Technofób anya kalandjai a kütyük világában - Avagy hogyan kerüljünk közelebb kamasz gyermekünkhöz?

Az első kütyük megjelenésekor a családban úgy éreztem, egy házban élek az ellenséggel. Ám 3 kamasszal élve rájöttem, sok szempontból hasznosak, és ügyesen felhasználva közelebb hoznak a tini világhoz.

gadgetmom 2013.12.11. - 08:19 13047 látogatás 7 bejegyzés

Ajándékötlet kiskamaszoknak

2013-12-12 12:51:59Talán a kamaszokat a legnehezebb meglepni olyan ajándékkal, aminek biztosan örülnek - hiszen oly sok minden érdekli őket, és oly gyorsan változik az érdeklődési körük. Ennek ellenére megpróbáltam összeszedni azokat a videojátékokat, melyek minden bizonnyal tuti befutók lehetnek a kiskamaszok számára, de a család többi tagja számára is felhőtlen szórakozást ígérnek.  Íme:


Angry Birds Star WarsA játék a film a történetét követi, melyben a mérges madarak olyan hősök után lettek ábrázolva, mint Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi és Han Solo, miközben a disznók birodalmi gyalogosokként, tuskan raiderekként jelennek meg. A játék során eljutunk a film összes ikonikus helyszínére, mint a Tatooinera, a Hothra és a Halálcsillag alapján modellezett "Pig Starra” .


 Lego Marvel Super Heroes


 


A jól ismert filmes szuperhősök világára épülő játék, melyben a világ megmentésére alakíthatjuk a Vasembert, a Fantasztikus Négyest, az X-Men tagjait, a bosszuállókat, de Pókembert, Hulk-ot, vagy Amerika Kapitányt is.


Just Dance 2014A világ legkedveltebb táncos játéka a Just Dance, melyben  olyan előadók ismert zenéire rophatjuk, mint Bob Marley, a Daft Punk, David Guetta, az ABBA, George Michael, Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen will.i.am. Bizonyos pályákon egyedi koreográfia van kitalálva mindegyik táncosnak, hogy még színesebb legyen a buli. Zsírégető módban teljes mértékben személyre szabható, hogyan szabaduljunk meg a kalóriáktól. Egyedi lejátszási lista és kalóriaszámláló készíthető, hogy az edzés is élmény legyen!


KnackAz emberek és a goblinok által hívott háború adja a hátteret ennek a vidám és könnyed akciójátéknak, amely a fiatalabb közönséget is képes elvarázsolni. Knack, a címadó gólemszerű lény igen különleges jószág: teste nem szilárd, hanem kövek, jég- és lávadarabok, üvegszilánkok, fémreszelékek együtteséből épül fel. A testbe olvasztott anyagok extra képességeket is adnak, ezeket kell pályáról pályára eltérő módon használni.


 FIFA 14


 


A FIFA 14 a nagy meccseket idéző élményt ígér, ahol a játékosok a középpályáról felépített támadásokkal, a mérkőzés iramának diktálásával teremthetnek helyzeteket. A Tiszta lövés nevű  funkciónak köszönhetően minden kapura lövés valószerűnek fog tűnni. A FIFA 14 lebilincselő online funkciókat és élő szolgáltatásokat kínál, melyek közvetlen kapcsolatot teremtenek a sporttal és a játékosok között az EA SPORTS Football Club segítségével. A FIFA 14 a foci közösségi hálója, ahol a szurkolók találkozhatnak és versenghetnek egymással, és osztozhatnak az élményben több millió másik játékossal a világ minden tájáról.


 NBA 2K14


 


Az NBA 2K14 nem pusztán a kosárlabda pattogtatásáról szól: megpróbálja átadni azt az életérzést, azt a hangulat is, ami ezzel a sporttal együtt jár, és a lehető legváltozatosabb nézőpontokból közelíti meg a kosárlabda élményét. Alkosd meg saját játékosodat, vagy törj bajnoki babérokra egy egész csapattal; gyakorolj tét nélkül a tornateremben, vagy harcolj a győzelemért a közönség ovációja mellett


 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!