/ Fórum / LÉLEK / öngyilkosság...

öngyilkosság...

2009-07-23 15:43:52
Nightmare... válaszolta erre: Barbi, 2009-12-21 15:43:34
Dátum 2009-12-21 17:52:10

...

A barátnőd nagyon szerencsés, hogy ilyen barátra lelt benned, aki így kiáll mellette. Szerintem ha már ennyire nagy a baj, akkor elengedhetetlen a pszichológus. Ha a barátnőd túl lesz ezen, akkor rá fog jönni, hogy nálad nagyobb kincset nem adhatott volna ebben az időben az ég! Az mindenképpen fontos, hogy meghallgatsd, de ilyen helyzetben már nem elég. Ide már mindenképpen orvos kell!
Barbi írta:
Dátum 2009-12-21 15:43:34

Nagyon rossz

Barátnőm egyre rosszabb állapotban van. Néha annyira meg tud ilyeszteni. Elkezd magába beszélni, meg ilyenek. Az orvos már nyugtatót is írt fel neki. A múlthéten nagyon megilyesztett. Ott volt nálunk, láttam rajta hogy valami nem stimmel nála, figyeltem, és egyszercsak felpattant az ágyról és kirohant a házból. Utánna mentem és egy üvegdarab volt a kezében. Épp egy nagy hülyeségre készült. Gyorsan kikaptam a kezéből és átöleltem. Nagyon rossz volt ezt látni. Minden errőmmel, szívemmel és lelkemmel szeretnék rajta segíteni, Meghallgatom ha bánata van, átölelem amikor sír, próbálom megértetni vele, hogy nagyon sokat számít nekem is és a családjának is, de mégis csak az jár a fejében hogy mennyire értéktelen. Már nem tudom hogy mit csináljak hogy jobban legyen. Annyira rosszul esik hogy nem tudok neki segíteni. Mit tegyek?
Zoli válaszolta erre: nemes, 2009-11-21 09:57:20
Dátum 2009-12-10 15:32:13

VÉLEMÉNY

Én is úgy vélem ,nem megoldás a halál!!!
csőrike
csőrike válaszolta erre: müvész19, 2009-12-01 17:33:57
Dátum 2009-12-08 18:26:28

...

Régebbenn nagyon sokszor gondoltam rá, hogy öngyilkos leszek,mert már minden gonddal tele volt a fejem...Ma már valamennyire tisztázódtak a lapok és próbálok pozitívan élni.Sajnos, néha még eltöprengek ezen a rossz gondolaton,de ilyenkor mindig próbálok arra gondolni,amit a legjobb barátnőm(25 éves érett fejével:) szokott mondani:"próbáljam megtalálni mindenben a jót,merthogy mindenben van..."...szerinte.TAlán igaza van,de nem mindig látom be.Nekem az segített túlesni a nehéz időszakon,hogy beszéltem az osztályfőnökömmel:egyszer...aztán egyre többet és többmindenről...végül eljutottam adig,hogy nem az minden első gondolatom,mivel tudnék ártani magamnak...csak néha,de hát ilyen vagyok...még mindig csak a halálról szólnak a verseim,még mindig kövérnek látom magam(másk szerint tök átlagos vagyok),és barátaim sincsenek,ráadásul otthon is utálok lenni apám miatt.
Bocsi a regényért...muszáj volt ezt kiadni magamból
rose4luv válaszolta erre: Barbi, 2009-10-31 17:44:40
Dátum 2009-12-08 07:04:41

hello

Hi Dearest,
I'm rita
I saw yourcontact , and i was deeply moved.I think that you are a
very interesting person.this is my email ([email protected])So I decided to use the chance to get to know
you.idont think that the age appearance is so important. The
most important is what is inside you and how do you feel about the
life.I know this life from many sides and I am rather mature already to
know how to make a man happy.I think we should use every chance to find
our happiness. and I am contacting you for obvious reason which you
will understand.i am sending this mail just to know if this email address i
OK,reply me so that i will send my photo and more details to you,and i have a
very important thing to tell you,
i still hope for your reply,
this is my email ([email protected])
have a pleasant day,
Miss ritakamara
Kiccica91 írta:
Dátum 2009-12-04 15:50:47

