/ Fórum / SZEX / Tanácstalanság, SEGÍTSETEK!

Tanácstalanság, SEGÍTSETEK!

2014-01-01 18:30:04
gonorinam írta:
Dátum 2014-01-01 20:03:14

Mit tegyek??

Azért kérem a segítségetek, mert elég hihetetlen helyzetbe kerültem..
Soha életemben nem olvasgattam ilyen oldalakat, amik ilyen "segítők", de most annyira elbizonytalanodtam, hogy muszáj volt valakitől vagy mindenkitől tanácsot kérnem. A barátaimtól nem merek, mert kicsit gáz lenne. Szóval...
18 éves vagyok és még szűz. Megismerkedtem egy fiúval, aki tulajdonképpen megmentett egy khm..egy nem túl normális embertől egy szórakozóhelyen. Elkezdtünk táncolni és egy idő után leakart smárolni én meg mondogattam neki, hogy csak táncoljunk semmi több(megígértem magamnak [meg anyámnak], hogy most senkivel nem fogok smárolni, aki külföldi, mert legutóbb nagyon nagyon beteg lettem. Egyébként csak angolul tud, de itt él.) Aztán ő nem ment el, hanem utánam jött sokszor meg figyelt messziről és valahogy mégis hagytam 1 óra után, hogy elhúzzon a kanapéhoz, leüljünk és smároljunk. De mondtam neki, hogy nem fogok vele szexelni, úgyhogy ne várja hiába, ha akar, keressen mást. Ő kérdezte miért nem meg, hogy később talán fogunk-e, én határozottan mondtam neki, hogy nem. Azt mondta jó és tovább smároltunk. Aztán a wc-k felé vitt én pedig kihúztam a kezem, hogy nem fogok vele szexelni, eresszen el. Ő mondta, hogy csak eldugott helyre akar menni, de nem akar szexelni. Jó vonakodva, de követtem és egy folyosóhoz mentünk, ahol a mozgássérült wc-n kivül més nem volt. Ott beszélgettünk, smároltunk, csókolgatott mindenhol válltól felfelé. Megkérdeztem, miért hozott ide, én tényleg komolyan beszéltem stb. aztán ő mondta, hogy a szex nem minden, bízzak benne, ne aggódjak. Utána mondtam neki, hogy szűz vagyok. Azt mondta, akkor próbáljak megbízni benne, hogy nem tesz semmit, meg akar ismerni és leült a földre. Tényleg nem tett velem semmit, csak beszélgettünk és fogta a kezem. Számot meg facebook nevet cseréltünk és elkezdtünk beszélgetni, kérte talizzunk, mert meg akar ismerni. Mondtam, hogy csak kedden jó(szombaton buliztunk és taliztunk) és mondta oks. Aztán mondtam, hogy elfelejtettem, de szilveszter van akkor, úgyhogy buli. Ő azt válaszolta erre, hogy rendben, de nincs szüksége rám, ha csak bulikban vagyok hajlandó vele találkozni. Mondtam, hogy mikor máskor talizhatunk,ha akar, ő meg választott napot.
Aztán szilveszterkor pedig felhívott. Kérdezte hol vagyok stb. aztán megtalált és együtt voltunk egész éjjel, végig figyelt és vigyázott rám(mert részeg voltam), de a felsom alatt fogdosott,mikor kettesben voltunk, kabát is volt rajtam, így egyáltalán nem látszódott és nagyon jól esett minden érintése, csókja, de mégis próbáltam lebeszélni. Ő - már reggel, mikor egy kocsmában voltunk újra fogdosott, és leállítottam, mert itt láthatták az emberek - azt mondta, mi a bajom nem vagyok már gyerek. De leállt. Aztán beszélgettünk, elvoltunk, megbeszéltük, hogy újra találkozunk.
Nem tudom mi a bajom. Én is odavagyok érte, jól esik, amit tesz. Szeretnék vele lefeküdni, de mégis valami visszatart. Nem igazán szeretem a testem, a mellem se tetszik és nagy a hasam, a lábam. Lehet ez az egyik ok. Nem tudom mi tart vissza. Nem értem miért nem tudok vele lefeküdni. Érett vagyok már hozzá teljes mértékben, testileg és lelkileg. A másik ok még lehet az is, hogy úgy érzem, mintha szeretném. Voltam már szerelmes, tudom milyen, de ez még ennél is intenzívebb érzésű. Félek, elveszítem, ha lefekszem vele. De akarom őt, minden lehetséges formában.
Tudom gáz, hogy 18 évesen ilyen béna vagyok..engem is meglep, hisz sose voltam az, mindig tudtam mit akarok minden egyes pasis ügyemnél. De vele valahogy más..
   
további fórum témák