Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

#világ
2015.09.15.

Megdöbbentő rajzok a világ működéséről

Közhely, de a mai világ kétségtelenül eltorzult és felgyorsult. Néha nehéz szavakba önteni, amit magunk körül tapasztalunk: az emberek, a társadalom megváltozott, egész más dolgok fontosak, mint akár néhány évvel ezelőtt. Íme, néhány mindnyájunknak ismerős probléma, sokatmondó rajzokban összefoglalva.

#divat
2015.08.28.

Szuper videó! 100 évnyi divat mindössze 2 percbe sűrítve

Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!

#rasszizmus
2015.08.15.

4 tuti DIY dekoráció a hálószobádba

Ha van egy kis szabadidőd a barkácsoláshoz vagy szeretnéd feldobni valamivel a hálód hangulatát, íme négy olyan kiegészítő, amit könnyen elkészíthetsz házilag - ráadásul különleges hangulatot kölcsönöznek a szobádnak.

#hologram
2015.08.06.

Elképesztő trükk: így tudsz 3D hologramot kreálni a mobiloddal

Az okostelefonokból kihozható lehetőségek száma úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most egy olyan trükköt próbálhatsz ki, amely igazán látványos. Oké, nyári szünet van, de ez a kis barkácsolás felér egy kémiai kísérlettel. Viszont garantáltan menő lesz a végeredmény!

#tippek nyárra
2015.07.30.

12 meglepő megoldás váratlan nyári helyzetekre

Nyáron kifejezetten sokat foglalkozunk a megjelenésünkkel, ezért jól jöhet néhány hasznos tipp olyan esetekre, amelyekre eddig nem voltál felkészülve. Izzadás? Elkenődött körömlakk? Napégés? Egyik sem lehet akadály többé!

#akné
2015.07.27.

Élet az akné árnyékában: ne hagyd, hogy megbélyegezzenek!

A különféle bőrproblémák kamaszkorban amellett, fokozott higiéniai és ápolási feladatok elé állítanak bennünket, komoly lelki megterhelést is jelentenek. A sebes, pattanásos, aknés bőrű emberek gyakran szoronganak a külsejük miatt, ráadásul a környezetüktől kapott visszajelzések sokszor rontanak ezen a helyzeten.

#DIY
2015.07.21.

Régiből újat: 4 perces trükk egy trendi felsőhöz

Biztos vagyok benne, hogy lapul a szekrényedben néhány hagyományos fazonú póló, amit már rég meguntál. Most mutatunk egy egyszerű ötletet ahhoz, hogy mit is kezdhetsz ezekkel a darabokkal. Csupán néhány perc kell az elkészítéshez, és máris kész a varrás nélküli, lenge top, ami kiváló viselet a hőségben a strandon, fesztiválokon vagy akár edzés közben.

#melanoma
2015.07.09.

Te nem félsz a bőrráktól? Rosszul teszed!

A melanoma csupán Ausztráliában 1500 halálos áldozatot követel évente. A betegség a 15 és 30 közötti korosztályt fenyegeti leginkább, ezért fontos, hogy odafigyelj magadra és elkerüld azokat a szituációkat, amelyek elősegíthetik a bőrrák kialakulását!

#ékszertetoválás
2015.07.06.

Ékszertetoválás: a nyár legújabb őrülete!

A sztárok körében is hódít az ékszertetoválás, hiszen ultra könnyű feltenni, majd eltávolítani, és garantáltan a leglátványosabb megjelenést biztosítja nyáron. Ha szeretnél igazán dögös külsőt a strandon, akkor ideje, hogy többet megtudj az ékszertetoválásról!

#nyár
2015.06.29.

3 egyszerű nyári karkötő, amit te is elkészíthetsz!

A nyár a színes, lenge ruháké, amik persze nem lehetnek teljesek divatos kiegészítők nélkül. Sok trendi darabot lehet vásárolni az üzletekben, de ha szeretnél teljesen egyedi karkötőt, akkor egyszerűen elkészítheted te magad. Így garantáltan nem jön veled szembe az utcán senki még csak hasonlóval sem.

#randi
2015.06.20.

Netes randi: mi történik, ha nem úgy néz ki élőben, mint a képeken?

Nem ritka manapság, hogy az interneten ismerkednek az emberek. Amikor sor kerül az első találkozásra, mindenki izgatottan várja, hogy a képeken látott szimpatikus ember milyen is lesz a valóságban. Bizony, könnyen érhet bennünket csalódás. De mi történik ilyenkor? Mennyire számítanak a külsőségek?

#szépség
2015.06.17.

Sokkal szebb vagy, mint gondolod!

Érdekes néha összevetni a saját magunkról alkotott képet, valamint azt, ahogyan a külső szemlélők látnak bennünket. Ha egészséges a testképünk, a külsőnket reálisan látjuk, meg tudjuk ítélni a kisebb-nagyobb hibáinkat, ám az erősségeinket emeljük ki, nem pedig a kinézetünk előnytelenebbnek vélt részleteit.

#testkép
2015.06.14.

Ideálok: így változott a testkép az utóbbi 3000 évben

Minden kornak megvannak a maga sajátosságai: nem volt mindig divat a soványság. Manapság is folyamatos változáson megy keresztül az ideális női testre vonatkozó nézet, de így volt ez már az ókori Egyiptomban is. Lássuk, hogyan változott ez a felfogás az idők során.