Vélemény

Lehet ezért utálni fognak az oldalon lévő egyének, nembánom.
A lényeg, hogy ez az öngyilkosság téma a világ egyik legnagyobb baromsága, pláne ha tinédzser vagy.
Előtted van az élet, ami meg mögötted van az semmi, ami előtted áll, az a valami, majd ha leszel 60éves akkor megunhatod az életed, ha előtte teszed akkor hülye vagy, már bocs.
Épp eszű tinédzser akármilyen rossz is az élete nem gondol öngyilkosságra. Hogy miért mondom ezt?
Nekem nem volt gyerekkorom, apukám 11éves koromban meghalt, a világon mindennél jobban szeretem a mai napon, édesanyám alkoholista volt...tönkrement a gyerekkorom. Most vagyok 18.
És eszembe nem jutott volna öngyilkosnak lenni..akármilyen rossz volt
Tudod kik akarnak öngyilkosok lenni?
A JELLEMTELEN GYENGE EMBER-ek....belőlük lesz a sok emós..aminek szintén semmi értelme nincs.
Tizenévesen nemhiszem hogy valakinek világfájdalma van...ilyen nincs.
Szóval nagyon remélem hogy ez a véleménykifejtés a normális embereknek akiknek van egy kis eszük felnyitja a szemét és nemcsinál olyan baromságot amit ha túlél, mert túl fog
Mert aki ide azt írja hogy öngyilkos lesz és egyéb...EGYIK SE MERI MEGTENNI...mert félnek a haláltól, csak a szájuk nagy
Jobb lenne ha az eszük lenne ekkora mint a szájuk és rájönnének hogy ennek semmi értelme
Nem az az erős aki állandóan ki akarja magát nyírni de sosem jut el odáig
Az az erős egyén aki helyt áll az életben akármi is történjen vele.
Röviden ennyi a véleményem minden olyan emberről aki öngyilkos akar lenni vagy kisérletet tett rá...kis semmi okok miatt, vagy egyáltalán akármilyen ok miatt.
NINCS JOGOD ELVENNI AZ ÉLETED. Ajándékba kaptad Istentől, nem azért hogy eldobd, inkább legyen eszed és élj vele, akármilyen nehéz is.

Ennyit akartam, további szép napot!

Alice
müvész19 írta:
Dátum 2009-12-01 17:33:57

ne tedd, mert nincs értelme!

Az öngyilkosság nehéz kérdés, de hidd le, hogy nem érdemes eldobnod azt amit ajándékba kaptál!
Lehet, hogy nehéz helyzetben vagy, de mindenből van kiút...hidd el hogy van kiút a lehető legnehezebb helyzetből is!
Bármikor újra lehet kezdeni az életedet, nem kell eldobni egy nehezebb helyzet miatt!
Ha eldobod azzal hatalmas fájdalmat okozol, a körülötted élőknek, de legfőképpen gondolj az édesanyádra!
Ha a helyébe lennél és a gyereked megölné magát mit tennél?? Ebbe gondolj bele, és rögtön rá fogsz jönni, hogy nem kell megtenni, ha más nem is, de az anyukád biztosan szeret téged! Gondolj arra, hogy vannak emberek akik szeretnek téged, úgy ahogy vagy!!! Feltételek nélkül!!!
Egyszer nekem is megfordult a fejemben, de rájöttem, hogy nem lenne érdemes, mert van kiút mindenből !!! A legrosszabb helyzet is változhat át a lehető legjobbá! Hidd le hogy van kiút!!!!
NEM ÉRDEMES!!!
Attlee
Attlee írta:
Dátum 2009-11-23 01:09:41

---

emo leszek mára
Barbi válaszolta erre: nemes, 2009-11-21 09:57:20
Dátum 2009-11-22 13:02:14

nem kell aggódni

nem kell félni, nem fogom megölni magam. Főleg a testvéreim miatt meg a barátnőm miatt. Nagyon nehéz, de megpróbálok erősnek látszani. Már 2 alkalommal próbáltam meg megölni magam, ebből az utolsó majdnem sikerült. És az egyik testvérem nagyon kiborult. nem akarok neki fájdalmat okozni. Épp ez miatt megpróbálok kitartani.
nemes válaszolta erre: Barbi, 2009-11-20 23:18:28
Dátum 2009-11-21 09:57:20

NE TEDD! :'(

Bármilyen jó megoldásnak tartod a halált, ez a legrosszabb gondolat, amit valaha hallottam. Eldobni az életedet, soha sem jó! Bár én is inkább meghalnék, de tudom, hogy ezzel másoknak csak ártok, inkább nem teszem meg... Neked is van szerető családod, aki támogat, és szeret(!), és elfogad olyannak, amilyen vagy... Próbáld meg anyukádnak(vagy egy megbízható személynek) elmondani az érzéseidet, hogy mi fáj, mi miatt vagy szomorú, ideges? mi miatt érzed, hogy életed értelmetlen? Beszéld ki magadból! Én ezt tanácsolom Neked, mert használ!
De nem muszáj elmondanod egy embernek ezeket... Ki is írhatod magadból (gondolok a versekre) csak 1 a lényeg... SOHA NE TARTSAD BENT EZEKET AZ ÉRZÉSEKET! Ezek az érzések csak súlyos dolgok, amiket cipelsz a hátadon a kalandos túrád során... És ki akarja végig cipelni ezt az egészet? Dobd le a hátadról, és könnyebb lesz megtenni a túrát.
Ha nagyon le vagy törve, ezt a mondatot mindig mondd magadnak (ha kell, egymás után többször): "Jobb kint, mint bent!" Meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad.
  <<  1 ... 6 7 8 9 10 ... 14  >>  
további fórum témák