Technofób anya kalandjai a kütyük világában - Avagy hogyan kerüljünk közelebb kamasz gyermekünkhöz?

Az első kütyük megjelenésekor a családban úgy éreztem, egy házban élek az ellenséggel. Ám 3 kamasszal élve rájöttem, sok szempontból hasznosak, és ügyesen felhasználva közelebb hoznak a tini világhoz.

gadgetmom 2013.12.11. - 08:19 12834 látogatás 7 bejegyzés

Ajándékötlet nagy kamaszoknak

2013-12-17 09:29:40Nem tudom, ki hogy van vele, az én tapasztalatom az, hogy a kamasz fiaim között viszonylag rendszeres (ám szerencsére nem "vérre menő") hatalmi harcok és az egymásnak történő beszólások azonnal eltűnnek, és a legjobb, leg példaadóbb, leg együttműködőbb tesókká válnak, ha egy-egy szülinap vagy karácsony alkalmával új, izgalmas videójátékhoz jutnak. Ilyenkor a legnagyobb egyetértésben mentik meg a világot - mely projectbe apukájukat is szívesen beveszik. Számomra pedig nem csak az okoz elmondhatatlan örömet, hogy életem férfijai a legnagyobb egyetértésben töltik  el ezeket a boldog órákat, hanem az is, hogy ilyenkor anélkül lesz kész pillanatok alatt a házi feladat, segítenek a háztartásban és viszik sétálni a kutyát, hogy egyetlen szóval kérni kéne.....Hiszen a szabály, mely szerint "első a munka...." a videojátékozásra is érvényes:)


Őszintén, ha tudtam volna, hogy ez ilyen egyszerűen elérhető, anno nem elleneztem volna oly sokáig a videojátékozást....


Idén karácsonykor az alábbi játékok bármelyikével hasonló hatás érhető el akármelyik nagyobb kamasz fiúnál:


Need for Speed: RivalsAz illegális versenyzők és rendőrök közti harcban eldönthetjük, kinek az oldalára állunk. Akárhogy is döntünk, a szuperautóknak köszönhetően eszelős száguldásban lesz részünk.


Gran Turismo 6Monumentális játék, több mint 1200 autóval – így tutira nem csak kamasz fiunk, hanem párunk is szívesen játszik majd vele! Az autókat lehet tuningolni, festeni, kiegészítőkkel ellátni, és pályákat is alkothatunk.


Beyond Two SoulsFőszereplője egy fiatal, különleges képességekkel rendelkező lány, akinek életét több évtizeden keresztül, kutatólaborban töltött gyermekkorától követhetjük végig. Látszólagos képességei egy szellem, Aidan irányításával függenek össze – ő a második irányítható karakter. Igényes, okosan megírt játék.


Assassin’s Creed IV: Black FlagA karibi térség kalózéletét bemutató játék hajóroncsok, kincses szigetek, ősi romtemplomok, eldugott csempésztanyák felfedezésére hív.


Call of duty: GhostsAz egykori kommandósok legjavából összeállt csúcsosztag felveszi a harcot az USA-t megtámadó és elfoglaló csapattal szemben. Elképesztő katonai túra szerte a világon, víz alatt és levegőben játszódó küldetésekkel, kutya csapattaggal.


Batman: Arkham OriginsFő ellenfelünk Black Mask, aki hatalmas vérdíjat tűz ki a sötét lovag fejére, így orgyilkosokkal és korrupt rendőrökkel is fel kell venni a harcot.


eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!