/ Fórum / LÉLEK / Segítsünk a kétségbeesett lánynak!

Segítsünk a kétségbeesett lánynak!

2010-01-15 13:57:55
Klayura
Klayura írta:
Dátum 2010-04-10 00:28:11

Eleje a Kétsgbeesett Lánynak a vége meg nektek...

Szia!

Hát nehéz erre igazán jó tanácsot adni.
1.Próbáljtok meg letenni a füvet.(káros,veszélyes,drága(!!!))
2.Ne igyatok rendszeresen.
3.Ne hagyd abba a sulit.
4.Figyelj oda magadra és a testvéredre.
5.Tanulj szorgalmasan.
6.Ne hanyagolj el semmit és senkit(önmagadat se)
7.Kösd le magad valamivel (ha túl sokat gondolsz a szüleidre tényleg meg fogsz őrülni(nem azt mondom hogy ne gondolj rájuk egyáltalán hanem hogy tereld el a figyelmedet.
és végül:8.SOHA NE ADD FEL!!!!ezt pedig nektek:
olyan tanácsokat ne adjatok amit nem tud megfogadni...pl pszichologus...drága az...nekem is kellett...mind1...majd mi segítünk neki:D
Lin írta:
Dátum 2010-04-06 19:18:13

Fel a fejjel!

Nektek tényleg nem egyszerű!
De nem szabad feladni! Én azt tanácsolom, hogy mindenképp tanulj továbbra is, mert ha eljön az ideje, könnyebb lesz jó állást szerezni! Az ital, és a fű nem megoldás! Üljetek le beszélgetni, vagy esetleg keressetek egy pszichológust, akivel tudtok beszélgetni, és ő jó tanácsokkal láthat el.
Addig is kitartást, és minden jót kívánok nektek!
sára! írta:
Dátum 2010-04-06 19:09:08

sztem jó hogy ennyire jóban vagytok és szeretitek egymást a bátyáddal. próbáld meg vele megbeaszélni a problémáidat legyetek nyitottak egymáshoz, és sztem akkor könnyebb lesz
aguilera
aguilera írta:
Dátum 2010-03-27 13:32:57

Tudom hogy képes vagy rá!!!

Kedves kétségbeesett lány! Neked írok, te írtad hogy a szemed láttára haltak meg a szüleid. Annyit mondanék, hogy elolvastam a történetedet, és nagyon megrendített, hát neked is kemény életed van. De neked ott van a bátyád, és gondolom az iskola!! Nagyon nehéz nektek, de ne add föl soha, légy erős!! És hogy miért?? Azért, mert a leendő családodnak megtudd adni azt a szeretet, amire neked is szükséged van! A legjobbakat, tiszteletem: Renáta.
árvalányhaj írta:
Dátum 2010-03-12 15:51:44

az élet nem habostorta, de neked főleg nem az

nem akarok prédikálni, megteszik azt mások. nekem is meghaltak a szüleim. azaz mégsem, mivel bennünk élnek tovább. hidd el így van. egyszer neked is lesz családod, gyerekeid, akkor megtudod. ha látnák a szüleid, milyenek vagytok most, bizonyára nagyon elszomorodnának. jó én se vagyok angyal, néha én is fogyasztok alkoholt, de módjával. sok helyre fordulhatsz, ha úgy érzed, nehézségeitek vannak - akár anyagi, akár lelki, stb. családsegítő szolgálat nekem bejött. vannak más segítőszolgálatok is. és ott van neked a testvéred, akivel együtt megbírkóztok az élet nehézségeivel. a suliba olyan gyerekek járnak, akiknek vannak szüleik, azért találnak furcsának. később majd elfogadnak, ez biztos. és nem a mobil teszi az embert, ez egy ősrégi mondás. tedd meg a szüleid kedvéért, az ő emlékükre, hogy válj rendes, és becsületes emberré, mire felnősz.
Csili írta:
Dátum 2010-03-05 00:22:40

Anno...

Felajánlottam egy kis segítséget, mert mélyen megrendített a levélíró, de úgy látszik, mégsem volt rá szükség. A magam kis ajándéka mellé még 4 másik barátomtól is összekalapoltam egy kis pénzt, amivel várakoztam egy darabig, aztán kedden visszaadtam nekik. Kicsit égő volt, de mindenből tanul az ember :)
mancs írta:
Dátum 2010-02-02 10:23:54

Tini szakértő

Szia!

A tiniszaj.hu oldalon van egy nagyon jó pszichológus szakértő, lehet, hogy írnod kellene neki, hátha tud segíteni. Én is onnan szoktam tanácsot kérni, nekem bevált.
http://tiniszaj.hu/pages/szakertok.php
vikitotor írta:
Dátum 2010-01-29 02:13:24

mert nekem biztos jobb

Hát vannak esetek de te még örülhetsz hogy van házad és nem ott élsz ahol anyád dolgozik(bocsánat az anád dolgozik beszólásom után)de nekem sincs apám és retardáltnak tartanak de én 12 vok nem iszom nem cigizek nem sírok és igen van egy p3 mas gépem de én várom a holnapot
hellangel válaszolta erre: kovacsmanyi, 2010-01-15 15:58:36
Dátum 2010-01-26 18:25:15

manyinak

Ez kicsit rosszindulatúan szólt!Abban egyetértek veled hogy nem kellene az alkohol és a füvescigi,mert nem megoldás.De én úgy gondolom,hogy ez csak átmeneti élvezeti szer náluk és nem fognak "rákapni".Nézd például a dohányosokat.Van aki csak kipróbálja és nem szokik rá,van aki szívja,de alapjában véve idegnyugtatónak,és van aki saját akaratából le is tudja tenni.De térjünk ki az internetezésre...Iskolás a kislány,és kötelező tantárgy a számítástechnika.Ott is van szabad elfoglaltság,tehát nyugodtan megírhatta a levelét,az is lehet hogy pont a tanára segítségével.De elég sok helyen lehet ingyen internetezni!!Én biztos vagyok benne hogy nekik nincs otthon internetük,de valószínű gépük sem.Összeségében az a véleményem,hogy letorkoltad öket,az észt osztanád,holott most pont erre van a legkevésbé szükségük!
telekI írta:
Dátum 2010-01-15 23:08:36

Soha ne add fel!

Szia!

Bár felnőtt vagyok rég, de én is hirtelen, fiatalon veszítettem el édesanyámat. Borzasztóan meghatott történeted és teljesen át tudom élni, milyen nehéz lehet nektek gondoskodó felnőttek nélkül megbírkózni ezzel a rideg világgal. Nagyon szívesen beszélgetnék veled, segítenék sokmindenben.Ha tudsz írj nekem,hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot.
[email protected]
  <<  1 2 3 4  >>  
további fórum témák