Egy 18 éves lány élete

18 éves lányak nem könyű az élete!

dalmácskah18 2012.01.18. - 23:36 3397 látogatás 2 bejegyzés

2.Fejezet: Szűzeség elvesztése!

2012-01-19 10:01:17

 Sok fiatal már 14 évesen elveszití s szűzeségét  ,higyétek hogy az később megbánjátok ! Rá értek elveszitenni annak ellenére is hogy a baráti körbe már vannak akik elvesziteték a szűzeséguket ! Én 14 évesn elveszitem azzal akit  nem is szertem és megbánntam , meg kell válogatni kivel veszited el nem migyed egy barát vagy az aki igazán szeret téged!! meg az se migyed egy házi buliba csutka részegen vagy józanul úgy hogy öntudatodon vagy!!!!! Igaz az első alkalom nagyon fáj ,de túl lehet élni,!!!! Védekezzni nagyon fontoss az első alkalomnál főlegg ha a fiúnak is  az első mert kurva hamar elmegy!!!!!


 


Hozzászólások száma: (0)

1.Fejezet:Bulizás Veszélye!

2012-01-18 23:58:05

 Szasztok!!


Sok 14-17 éves fiatal megy bulizni ahelyet hogy othon ülne a segén, el van mind kényesztetve , mindent megkapnak amit csak akarnak nem tudják azt hogy meg dolgozzni valamiér, ebből jónek a gondok a bulizni megyek címszóval


A bulizás nagyon veszélyes dolgo mert bármikor elophatják a cucodat vagy drogokat tehetnek a italoba úgy hogy észre se veszed vagy ügy leitják a fiatalokat hogy az se tudják hol vannak és a lányokat jó megerőszakolják és felcsinálják őket és utána csodákozzik a lány mert nem tudja mi az ekkor jön az abortusz amikor kikpalják a lányt vagy megtartja és meg szüli és az egész életét ekbasza vagy belehal a szülésbe,  vagy kirabolják őket vagy megölik őket vagy öszeverik őket és azztán ott hagyák!!!!! Azt jálom a 14-17 éves fiataloknak hogy ha bulizni is mennek ne egyedül  menyenek hanm tásaságal és ne hagyák örizetlenül a cucaikat és italukat és ne menyek későn haza fölegg egyedül mert nagyon veszélyes!!!!


 


Hozzászólások száma: (1)