/ DROG, CIGI, ALKOHOL / cigi

DROG, CIGI, ALKOHOL cigi kategória (138)

Az elektronikus cigaretta sem veszélytelen az egészségre, a kifújt vízpára propilén-glikollal, glicerinnel, aldehid, keton és észter vegyületekkel telített - figyelmeztet közleményében az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).
2015-10-30
A káros szenvedélyekről valóban nem könnyű lemondani. Sokan küzdenek a cigarettázás dilemmájával is: letenném, de nem megy. Sok esetben a végső elhatározáshoz elég egyetlen dolog, ami kizökkent, eltántorít vagy épp sokkolóan hat. Rosszabb esetben ez egy betegség, ami a dohányzás miatt alakult ki. Jobb esetben egy olyan tény, amire eddig nem is gondoltál. Íme, néhány elrettentő plakát, amely rámutat, hogy miért nem érdemes dohányozni.
2015-10-27
Minden egyes percben, amikor nem dohányzol, valami csodálatosat teszel az egészségedért. Vannak olyan hatások, amik rögtön jelentkeznek, és vannak hosszú távúak is. Amint leteszed az utolsó cigarettádat, a testedben pozitív változások kezdődnek.
2015-10-24
Ha dohányzol, bizonyára rengeteg kifogást találtál már ki arra, hogy miért nem hagyod abba. De mennyire állják meg ezek a helyüket? Íme, 7 gyakori kifogás, és a megoldás, hogy túljuss rajtuk.
2015-10-23
Statisztikai adatok szerint évente a dohányosok 70 százaléka szeretne lemondani a dohányzásról, mintegy 30 százalékuk meg is kísérli, de ténylegesen csak elenyésző százalékuknak sikerül hosszabb időre lemondania a cigarettáról. Az első hazai, ingyenesen letölthető mobil applikációt ajánljuk most figyelmedbe, amely segíti a leszokni vágyó dohányosokat.
2015-10-19
Valószínűleg már sokat hallottál az elektromos cigiről, amit e-cigarettának, vagy e-ciginek is hívnak. Sokan úgy vélik, hogy használata egy egészségesebb módja a dohányzásnak, vagy egy jó módja a leszokásnak. Vajon tényleg alkalmas arra, hogy segítségével letedd a cigit?
2015-10-14
Ha dohányzol, tudod mi a dörgés. Végzel az ebéddel és azonnal kínzó vágyat érzel, hogy rágyújts. Felállsz az asztaltól, és minden, amire éppen vágysz az egy szál cigi. Egyes napszakok, egyes helyszínek vagy akár egyes ételek is képesek arra, hogy egy pillanat alatt felébresszék benned a vágyat, hogy rágyújts!
2015-10-13
Le szeretnék szokni a dohányzásról, de nem megy. Végül csak rágyújtok 1-2 szálra naponta. Tud segíteni - Válogatás a Szakértő válaszol rovat kérdéseiből.
2015-10-10
Megfogadtad, hogy leteszed a cigarettát? Eddig minden jól ment, ám nemrég elgyengültél? Ne ess kétségbe! Szinte mindenkivel előfordul időnként, hogy elgyengül. Fogadd meg a tanácsainkat, és meglátod, könnyedén átlendülsz majd a nehéz időszakokon.
2015-10-09
A leszokás valóban nem megy könnyen, hiszen a nikotin meglehetősen addiktív, súlyos függőséget okozó szer. Megfelelő módszerekkel azonban te is felszámolhatod a nikotin utáni vágyaidat.
2015-10-06
Sosem túl késő leszokni a dohányzásról! Leszokni - akármilyen korban és akárhány évnyi dohányzás után is teszed - azt jelenti, hogy a várható élettartamod ideje megnövekszik, feltéve ha azelőtt szoksz le, mielőtt komoly betegséged lenne. Íme, a leggyakoribb kérdések a dohányzással való felhagyásról.
2015-10-04
Az első szál cigaretta után valószínűleg még nem gondolunk azokra a nehézségekre, amit a dohányzásról való leszokás okoz.
2015-10-03
Eleged van, hogy körülötted mindenki dohányzik? Mutasd meg, te hogyan segítenél azoknak, akik szeretnének megszabadulni a cigarettától! Letennéd a cigit? Vegyél részt a KamaszPanasz kihívásán, és hagyj fel 28 napra a dohányzással. Vajon meg tudod csinálni?
2015-09-30
A pályázat kiírója a KamaszPanasz portált üzemeltető WEBBeteg Kft.
2015-09-22
A tévhitekkel ellentétben a vízipipadohány szívásával is nikotin és szén-monoxid jut a szervezetbe. A 20-tól 80 percig tartó vízipipázás során, annyi füst jut be a szervezetbe, mint száz cigaretta elszívásával.
2015-09-18
<<  1 ... 3 4 5 6 7 ... 10  >>