EZT LÁTNOD KELL kategória (116)

A sportban semmi szégyellnivaló nincs. Valóban fontos az, hogy hogy nézünk ki edzés közben vagy közvetlenül utána? Egyáltalán nem ez a lényeg! Többek között erre akarta felhívni a figyelmet Sacha Goldberger, aki átlagemberekről készített fotósorozatot közvetlenül futás után, majd később, egy hétköznapi élethelyzetben.
2015-12-03
Hihetetlen, hogy a hétvégén már advent első vasárnapja következik. Talán eddig még nem kapott el az ünnepi láz, azonban lassan érdemes elkezdeni néhány apróság előkészítését a karácsonyi hangulathoz. Van már ötleted az idei adventi naptárhoz? Mutatunk 10 trendi változatot!
2015-11-23
Ahogy a nőknél, úgy a férfiak körében is hatalmas változáson ment keresztül az szépségideál fogalma az utóbbi 100 évben. Volt olyan korszak, amikor a hosszú haj hódított, bajusszal kombinálva, volt, amikor épp az ellenkezője került előtérbe.
2015-11-14
Mindnyájunknak van egy kedvenc kötött pulcsija, ami a legnagyobb hidegben sosem hagy cserben: meleg, puha és minden szetthez passzol. Ezért felvesszük újra, újra és újra. Óhatatlan, hogy egy idő után aztán elkezd kinyúlni, megfakulni, bolyhosodni, nekünk pedig a szívünk szakad meg, hogy meg kell válnunk tőle. Vagy mégsem?
2015-11-05
Ha még nem kaptál elég inspirációt ahhoz, hogy letedd a cigit, ez a videó kétségtelenül meg fog győzni. Nézd meg, hogyan változik át a tested, ha úgy döntesz, megszabadulsz a szenvedélyedtől!
2015-10-22
Számtalanszor hallhattuk már, hogy a nőknek nagyobb a fájdalomtűrő képességük. Habár a férfiak az erősebbik nem, ebben a - nem elhanyagolható jelentőségű - dologban bizony több ízben a nők bizonyultabbak erősebbnek. Ugyanakkor vannak, akik cáfolják ezt a feltevést. Lássuk, mi az igazság.
2015-10-18
Minden reggel ugyanaz a menetrend: vársz a reggeli villamosra, buszra, álmos vagy és máris feszült, amiért suliba vagy munkába kell menned, pedig még aludtál volna pár órát. Van viszont egy hihetetlenül hatásos módszer, amivel garantáltan jól indulhat a napod, és emlékezetes pillanatot szerezhetsz vele másoknak is.
2015-10-06
Nincs időm. Nincs hely a lakásban. Nincs pénzem kondibérletre. Nincs ötletem, hogy csináljam. Ez mind-mind csak kifogás. Itt az ideje, hogy kitűzz egy célt és végre formába lendülj. Tudom, hogy titkon te is erre vágysz, csak mielőtt belevágnál, mindig jön egy kifogás. Nos, ennek most vége! Íme, a tökéletes gyakorlatok, amiket bárhol, bármikor végigcsinálhatsz.
2015-09-24
Közhely, de a mai világ kétségtelenül eltorzult és felgyorsult. Néha nehéz szavakba önteni, amit magunk körül tapasztalunk: az emberek, a társadalom megváltozott, egész más dolgok fontosak, mint akár néhány évvel ezelőtt. Íme, néhány mindnyájunknak ismerős probléma, sokatmondó rajzokban összefoglalva.
2015-09-15
Biztosan meg fogsz lepődni, de az alábbi 5 dolgot szinte mindenki rosszul használja vagy csinálja. Nézd meg, vajon te is közéjük tartozol-e!
2015-09-08
Vajon mi történik, ha egy egyébként is csinos lány smink nélküli képpel próbál kapcsolatokat építeni a neten? Változik valami akkor, ha a képét egy kissé átszerkeszti, retusálja?
2015-09-03
Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!
2015-08-28
A Google Science Fair egy minden évben megrendezésre kerülő tudományos verseny a világ tinédzserei számára. Noha a következő 10 versenyző nem nyert díjat a versenyen, mégis a legjavát mutatja be annak, amit a tini tudósok letettek az asztalra.
2015-08-21
Ha van egy kis szabadidőd a barkácsoláshoz vagy szeretnéd feldobni valamivel a hálód hangulatát, íme négy olyan kiegészítő, amit könnyen elkészíthetsz házilag - ráadásul különleges hangulatot kölcsönöznek a szobádnak.
2015-08-15
Az okostelefonokból kihozható lehetőségek száma úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most egy olyan trükköt próbálhatsz ki, amely igazán látványos. Oké, nyári szünet van, de ez a kis barkácsolás felér egy kémiai kísérlettel. Viszont garantáltan menő lesz a végeredmény!
2015-08-06
<<  1 ... 3 4 5 6 7 8  >>