha az állatok a természetes közegükben egyszer csak megpillantják saját magukat egy tükörben? Érdekes kísérlet vicces eredményét láthatod ezen a videón!
2015-06-04
A találmányok csodálatos dolgok, főleg, amelyek még azokban az időkben születtek, amikor a technika még nem volt annyira fejlett, mint manapság. Éppen emiatt számtalan esetben maguk a feltalálók próbálgatták találmányukat, ám ezek a kísérletek sajnos néhány esetben az életük végét jelentették.
2015-06-02
Kerek, szögletes, ovális, szív alakú. Mindannyian különbözőek vagyunk, és az arcunk formája is eltérő. Ebből a videóból kiderül, milyen módon sminkelj, hogy az arcod a legtündöklőbb legyen.
2015-05-28
Íme öt igazán találó kép, ami bemutatja, hogyan formálta át a mindennapjainkat a sok okos kütyü megjelenése. Tanulságos, nemde?
2015-05-25
Csupán néhány alapanyag szükséges hozzá, ráadásul garantáltan mentes mindenféle felesleges, esetleg káros adalékanyagtól. Jön a nyár, a meleg idő, amikor igazán szükség van egy jó izzadásgátlóra. Próbáld ki te is!
2015-05-20
<<  1 ... 4 5 6 7 8  >>