Fogszabályzóm lett!!!

Sziasztok!! Szerdán tették fel a szabályzómat. Ebben a blogban leírok mindent arról, hogy mit kell tudni a fogszabályzóról azoknak akiknek nincsen, lesz, vagy éppen van. Hagyjatok komit! Puszi:)

zoleee13 2012.10.28. - 14:40 2384 látogatás 1 bejegyzés

A ragasztás napja

2012-10-28 14:49:49

 A ragasztás napja előtt állok. Szerda van. Iskolából jövök el mindenkinek elmondtam, hogy fogszabályzóm lesz. Már nagyon vártam ezt az időpontot. Persze izgultam, de megvolt rá az okom.

Bementünk az épületbe, az SZTK-s épületbe, felmentünk a 3. emeletre és leültünk a váróba. Alig telt bele 5 perc és hivtak. Leültettek a székbe, elsőnek jött a fogam 100%-os fertőtlenítése és zsírtalanítása. Ezek után felrakták a kis breketteket majd a végén a drótót betűzték. A procedúra elég kellemetlen volt, mert körülbelül 6 dolog volt a számban egyszerre (nyálelszívó, orvos keze, kitámasztó stb.).

Amikor kész lettem adtak viaszt ha irritálni és egy hordozhatós fogkefét, aminek nagyon megörültem! Ezután visszamentünk az iskolába, mert úgy adták az igazolást. Mikor beléptem a terembe, mindenki kérdezgetett, egy halom kérdést tettek fel. Örültem, hogy nem utasítanak el, de tudták hogy én már nagyon vártam.

Amikor vége lett az iskolának hazamentem. Reggel óta nem ettem semmit. Amikor hazamentem csak tejbegrízt szerettem volna enni, mert féltem hogy fájni fog, bár nem éreztem fájdalmat. Másnap reggel a szám kivotl száradva, nagyon fájt ahogy a brekettek nyomást fejtenek ki a fogamra. Nagyon kellemetlen volt, fájdalomcsillapítót kellett, hogy bevegyek. Ez 2 napig tartott, hogy ilyen vicek-vacak kajákat tudtam enni. Szerencsére már könynebben tudok enni, de még mindig nagyon félek hogy leesik valamelyik brekett, mert nem volt olcsó mulatság. Ha jól tudom egy brekett csak egyszerhasználatos mert hajszálrendszeres a brekett és ha leesik nem tudják visszaragasztani. Az egész szabályzó 80ezer forintba került. Csak felülre.

Remélem elolvastátok ezt az utóbbi 3 napomat, remélem tetszett!! Még fogok irni várhatóan minden nap, vagy minden másodnap amikor csak letudok ülni a számítógép elé. Nem csak történeteket, hanem olvasnivalókat is fogtok találni a blogomban. Élvezzétek. Puszi <3

 


Hozzászólások száma: (0)