Csépány Bálint
#Egyéb

Csépány Bálint

2009.04.01.
1 perces olvasási idő

A KamaszPanasz tini szerkesztője.

1993. április 16-án születtem. Családomat ezen a napon érte az elsõ trauma, már ekkor próbálgattam hangszálaimat vagyis állandóan ordibáltam. Elég akaratos voltam kiskoromban, ami kellett, megszereztem vagy kikönyörögtem.

Mivel rengeteg felesleges energiám volt, beírattak karatézni, és emellett gokartozni kezdtem. Aztán a gokart abbamaradt, viszont a karatét a mai napig űzöm. Hetedikes voltam, amikor eszembe jutott, hogy valamit csinálni kéne még. Elsõre dobolni akartam, de ezt szüleim nagyon gyorsan leszavazták, nem értem, miért :) . Aztán kis unszolással rábeszéltek a gitárra. Azért, hogy ne gondoljam meg magam, apum gyorsan vett is nekem egy gitárt névnapomra.

Ez 2006. február 14-én volt. Zeneiskolába szerettem volna járni, miután az autodidakta tanulási módszerem nem sok sikerrel járt. De oda nem vettek fel, amiért mai napig hálás vagyok. Így Kosztya Péterhez kerültem, aki nagyon sok mindenre megtanított. Olyan dolgokra, amikre normális zeneiskolai körülmények között nem lettem volna képes. Majd 2007 szeptemberében kiderült, hogy több zenész kollega is van a környéken. Így alakult meg a zenekarom.

Az életemben központi szerepet játszik a zene és a mozgás. A Karate a másik életem. Már meg se lennék nélküle. Emelett szívesen irányítok, koordinálok dolgokat. Ezt mutatja, hogy immár 1 éve az Iskolai DÖK és szintén egy éve a Városi DÖK elnöke is vagyok. Nos, röviden ennyi rólam. Remélem, hogy írásaim/Blogjaim szórakoztatnak majd titeket!

Kapcsolódó címkék