Divat,Smink tippek

A divat,smink :D

Ancsi15 2012.11.14. - 21:50 2612 látogatás 2 bejegyzés

Smink tippek

2012-11-15 14:04:50

 A füstös szemek készítési módja: 1. Felviszünk egy halvány szürkés árnyalatot a szemre.


                                                           2.A szemzugtól kifelé haladva felviszünk a szürke rétegre egy kevéske fekete színt. (De lehet ezt fordítva is) De lehetőleg úgy, hogy alóla látszodjon ki a szürke réteg.


                                                           3.Egy halvány színt, pl: fehéret, világos aranyt "kenünk" el a szemöldök alatti részre(kb:1,2 cm-re a szemöldöktől), mint ahogy a képeken  áthatjuk.


                                                           4.Majd kihúzzuk a szemet,(a szemzugtál jobbra, egészen a szemsarkig), legjobb a fekete szín, de ha szőke szempilláink vannak, ara az estre a barna szín a megfelelő.


                                                           5.És a legutólsó művelet a szemnél mindig a szempillaspirál. Itt lehet használni feketét(ha sötétebb szempilláink vannak), de barnát is(ha szőke szempilláink vannak).


Jó munkát!


Hozzászólások száma: (0)

Őszi divat tippek

2012-11-14 21:56:20

 


                      Csempéssz bele ezüstöt 1. Az ezüst fények mindig előkerülnek, ahogy közeledik a tél. Idén sincs ez másképp a ruha kollekciókban nem hangsúlyosan ugyan, de egy-egy betét, vagy díszítőelem erejéig ott csillognak az ezüst flitterek a ruhákon.


 2. Csipke és bársony


  A csipkének és a bársonynak az anyag jellege miatt mindig van egyfajta ünnepélyes, alkalmi hatása. Most mégis a hétköznapi viseletek között találjuk ezeket a fölsőket, melyek jól beilleszthetők a ruhatárunkba.
 3.  


     Aszimmetrikus vonalak


  Az őszi kollekciók tunikái között feltűntek az aszimmetrikus fazonok. A rézsútos szabás a leggyakoribb, melyek a fölsők és pulóverek stílusát is meghatározzák.

Hozzászólások száma: (0)